Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
MDPCharisnya lezsírozva, köszi az orientációt újra.
No akkor egy kiadós kábelrendezés és egy 10cm-es kék neon hiányzik, kispóroltam a megvilágítást.
HDDkeret fölé frankón bemegy.[ Szerkesztve ]
-
stikyo
tag
UPDATE: martica a tápon, és még több fekete tapéta:
[ Szerkesztve ]
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
TomiLi
addikt
válasz Krisinto #24447 üzenetére
Garancia vesztés elkerülését talán egy full moduláris Silverstone táppal, meg egy külön hozzá kapható kábel szettel el lehet kerülni (Így az eredeti kábelek maradnak a dobozban, az újakat, meg úgy szabdalja az ember, meg harisnyázza ahogy szeretné).... Csak hát egy ilyen Silverstone táp, elég drága....
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
hegeanabol
aktív tag
Üdv.
Remélem a napokban érkezik hozzám egy CM 690 ház
Tervek szerint a belseje az fekete lesz és még nem tudom de ki találom még[ Szerkesztve ]
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
LW
őstag
válasz hegeanabol #24462 üzenetére
Gyári fekete, vagy lefújod?
-
Benhill
senior tag
válasz Stirbi #24450 üzenetére
Gondolom sok ujjlenyomatbol lattad ami a mugenen van
Nem is volt egyszeru feltenni, kb 3x kellett le-fel tennem, valamit mindig elfelejtettem radugni/becsavarni, de aztan csak minden a helyen volt.
Az viszont erdekes, h akinek 3 vagy annal tobb vinyoja van, az milyen uton-modon tudja "hatul" elrendezni a kabeleket. Nalam ugy is feszul az oldallap, h csak 1 kabel van es azon 1-1 sata oszto a hardverekhez.haz az aerocool rs9
[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
-
hegeanabol
aktív tag
Hm ezt most bocsi de nem értem fáradt vagyok hozzá
Olyan CM 690 veszek ami gyárilag nem fekete ...azt szeretném át fújni .Viszont azt szeretném kérdezni ,hogy mit kell előtte csinálnom ...hogy később ne pattogjon le a festék ??
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
hegeanabol
aktív tag
válasz hegeanabol #24468 üzenetére
Nem tudom tudjátok .-e mire gondoltam ezzel ?!
Mert le fújni le tudom meg csináltam is már .. de 1-2-3 helyen le pattogott a festék
Valami különleges festék kell vagy mi a teendő ,hogy ez ne következzen be ?
-
LW
őstag
válasz hegeanabol #24468 üzenetére
"hogy később ne pattogjon le"
Pont ezért nem fújom át az enyémet. -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem remélem jó helyre írok,de ha nem akkor elnézést kérek.
Nos nekem van/volt egy moduláris tápom ami OCZ ModXstream-PRO 600 és adott egy HAF932 kuckó,és egy ASUS P5Q-DELUXE lap.
És a mint a név is elárulja a táp moduláris az ASUS lapon a proci mellett van az a 8pines csatlakozó,a táp természetesen lent van,igen már kezd rajzolódni a kérdés,nem nagyon ér el a csatlakozó kábel ehhez a csatlakozohóz,esetleg tudtok segíteni abban hogy lehet venni ilyen hosszabbító kábelt?Ha igen akkor ennek mi a pontos megnevezése?Hol rendelhető?
És igen mint ahogy kezdtem is a mondandómat van/volt,a táppal meg az van hogy a napokban vettem kéztől,de valóban kifogástalan állapotban doboz kábelek garipapír minden meg van hozzá,nálam is alig ment mivel 12órát dolgozok így nem jutok gép elé,egyik nap munka után gondoltam be röffentem a Drágaszágot,nyomom a power gombot mint süket a csengőt,a ventik felpörögtek aztán el is pihentek,nah gondoltam magamban.Próbáltam indítani újra semmi táp csati ki 220-ból át egy másikba semmi.Aztán nagy nehezen be is indult ha elindult ment normálisan.Ki kapcsolás után ismét fenn áll a fentebb le írt hiba jelenség,és fogalmam sincs miért.Hozzányúlni nem nyúltam mivel a garancia frankón tart még elő az asszony gépe le bont táp asztal asszony gépére csatlakoztatva,rá indítás ugyancsak semmi.Most össze csomagoltam holnap adom fel a Hardverkerbe mert a garelevél oda szól.
Fogalmam sincs mi lelte ezt a jó kis tápot.Ha van vkinek vmi kézzel fogható ötlete szívesen fogadom.Reménykedem ha vissza küldöm megjavítják vagy cserélik.Köszönöm mindenkinek aki időt szán/szánt a végig olvasására.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
lucky07
aktív tag
válasz hegeanabol #24474 üzenetére
Jajj nem!
Elnézést akkor én fogalmaztam rosszul az asszony lapjára dugtam rá a tápot és ott is ez volt a hiba.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
lucky07
aktív tag
-
Krisinto
őstag
-
urbanjozsi
senior tag
válasz hegeanabol #24472 üzenetére
Porszóratni lehet! Az nem pattog le!
Így fog kinézni -
hegeanabol
aktív tag
válasz urbanjozsi #24479 üzenetére
NAGYON JÓ LETT A HÁZAD !!
Esetleg tudnál nekem ebbe segíteni ?!
Ilyet hol tudok venni ?!
-
AndrewTdi
addikt
Szép project!
Kíváncsi vagyok nagyon a végeredményre. -
Krisinto
őstag
DVD írót nekem is meg kell csinálnom
Szóval tényleg kell vennem egy doboz matt fekete sprayt -
urbanjozsi
senior tag
válasz hegeanabol #24480 üzenetére
Majd egyszer jó lessz
Ez már a nagy oldalventis. -
hegeanabol
aktív tag
válasz urbanjozsi #24483 üzenetére
ilyen festéket hol lehet venni bár melyik Festék boltba vagy külön kell rendelni ? mi a pontos meg nevezése ?
-
urbanjozsi
senior tag
válasz hegeanabol #24484 üzenetére
Ez egy technológia. Házilag nem kivitelezhető. Amúgy nekem egy ezresért porszórták a ház belsejét, egy doboz spray meg kb ugyanott van...............
Ismertető -
hegeanabol
aktív tag
válasz urbanjozsi #24486 üzenetére
Akkor ezt én magamnak itthon meg se tudom csinálni ??
-
W.
tag
válasz hegeanabol #24488 üzenetére
sajna nem
urbanjozsi: várom mindkét munkát, bár így olyan jó ránézni.
-
Stirbi
addikt
válasz Benhill #24466 üzenetére
hát meglehet szépen mindent oldani, persze teljessen nemtudod eltüntetni a sata adatkábelokat és tápkábelokat, de ellehet pofássan rendezni öket, én pl rácsavartam egy ceruzára és ilyen ,,rugo ,, szerü stilusban vannak a sata adatkábeleim, holnap lövök rola képet estefele
-
hegeanabol
aktív tag
válasz urbanjozsi #24486 üzenetére
Hanem neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest