Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
Bocsi kétszer ment a hsz!
-
mityku
aktív tag
Nézzétek ám a fókuszt!!
Mer valami fantasztikus riport lesz a tegnap esti show-ról!!! -
mityku
aktív tag
Nem azt mondom, hogy én is megcsináltam volna, de pár dologban nagyon sántított a dolod illetve gagyinak tűnt!
Az Anikót meg a másik topicban jellemeztük.
A trükk ötlete nem rossz, csak a kivitelezésen meg a körítésen kellett volna sokat javítani. Pl: mi a halálnak kellett egy egész full platos kamionnal vinni? Szerintem tök hülyén nézett ki!! -
mityku
aktív tag
válasz
Intelligencs #164 üzenetére
Teleportálni!!!!!!!!
Ez rohadt jó!!!
Ezzel a trükkel bealázta volna a Copperfieldet is!!!!!!! -
mityku
aktív tag
válasz
Intelligencs #164 üzenetére
Bocsi Volkovy üzenetére válaszoltam!
Véletlenül a tiédre nyomtam a választ. -
mityku
aktív tag
válasz
Intelligencs #161 üzenetére
Volkovy: 2 óránál többet biztos, hogy nem!!!
Azt, hogy felvesznek egy alacsonyan repülő helikoptert (előzetesben amit mutattak-rövid kép erejéig) + pár korábbi képet bevágnak.
Ja az nekem is feltünt, hogy mi a fenének engedik olyan lassan le a gyereket.
A helikopterel megcsinálhatták volna azt is, hogy egy vizimentős faszit kötélen engednek le, az megfogja a gyereket és simán kiemeli. Kész! Nem pedig bénáznak ott még 3 percet! -
mityku
aktív tag
Hali!!!!
Háát végigolvastam a hozzászólásokat és amint látom nem csak én gondolom azt, hogy elég gyengére sikerült! Némely hozzászólás olvasása közben majd lefordultam a székről!!
A műsor közvetítéséről nem szólok, ezt én is megcsináltam volna feleennyi pénzzért.A ''kanyar a hajóban'' beszólás nagyon ász volt!
A ''beton'' tényleg elég silány volt, ha jól tudom a beton az cseppet sem ilyen állapotú, olyan sóderes kinézete volt. Csodálkoztam is, amikor mutatták az előkészületet és a szervező fazon kézzel terítette el az anyagot.
A hídépítő daru, gondolom rohadt sokba kerülhet (bérlése). A hídra elég lett vola egy komolyabb darut (vannak ezek a 8 kerekű dögök, talán berger-katonak szokták egyesek hívni), azzal elvileg 3 tonnát lazán felemel. A helikopteres szerencsétlenkedésre is mi szükség volt? Egy MI-2-st szereztek! A legótvarabb helikopter, a honvédség biztos tudott volna biztosítani egy MI-8st. Azt mondta Marsi ''Nagyon intelligens'' Anikó, hogya víz teli van motorcsónakokkal és kitudják menteni a gyereket bármikor. Ehhez képest mikor feljött a felszínre egyetlen egy motorcsónak se ment oda kiszedni. Azt mutathatták volna, mikor a daru kiemeli a kalitkát a vízből!!! Kíváncsi lettem volna rá. hogy is néz ki!!!
üdv: mityku
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest