Új hozzászólás Aktív témák

• mityku

aktív tag

Hali!!!!

Háát végigolvastam a hozzászólásokat és amint látom nem csak én gondolom azt, hogy elég gyengére sikerült! Némely hozzászólás olvasása közben majd lefordultam a székről!! :DDD
    A műsor közvetítéséről nem szólok, ezt én is megcsináltam volna feleennyi pénzzért. :DD A ''kanyar a hajóban'' beszólás nagyon ász volt!
    A ''beton'' tényleg elég silány volt, ha jól tudom a beton az cseppet sem ilyen állapotú, olyan sóderes kinézete volt. Csodálkoztam is, amikor mutatták az előkészületet és a szervező fazon kézzel terítette el az anyagot.
    A hídépítő daru, gondolom rohadt sokba kerülhet (bérlése). A hídra elég lett vola egy komolyabb darut (vannak ezek a 8 kerekű dögök, talán berger-katonak szokták egyesek hívni), azzal elvileg 3 tonnát lazán felemel. A helikopteres szerencsétlenkedésre is mi szükség volt? Egy MI-2-st szereztek! A legótvarabb helikopter, a honvédség biztos tudott volna biztosítani egy MI-8st. Azt mondta Marsi ''Nagyon intelligens'' Anikó, hogya víz teli van motorcsónakokkal és kitudják menteni a gyereket bármikor. Ehhez képest mikor feljött a felszínre egyetlen egy motorcsónak se ment oda kiszedni. Azt mutathatták volna, mikor a daru kiemeli a kalitkát a vízből!!! Kíváncsi lettem volna rá. hogy is néz ki!!! :(((

üdv: mityku :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés