- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
Hali!!!!
Háát végigolvastam a hozzászólásokat és amint látom nem csak én gondolom azt, hogy elég gyengére sikerült! Némely hozzászólás olvasása közben majd lefordultam a székről!!
A műsor közvetítéséről nem szólok, ezt én is megcsináltam volna feleennyi pénzzért.A ''kanyar a hajóban'' beszólás nagyon ász volt!
A ''beton'' tényleg elég silány volt, ha jól tudom a beton az cseppet sem ilyen állapotú, olyan sóderes kinézete volt. Csodálkoztam is, amikor mutatták az előkészületet és a szervező fazon kézzel terítette el az anyagot.
A hídépítő daru, gondolom rohadt sokba kerülhet (bérlése). A hídra elég lett vola egy komolyabb darut (vannak ezek a 8 kerekű dögök, talán berger-katonak szokták egyesek hívni), azzal elvileg 3 tonnát lazán felemel. A helikopteres szerencsétlenkedésre is mi szükség volt? Egy MI-2-st szereztek! A legótvarabb helikopter, a honvédség biztos tudott volna biztosítani egy MI-8st. Azt mondta Marsi ''Nagyon intelligens'' Anikó, hogya víz teli van motorcsónakokkal és kitudják menteni a gyereket bármikor. Ehhez képest mikor feljött a felszínre egyetlen egy motorcsónak se ment oda kiszedni. Azt mutathatták volna, mikor a daru kiemeli a kalitkát a vízből!!! Kíváncsi lettem volna rá. hogy is néz ki!!!
üdv: mityku
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest