- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Ja igen, a másik, amit mondogattak, miért veszélyes....
Orvos mondja előtte, marhára meleg lesz a ''beton'', Merlini szerint 70 fokra is felmegy, így az ő testhőmérséklete olyan 40 körül lesz max. Orvos azt mondta, ekkor leállítaná a mutatványt.
Utána nyilatkozik orvos, mennyi volt a testhőmérséklete? 37,2. Ami, ha jobban belegondolok, egy kisebb megfázás -
süti5
őstag
Nemtom, figyeltétek-e, de nekem a poént már lelőtte az elején a szervező csávó... A lényeg, hogy váltig állította, nincs benne veszély, mert bármikor ki tudják hozni a Dávidot... A riporter marhára kérdezte, hogy de ugye nem végig, meg ilyen-olyan veszélyes, ürge meg mondta, hogy bármikor kihozzák
Onnantól tudtam - mondjuk addig is
, hogy szerintem ha nem is 100%-ig veszélytelen, de valami nagyon-nagyon könnyítve van, és tényleg lehet, hogy lent is voltak...
-
süti5
őstag
Mi volt az a mentőmellény rajta a végén? Na az hogy a fenébe került rá, mert nem abban betonozták be, vagy igen?
Ha néztétek a ''betont'' üvegen keresztül, mikor engedték már be, hááát, elég laza volt és nagyon nedves. A Duna sodrása pillanat alatt kimosta, de legalábbis nagyon meglazította.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest