Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
nekem egy hirneves Kuaiqu gyartmanyu 30V 6A-es van, (+van egy usb 5v/2A kimenete is).
teljesen jol meg van csinalva, normalisan meg van csinalva, kivul belul, háza is, femburkolat stb. persze nyilvan ez is kinai cucc ki tudja meddig birja.
ami gondom van vele az ergonomiai, az amper kiras mellett van egy vonalban a feszultseg finomszabalyzo, eleg zavaro hogy az valoban egy sorral lejebb van.
eleve a potik tok egyformak, nincs rajtuk meg jelzes sem, hogy lasd, hogy all.
raadasul mivel a feszultseg durva allitasa a legfolso tekero, igy barmikor hozzanyulsz meglokod a konyokoddel stb maris eltekerted.
a potikat kicserelm szinesre, csak meg nem mentem el ertuk (matricaztam de igenyesebb egy rendes kupakkal).
tenylegesen hany ampert tud nem probaltam, 3A-nal magasabbra nem mentem meg, feszultseg multival merve pontos.
persze nem trafos, azok jo dragak es nehezek is. nem tudom mennyire szamit atlag usernek, nyilvan egy kapcsolouzemu az tobb zajt szor.
boltban is kaphatok ezek ha szamla kell, kismillio tipus van. ha sok penzem lenne akkor ket csatornast vennek, vagy ket egyformat.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA V
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold