- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Első linkedről:
-Az első link (érintő "pénzérmék"): itt még az is komoly fejfájást fog okozni, hogy kitaláljam, hogyan fog ez szurkapanelba kerülni. Valami srozatgyártási világ ennek örülne, de diy környezetben nekem kajak kényelmetlennek tűnik ez a cucc.
-A második link: Nem fürdőszobába kell villanykapcsoló, hanem minimum fél tucat (de inkább egész) egymáshoz képest csoportba szervezett nyomógomb kellene, és leginkább bread boardba lenne jó. Meg aztán 12V??
-A harmadik link: Lengő környezetben egy darabnak jó is lenne. De nem olyan környezetbe keresek.A második linked: Jam, elgondolkodtam rajta, hogy touch szenzort használni, mert az programozottan tud lenni több gomb, vagy motion sensor. De a rögzíthetőség akkor is gond. Az ott a képen talán egy laptop saját alkatrésze, ami benne lehet valami rögzítő frame-ben. Ha nem olyan környezetbe kell, a barkácsolás ilyesmivel egy katasztrófa. És aztán még ott van az a probléma, hogyan is tudom én azt progamozni? Ha laptop van egészben, win alatt biztos megvan a driver, de az csak desktop környezethez jó, saját programhoz mit kezdek vele? Te programoztál már ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest