Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz hcl #99477 üzenetére

Első linkedről:
    -Az első link (érintő "pénzérmék"): itt még az is komoly fejfájást fog okozni, hogy kitaláljam, hogyan fog ez szurkapanelba kerülni. Valami srozatgyártási világ ennek örülne, de diy környezetben nekem kajak kényelmetlennek tűnik ez a cucc.
    -A második link: Nem fürdőszobába kell villanykapcsoló, hanem minimum fél tucat (de inkább egész) egymáshoz képest csoportba szervezett nyomógomb kellene, és leginkább bread boardba lenne jó. Meg aztán 12V??
    -A harmadik link: Lengő környezetben egy darabnak jó is lenne. De nem olyan környezetbe keresek.

A második linked: Jam, elgondolkodtam rajta, hogy touch szenzort használni, mert az programozottan tud lenni több gomb, vagy motion sensor. De a rögzíthetőség akkor is gond. Az ott a képen talán egy laptop saját alkatrésze, ami benne lehet valami rögzítő frame-ben. Ha nem olyan környezetbe kell, a barkácsolás ilyesmivel egy katasztrófa. És aztán még ott van az a probléma, hogyan is tudom én azt progamozni? Ha laptop van egészben, win alatt biztos megvan a driver, de az csak desktop környezethez jó, saját programhoz mit kezdek vele? Te programoztál már ilyesmit?

Új hozzászólás Aktív témák