- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
hotkar #96577 üzenetére
nekem egy braun borotvam van, abban is 1 db akku volt. elgyengult szetszedtem, mint kiderult valojaban 2 db akku megy bele csak a masik nincs benne de a helye priman ott van csak bele kellett tenni es bekotni. igy most ujszeru es dupla kapacitasu mint volt.
az enyemben sincs csavar, utana kell nezni a hogy az ovehez van e service manual, de valahogy ugy lehet szetszedni hogy el kellett csavarni egy reszet es ugy szetvalik szethuzhato lesz. persze jo erosen egybe van.
az akkus fogkefek is hasonloak, azokban sincs csavar de feszegetni nem szabad attol szettorik, megfeleloen kell megcsavarni az egeszet es szetjon (persze ehhez nem art boztosra menni hogy valoban nem e csavaros). -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
hotkar #96577 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Lehet, rosszul írtam, csak rávágtam, hogy NiMh akku van benne és a valóságban pedig NiCd.
Sajnos semmi csavart nem látok a masinán. Hosszában van 2 fél műanyag, azaz egy alsó és egy felső fele. Ezt csak szét kell pattintani, ha jól gondolom. Csak tartok tőle, hogy el fognak törni a tartópöckök.
Igen, könnyebb csak akksiról használni. Csak ugye kényszerből használtam bedrótozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest