- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Én volt apósomtól kaptam, még a 2000-es évek legelején. Magának vette még '95-ben , de rájött, hogy hülye hozzá, így nekem adta. Így van, nem volt olcsó termék...
A mai napig pontosan méri a feszültséget, áramerősség mérést azonban nem ellenőríztem rajta, gyanítom az is jó lenne. Egyébként én is több -még ha nem is olcsó- műszert használok "kapkodósnak". Ilyen egy érintőképernyős Aneng 683, egy Aneng A3009 multiméter-toll, de van egy Aneng A3005 is mellette.
Ez utóbbiakkal lehet fázisszekvenciát is mérni, és többek között azért szeretem, mert könnyen lehet mérni velük szűk helyeken is, illetve nem kell lerakni/felakasztani a készüléket, amire sokszor nincs is lehetőség.Amúgy, ezeket az Aneng termékeket bárkinek szívesen ajánlom!
Ha nem a legolcsóbb szériákat vásároljátok meg tőlük, akkor nagyon pontos készülék lesz a kezetekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest