- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Érdekes ez a D- D+ összekötés, többször olvastam már ezt, viszont itt van egy elég részletes, és saját tapasztalatom szerint hiteles leírás a különböző töltési megoldásokról (máshol is fellelhető lényegében ugyanez a megvalósítás). Ez alapján az összezárt adatlábak már a dedikált töltőportot jelentik (DCP) ami egyfajta gyorstöltés (még ha mára már lényegesen gyorsabbak is vannak), míg a standard 500 mA-es töltés (SDP), amit mindennek támogatnia illene az ellenállásokkal testre zárt adatlábak lennének. Ugyanakkor van egy régi Nokia E6 telefonom, amit pont erre az 500 mA-es töltőáramra kellene korlátoznom, múlt hétvégén órákat játszottam ezzel, de sehogy se sikerült rávennem, se üresen hagyva az adatlábakat, se rövidre zárva, se ellenállásokkal testre kötve. Próbáltam feszültségosztóval is, de vagy nem tölt, vagy nagyobb árammal töltődik. Más telefonoknál viszont működött az üresen hagyott adatlábakkal az SDP töltés (ideértve a jóval újabb Androidos Xiaomit is), illetve rövidre zárva beálltak 1-1,5 A környékére. Utóbbi a Nokiánál is működik.
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
Engem nem a Switch érdekel.
Switch működik a leggagyibb kábellel is, nincs benne tiltás.
Csak gondolom hosszú távon nem tesz neki jót.Engem az érdekel hogy honnan tudom meg, hogy a kábeleim közül melyik 56k kábel, és melyik nem?
Van egy szatyor kábelem, szeretném tudni melyik 56k kábel és külön rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- OLED monitor topik
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest