- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
rednifegnar #90334 üzenetére
Még sehonnan. Olyan fémszálasat mint amilyen eredetileg azon a szakaszon volt és amit leweegee belinkelt (köszönöm!) sajnos itthon nem találtam. Nem értem mert egyébként teljesen korrekt az ára, valószínű, hogy meg fogom rendelni onnan.
Számomra és szerintem neked is inkább az a lényeg, hogy ne dörzsölődjön ki, mint az, hogy árnyékolva legyen. Arra meg a fekete is jó amiről szintén feltettem képet.
Erre bukkantam végül itthon emberi áron. Nem műselyem (azaz acetát vagy viszkóz) de jó paraméretei vannak. 300 mikronnal sajnos ez is kicsit vastag. Meglátjuk. Az a Faraday Tape szimpatikusabb, kétségtelen. Amit még találtam ezen kívül az vagy horrorisztikus árban volt vagy nem jelölték, hogy kopásálló.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest