Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
prmcsk
üzenetére
Nos, megtörtént az akkucellák sorbaforrasztása.
A cellákat összekötő tömör, réz vezeték miatt alig fértek be a burkolatba, amit az istennek sem sikerült piilanatragasztóval újra összeragasztanom. Szóval a két végét tixo-val tekertem körbe. Szerencsére befér a helyére
Eredetileg 8db cella volt benne 2p4s elrendezéssel. Én kihagytam a párhuzamosítást és csak 4db-ot használok 1p4s elrendezéssel.
Hogy ne tudjanak elmozdulni a cellák a burkolat alatt, kétoldalas ragasztót kaptak felülről. Alulról gyárilag volt benne és meglepő, hogy még mindig erősen tapad. Összerakva próbáltam rázogatni, de semmit nem hallottam, szerintem semmi nem tud elmozdulni.
Mivel nem tudtam, hogy az összeszerelésnél milyen sorrendben illik beforrasztani a töltő elektronika vezetékeket (bár lehet ilyenkor nincs szerepe), az alábbi sorrendet követtem.
- akkupakk negatív ág
- balansz1, 2, 3
- akkupakk pozitív ágEgy ideig figyeltem van-e csak az elektronikával összekötve valami cellamelegedés, de nem volt.
Most bent van a gépben és 10%-ot mutat a töltés. Nem tudom mennyire valid, mert az eredetileg 3600mAh (2x1800mAh) cellák helyett most csak 3000mAh cellák vannak benne. (3V-ig merítve mértem meg őket)Van még valami amire figyelnem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha eleged van a vacakolásból: 3,6 GHz, 12 / 64 GB NAS 6 darab NVMe bővítőhellyel, 2x 2,5 G LAN-nal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold