Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor 10 Wattal több, nem hinném hogy nagyon meghatná.
szerk.: Én is tettem már 100 W-ost 60-asba, elkezdett lehámlani a festés a búráról a meleg miatt.

-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Tettem már ilyenbe 100-as izzót is, műanyag foglalattal. Ezek persze nem hőre lágyuló anyagok, de attól még barnulhat, fáradhat az anyag, nem illik ilyet csinálni. Jól fel is forrósodott, más baja nem lett. Több órát is ment, néhány napig, garázsban.
Később szét is szedtem egy kis felújításra, mert a kapcsolója kikészült (nem feltétlen a túlterhelés miatt, régi lámpa, sokat volt használva), azt kiiktattam és a merev kábel helyett egy jobb, hajlékonyabb vezetéket építettem be (bontott TV-kábelt). A foglalatot megvizsgálva semmi gondot nem láttam.
70 W halogén is jó, mert nem sokkal fűt jobban, mint a 60-as, de a fényerő 100 W hagyományosnak felel meg, a gyártó felirata szerint. Porcelánnal még jobb.
Természetesen nem reklámozni akarom a szakszerűtlen használatot, és a tűzveszély kockázatát is mindenki maga mérje fel, de a gyakorlatban vannak azért bizonyos tűréshatárok. Elvileg a gyártónak is a legrosszabb körülményeket kell alapul venni, például a legforróbb környezet, ami reálisan előfordul (kánikulában, nem túl jó szellőzés mellett stb.) és azt is bírnia kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Adobe Indesign
- Futás, futópályák
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold