- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz PROTRON #79008 üzenetére
Én meg most írtam, mivel minden ország makacs idióta, hisz mindenki azt hiszi ő találta fel a spanyol viaszt, ez nem fog működni.
Azért hoztam fel Az AS/NZ 3008at mert az pontosan ez.
Vagyis kb sosem lesz EU szabvány.Ha kell az AU szabvány leírja pontosan azt amit kérdezel, csak meg kell nézni milyen vezeték elérhető az adott országban. Ha legalább V70 a hőmérséklet türése akkor ott a táblázat, meg kell kukkantani.
Nálunk alap, hogy kettős érszigetelés van húzva mindenhol, így kicsit érdekes egy csovezett szimpla érszigetelés esetén.
Egy új építésű könnyű szerkezetes ház esetében tökéletesen használható.
Mivel a logika azt diktálja, hogy használjuk a kisebb értéket, így a csovezett háznál is alkalmazható 100% ban, csak ugye akkor lesz elég komoly rahagyas. Ami szerintem nem baj a mai világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel