Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
Neked tökéletesen igazad van, de csak bizonyos körön belül, szóval, ez az igazság nem univerzális. Gondolok itt olyasmire, hogy ha az embernek valóban USB-rs232 átalakítóra van szüksége, akkor például ez nyilván nem fog megfelelni:
http://www.elektrobot.hu/termek.php?filename=usb_to_rs232_ttl_metal_case.html
Még akkor sem, ha azt írja a weboldal, hogy de igen, ez jó lesz. Téged, engem nem tudnának ilyesmivel palira venni, de egy lelkes amatőrt, aki csak annyit tud, hogy neki rs232 kell, hát őt már könnyedén.
-
rednifegnar
senior tag
csak megemlitem hogy az eredeti kerdes (meg amire en is reagaltam) az leginkabb az lpt portrol es annak a bitjeirol szolt. en azt device driverrel direktbe bazeraltam win alol mert ugy ki lehetett hasznalni minden funkciojat. egy ilyen usbs virtualis port nem tom mit szolna hozza, vagy mikent lehet azt manapsag birizgalni.
en ha most kene es nem letkerdes a realtime akkor valami usb-mproci megoldasban gondolkodnek. nyilvan szoftot magunknak kell irni ra, de tutter van az eleresre forras kod pelda meg libek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold