Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
didyman #65595 üzenetére
Igen, a buck-boost megoldás kifejezetten elemes, kis akkus táplálásra van kitalálva, de én sem akartam volna neki ezt javasolni, már azért csak bonyolultabb kategória, de valóban akár az áramforrással azonos feszülség stabilizálására alkalmas (Pl. 3V ki, 2,7-3,4V be).
Az LDO is jó megoldás lehet, ez még egszerű is, ezek viszont valóban csak 100, max. 200mA-re valók, de leg hatékonyabbak nehány, vagy nehány 10 mA esetében, de ezekkel megpróbálhatja.Üdv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- TP-Link WR1043ND router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Path of Exile 2
- iOS alkalmazások
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest