Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz darvinya #60800 üzenetére
Nem, de itt vannak fotók a belsejéről:
https://www.markhennessy.co.uk/budget_multimeters/aneng_an8002.htm
DTM0660 processzorra épülnek ezek a műszerek:
http://www.kerrywong.com/blog/wp-content/uploads/2016/04/DTM0660DataSheet.pdf
Fontosabb egyébként szerintem a hangjelzés (hacsak nem halláskárosodásról van szó), főleg mióta magam is tapasztaltam a hiányát. Volt / van egy Voltcraft 7910, ami régen hasznos társ volt a kiszállásokon, de tönkrement benne a piezo lapka.
Balszerencsés módon, egy olyan speciális darab, ahol a kerámián két kivezetés (két kis sziget) volt kialakítva, ami visszacsatolást képezett, ilyen módon oszcillált a multiméter áramkörével. Ami persze a műszereknél szokott módon, szinte követhetetlen kialakítású.
Így még pótolni sem tudtam. Nyilván attól még lehetett volna találni más megoldásokat, de az évek során amúgy is leharcolt műszer helyett akadt más. Ezért nem foglalkoztam vele.
Az viszont kiderült, hogy milyen kellemetlen, amikor nincs hangjelzés, egyszerre figyelni a vizsgált szerkezetre is, meg a műszerre is, hogy mit mutat. Ide-oda nézni, közben elcsúszhat a hegy is.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest