Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #60499 üzenetére
Számolni... Ezer éve volt már,akkor sem voltam benne jó. Abban bízva állnék neki, hogy a nagyfesz elég nagy térerőt tud maga körül gerjeszteni. Neked meg nagyon kis energia kell.
@Lompos48 : Lehet hülyeség, de ha az egyik vezeték köré tesz egy tekercset, akkor nem lesz elég az az által keltett tér?
-
And
veterán
válasz
CPT.Pirk #60499 üzenetére
Azt gondolom, hogy te némileg közelebb vagy nálam ahhoz az időszakhoz, mikor ehhez hasonló feladatokat kellett számítanunk
. Szerintem ezzel nem mondok újat: lényeges ugye a távvezetéken áthaladó áram, az attól való távolság, a tekercs mérete, menetszáma, telepítési szöge (mod.: bár említetted, hogy a cucc a kábel külsején lenne, nem attól valamilyen távolságban), meg még ami nem jut eszembe. De hogy ezt hogy lehet úgy kiméretezni, hogy ne legyen túl feltűnő (bár nem kilowattokra pályázol, sőt valószínűleg nem is illegális dologra), se veszélyes, és épp optimálisak legyenek számodra a tulajdonságai, nos azt sajnos kellően alapos ismeretek hiányában nem én fogom neked papírra vetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest