- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Köszönöm az infókat!
Maga a robot egy 4600mAh-os akksiról megy. A világítótorony a takarítórobin kívüli egység, virtuális falnak illetve ennek a sorompónak a meghatározott időegység utáni feloldását lehet rábízni. Van kommunikációja a robival menet közben ami meríti az akksit de úgy vettem észre, hogy olyan sokat nem fogyaszt (bízom benne, hogy elég sokáig bírják azok a "baby"k (több hónap)), hogy merjem kipróbálni gyengébb akksiról is... de a feszültség kérdése bezavart!Az távirányítókba, fali órákba is mehetne az 1.6V-os AA-s akku? Arra van itthon 1.2V-os AA-s akksi, hogy kipróbáljam a tronyot az adapterrel. Arra gondoltam, hogy ha 1.6V-ról is megy és még nyernék is rajta valamennyi többletet akkor, mivel aktuális, hogy új AA-s akksikat szerezzek be, megpróbálkozhatnék az 1.6V-osakkal. Vagy ez teljesen felesleges, mert többlet munkateljesítménnyi időt úgysem ad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest