- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Kernel #57836 üzenetére
sajnálom hogy csalódást okoztam
gondoltam hogy itt komolyabb dolgokkal foglalkoztok, csak fel kell készülnöm a ZH-ra, viszont ha nem jön ki a zeredmény akkor máshogy nem tudom magam ellenőrizni
gyakorlatilag a 2. áramkört úgy kéne néznem/kezelnem hogy
Feszültségosztásról van szó a feladatban, az meg ugye soros elemek között megy
először el kell osztanom a feszültséget az 1-es és az összes többi között, mert az a kérdés, hogy mennyi feszültség esik az R4-re, ehhez ki kell számolnom a többi eredőjét, azt meg úgy nézem hogy:
4-5 párhuzamos, és innentől úgy nézem mintha az 5-ös benne se lenne, ezzel a 3-as soros, ez után a 4-es tűnik el, ezzel a 6 os párhuzamos vagy soros?!? de ezzel az egésszel a 2 párhuzamos
Megpróbálok valami anyagokat keresni a neten hátha van valami egyszerűbb magyarázat ezekre, mert maguk a fesz/áram/kirchhoff stb nem lenne bonyolult csak ezeket kellene valahogy átlátni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- HP szerverek áron alul
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest