Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
KaiotEch #54447 üzenetére
Nyomokban maradhat éppen.
Létezik például olyan forrasztóón, találkoztam vele, ami savas jellegű folyasztószert tartalmaz, vashuzal vagy hasonló, nehezebben forrasztható anyagokhoz.
Csak ezt nem tudtam, egyszer ilyennel forrasztottam át egy képcsöves TV processzorának lábait (lazulások voltak). Utána elkezdett átvezetni, TV megbolondulni, recsegések a hangszóróban, villódzások a képen.
Szerencsére egy lemosással megúsztam.
A linknél le van írva a lényeg, ezt nem fontos lemosni:
No-clean fluxes provide good activity, are halogen-free and non-corrosive, and don't degrade surface insulation resistance.
Mindentől függetlenül, csak az érdekesség kedvéért, háztartási, vegyi üzletekben lehet kapni az alábbit. A denaturált szesz rokona lényegében, de annak szagosító anyaga nélkül, ha igaz. Elég jól használható, nem csak gyantához, általános oldószerként:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Pc hiba segítség kérés.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest