Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hzsolee

őstag

válasz Jim Tonic #43234 üzenetére

Nos, a helyzet a következő:
    Megpróbáltam az ajánlás szerint egy szálakon a dolgot, nem jó: színes csíkos kép (itt még nem sejtettem semmit) Elmentem koaxért....
    Az UTP ereket megfeleztem, lett DC+, DC-. Fel lett rakva Az UTP mellé egy koax 75 Ohm-os kábel. Mondom magamban, így már tuti a dolog, jónak kell lennie. Kamera beköt, monitor beköt. Aztán....megint nem jó...színes csíkok,képzaj. Itt már kezdett gyanús lenni a dolog.
    Mielőtt még ide írtam volna a dolog úgy kezdődött, hogy nekiálltam a kamerát egy rövid bekötéssel kipróbáltam, a kép rendben volt. Pár percet néztem, aztán félretettem. Elvittem a "célterületre", vettem UTP-t, a nagyjából a földön letekert kábellel kipróbálva már szemcsés volt a kép. A többit már ismeritek.
    A jelen helyzet az, hogy a kamerát leszereltem, és ismét egy rövid bekötéssel kipróbálva is rettentő képe van. Színes csíkok majd kicsit később ilyen a képe:

Arra a kötözgetés során vigyáztam, hogy a polaritást ne cseréljem fel, zárlat ne legyen, túlfeszt ne kapjon, stb. Talán mégis kifingattam benne valamit :(((
    Mi a búbánat lett vele?
    Most az ebay-en nézegetem a board kamerákat.......

Új hozzászólás Aktív témák