Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Peter789 #37136 üzenetére
Az első tekercs 3 hét alatt ért ide, másodiknál már 4 hét eltelt, de még nincs itt, viszont most ünnepi csúcs van. Rendeltem például csatlakozót, ami 8 hétre jött, vagyis akármi lehet.
A fotózásnál csak a tejüvegszerű plexit raktam fel, erre jön pár réteg polarizált fólia, ami még javított valamit, de azért nem túl sokat. Sőt, tartalmazott még egy pausz-szerű, karton vastagságú műanyag lapot is a kijelző, csak azt direkt hagytam ki. Jobban tetszik nélküle, mert már enyhén be van sárgulva és elég sok fényt el is nyel, a sávokat meg úgysem egyenlítette ki. Egyfajta szemcsés, fénytörő szerkezete miatt, a hátteret is kicsit furává tette, nélküle "simább" a kép. A kijelző látószögén javított valamit, de az anélkül is korrekt. Úgyse nézem felülről a monitort, emiatt felesleges lenne berakni.
Gondoltam egy 32 collos TV átalakítására is, csak abba egyéb okból talán nem érdemes fektetni. De ha úgy döntenék, akkor is előbb szét kell szedni, felmérni lehetőségeket, hogy megoldható-e komplikációk nélkül stb. Nem érdemes addig rendelni, amíg nem látszik a vége a dolognak.
Közben derülnek ki olyan tanulságok is, hogy az első pár sort próbára Celluxszal is lehetett volna rögzíteni, utána felrakni a "tejüveget" és megnézni a homogenitást, utána annak függvényében gondolkodni. Én egy vagy két sort felragasztottam rendesen, már nem is emlékszem, de csak utána néztem meg a fényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- bambano: Bambanő háza tája
- EAFC 26
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest