Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Jah hogy NAND kapu, úgy már értem miért van ott. De annak a rajzjelét én nem ilyennek ismerem, kellene oda egy kis karika a végére.
A kimeneten 2Vpp-t tud kiadni maximum, így valószínűleg egy 1:2-es fix ellenállás osztó megoldaná a gondot, a hangerő beállítását meg 1dB-s lépésekben tudja az IC -60dB -ig. Szóval külön poti elvileg nem fog kelleni.
A kimeneten a trafó viszont meglepett. A teljes galvanikus szétválasztás miatt került gondolom oda, de elég drágák és nem tudom van-e gyakorlati haszna. Én simán csatoló kondit tennék oda, valamilyen jóféle Wima MKP "tömb" kondit, 4-10uF értékben. Ez jóval olcsóbban is megvan. Mi a véleményed erről? (hogy mit bír a kimenet ohm tekintetében, azt nem tudom, csak a 10kOhm load impeadnce van megadva)
A teljesen független tápokat még nem tudom hogyan csináljam meg. Igazából az USB tápjától függetleníteném magam, az egyszer tuti, de azt hiszem ez a Vdd esetén nem megoldható, azt onnan kell vinni, hogy a port működjön rendesen. Nem tudom, utána kell néznem mert USB-vel nem foglalkoztam még ezen a téren.
Lompos48: ilyet olyan módon láttam már, hogy az analóg meg a digitális föld csillagpontokat egy helyen 1ohm-os ellenállással kötötték össze.
Kernel: neked nem, de az én életkorom még 2-essel kezdődik.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold