Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
sörösló #24042 üzenetére
Szerintem inkább versenybringára gondoltál. Én pont túrabicajra szánom, illetve amolyan mindenesnek. Szeptemberben voltam egy 22 napos biciklitúrán, hát a bringám volt vagy 30 kg, ha nem több, de csomagok nélkül se 2-3 kg. Van egy komolyabb napelemes töltőm, ennek van beépített akkuja is, és hálózatról is tölthető, ehhez kéne a 18V. Viszont be kellett látnom, hogy a napelemes technika még messze nincs olyan szinten, hogy alkalmas lenne ilyen célra, az út felénél segítséget kellett kérnem, mert már vészesen fogyott az energiám. Ezért gondoltam, hogy veszek egy agydinamót, ezt meg tudnám használni az energia tárolására. Van benne egy 12Ah-ás akku, és tud 5V-ot, ami a telónak kell, meg 12V-ot is, amivel már tudok ceruzaakkut és fényképező akkut is tölteni megfelelő töltők segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- OLED TV topic
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest