Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Zárom az áramkört azt jelenti hogy a sw1 et zárom.
Azaz kiiktatok mindent ami utána van.Ez egy modell autóba lámpa (első, hátsó), emiatt nincs 5V
Nem fér be. Pici autó.
Sötétben az autó lámpája felkapcsol, világosban le.
De ki tudom kapcsolni vagy be tudom kapcsolni , erre vannak a kapcsolók.Régebben op amp nélkül csináltam és az működött.
Ez az: [kép]
De azt mondták jobb op amp al mert potival szabályozni tudom.
Ugyanis az autóban lesz a szenzor és ott alapból sötét van. Csak ami fény be jut a lyukakon annyi fényt kap és nem tudom elég e hogy kikapcsolja a fényt.Nem tudom össze rakni, mert modell autó és ragasztani kell tehát nem tudom tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold