Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Bocs, hogy bele vau-vau...
Tölthető NiMh, 9V elem (6F22) méretben is kapható "HV" azaz high voltage típus. Ezek szemben a standard 8,4V-os változatokkal, amelyben 7 cella van, már 8 cellásak, tehát 9,6 V-osak. Persze a kapacitás nem acélos, de alkáliban sem repked a mAh...
Lítiumban sajnos a feszültség valóban gyengébb, így az arra érzékeny készülékek megérezhetik, amelyik nem, az viszont jóval tovább üzemel vele, mert a kapacitása egy jobb alkálihoz képest is nagyobb lehet.
Nekem van Opus BT-C900 töltőm, Vapex 9,6V NiMh és Soshine 680mAh-ás lítum akkum is. Utóbbi feszültségére is kevés eszközöm vinnyog! -
Dr. Szilikát
őstag
Most már olyanok vannak, amiben 3,7 / 4,2 V-os cella van, amit elektronika konvertál fel pontosan 9 V-ra. Tehát ez hirtelen kapcsol le, amikor már lemerült a cella, de addig pontos.
https://www.liito-kala.com/page92?product_id=50
Mindamellett én betettem multiméterbe olyan kis méretű Li-po cellákat, ahol kettőt kötök sorba, mindkettő védett, így nem meríthető túl. Csak kicsit gányolós, mert úgy tudom tölteni, hogy kiveszem, a kettőt párhuzamosítom. Viszont ritkán kell tölteni.
3 V-os multiméterbe (Aneng 8002) is betettem a szimpla cellát, nem árt neki a 4,2V. Ez egy olyan lapos cella, ami elfér az üregben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest