- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ilyen vagy hasonló dolgok nálam soha nem úgy történnek, hogy bedugom, azután majd lesz valami. Előbb mindig ellenőrizni kell az áramköri felépítést, meggyőződni, mérni.
Hagyományos, tirisztoros és/vagy diódás, nagyáramú töltőt nem szabad óvatlanul rákötni a szivargyújtóra, mondjuk én nem is szoktam. Főleg, ha relé kapcsolja az aljzatot, tehát nincs direkt kapcsolat az akkuhoz.
Ma már kapható sokféle bolondbiztos PWM-töltő, ami szabályzott, sima DC-t ad, még a kezelési utasításban is leírják, hogy nem kell levenni a sarut, némelyikhez még a motortérbe felszerelhető csatlakozót is mellékelnek, ami kényelmesebbé teszi a csatlakozást.
A saru levétele kellemetlenségekkel is tud járni, riasztó, óra, egyéb beállítások. Vagy amire például egy Suzukis panaszkodott, mert nem tudta ezt.
De aki tudja, hogy mire kell odafigyelni, még tirisztoros töltőt is rakhat rá, sarubontás nélkül, csak ennek is van több feltétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest