- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rush1902
csendes tag
válasz
SunMount3r #7456 üzenetére
Már kb. 10 évvel ezelőtti tévékbe is volt ilyen funkció, pont hogy inkább a maiakba nincs benne. A TCL ezért is esett ki nálam.
Egyébként köszönöm a válaszokat, de örülnék ha írna egy olyan is akinek pont ilyen tévéje van, mert fontos nekem ez a funkció és ezzel a típussal szemezgetnek.
-
nOvOp
senior tag
válasz
SunMount3r #7456 üzenetére
A korábbi LG tévémen is működött, de csak hdd-re mentve, pendrive nem volt jó. A jelenlegin működik pendriveval is. Én nagyon szeretem ezt a funkciót. Egyrészt fel tudok venni tv műsorokat, pl. ami éjszaka megy, de érdekelne. Vagy nézek egy filmet vmelyik csatornán, vmiért kimegyek, megállítom és azt a csúsztatott időt behozom a reklámoknál (áttekerem, amíg engedi) illetve a felvett tartalmat is tudom reklám nélkül nézni (áttekerem). De pl. a forma 1-et rendszeresen felveszem, ha nem lennék otthon. Az időmérő így nem egy óra, hanem 3x az utolsó 2 perc
(Q1, Q2, Q3). Szóval nekem hasznos. De van hogy a feleségemnek veszek fel egy főzős műsort, miközben vmi sorozatot nézek vmelyik streamingen, azt majd megnézi vmikor vagy ha nem, simán letörlöm, de legalább megnyugtattam, hogy felvettem neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest