Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szkutyi

addikt

válasz Zizi123 #3134 üzenetére

Nem is álltam.volna bele az egészben ha nem azt írod hogy nem láttál még egy tv-t sem szaggatni, ugrálni....
    Ha azt írod hogy nem láttál még tvt amin nincs 24p mozgás az más....amitől ti beszéltek hogy szaggatas, ugrálás, az brutális, mert én is láttam két hónapig 2 tv-n is!
    Tudom, ismerem az rtingset, sőt...ezt amit linkeltem, naponta 3x olvastam át, mert láttam én is amit te, hogy mindenben jobb a hisense..
    De!
    Kiemelek párat 65" tv esetében:
    Lócal dimming hisense: 180zóza
    Sony xh900: 32 zóna...mégis hosszas tezst után egyértelmű volt: nem minden a szám..a hisense ezt a lócal dimming ez fényerő durva tolásával oldja meg és nem szembarát.a sonyn mocskos lágy a.local dimming és egy pillanatra sem látok rajta bloomingot..pedig csak 32....de persze számok törvénye alapján ebben nyert a hisense..,(100bol 28as fényerő használtam, mert az volt a kalibralt ertek nálam a hisensen)
    Black level.: Mocskos nagy probléma hogy a hisense dobálta a black levelt...márpedig annak.nrm szabad változni, az annyi amennyit a panel tud, és ha nincs elalitva a tv, közelítenie kell a 64esnreferencia szinthez..márpedig számtalan videót csinaltam én is és haver is ahol van amikor 68, de volt amikor a 120at is alig verte...és igen tartalomnál igenis nagyon észre venni ha rossz a black level.
    Fényerő..ebben is jobb a hisense...egyáltalán nem hianyzolom azt a fényerőt a sony-n.talan a kevesebb néha több alapon.
    A színek szépek.voltak a.hisensen.talan szebbek is mint a sony-mon, viszont néha túlzott volt, hiába kalibralt volt és natív volt a szín
    Es ami megjobban meggyőzött...egy percig nem bántotta a szemem.
    Hisensen nem volt olyan film nézés én részem ahol nem bántotta a szemem a tv..nem tudom miért...mégegyszer írom a fényerő a.beka segge alatt volt a 100hoz képest, így is volt tökéletes, szóval nem az miatt fajdult meg a fejem és a szemem az tuti
    Nem szeretek olyanba. Bele.menni hogy az enyém jobb, a tied szarabb,.mert tenyleg úgy van ahogy mondod!
    Viszont én amiket le írtam tények, nem hasra ütött alaptalan dolgok,
    Több hónap "munkám" van ezekben a b*ti tv-kben.
    És hát a legutolsó ami legfontosabb: a gyári hiba..nem tudom kinek van kinek nincs, én nálam vót két tv, havernak ott a 3...ez engem igazol szerintem, plussz a gyarto miutan megírtam nekik hogy miről tudok miről nem, szó nélkül markavedelemből jött az utalvány

Új hozzászólás Aktív témák