Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tothjani81

senior tag

válasz Piftuka #1106 üzenetére

Ihen elégedett voltam vele mert hazudnék ha azt mondanám, hogy rossz tv meg akkor is ha azt mondanam rossz a kép rajta. Megvettem felakasztottam lőttem egy egyedi képet ami nekem tetszett aztán rtl meg tv2 oszt csókolom na meg egy két netflixes film. Sajnos kidődött ez a ganyé Covid 3 hét kényszerpihenőn voltam és jött a nagy teszteljünk mindent maraton. Na ekkor kezdtem elkeseredni hoyg bizony a samu q7 hez igencsak karcsú( tudom a 2 tv nem egy kat) Elkezdtem kutatni és megleltem a Hisense U8QF et. Többször írtam hogy na igen ez egy samsung verő tv. A hálószobai tcl meghalt a nappaliba lévő sávosodott hdr harmatgyenge volt nekem idegesített sőt megőrített az 1 es hangerőn mozizás. Mindig mindenben törekszek a lehetetlenre. Tudol olcsón nem csak jót hanem tökéletest. Az U8QF olcsón jó majdnem tökéletes. Hát így ábrándultam ki a Tcl ből. Ha a Hisensében is csalódok idővel kajak veszek egy junoszt tvt😂😂😂

Új hozzászólás Aktív témák