Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz SztiviVander #8199 üzenetére

Azt a képet én rajtam ide, de én nem tudom, kalibrált-e a monitorod, te nem tudod, mivel és hogy készült a kép.
    Azzal, hogy ezen körülmények tisztázására vissza se kérdeztél, hogy esetleg a véleményednek biztos alapokat adj, igazából meg is pecsételte a hozzászólásaidat.

Azzal, hogy egy telefonnal készített képet (nem a tévé képét, hanem egy arról készült fotót) egy monitornál ülve akarsz megítélni, mindezt úgy, hogy tényszerű információk híján eldöntöttél valamit, igazából rád mutat vissza, és innentől fogva teljesen mindegy, mivel akarsz magyarázkodni.

Tényeket, fotót, hiteles mérést két ismerten összehasonlítható információt tőled nem láttunk, tehát a véleményedet még csak szembe se sikerült az én hozzászólásommal állítani, tehát így, tények nélkül, pláne ebben a stípusban feleslegesen próbálod meg az általánosan ismert tényekkel szemben magyarázni, nálad mi volt jó, meg mi nem.

Én összehasonlítottam egyszerre két készüléket, betettem pár fotót erről, azt megindokolva, amit én a magam szemszügéből fontosnak tartottam, ugynaere neked is lehetőséged volt, de te nem éltél vele.

Úgyhogy valóban meg is beszéltük.

Új hozzászólás Aktív témák