Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
SztiviVander #8199 üzenetére
Azt a képet én rajtam ide, de én nem tudom, kalibrált-e a monitorod, te nem tudod, mivel és hogy készült a kép.
Azzal, hogy ezen körülmények tisztázására vissza se kérdeztél, hogy esetleg a véleményednek biztos alapokat adj, igazából meg is pecsételte a hozzászólásaidat.Azzal, hogy egy telefonnal készített képet (nem a tévé képét, hanem egy arról készült fotót) egy monitornál ülve akarsz megítélni, mindezt úgy, hogy tényszerű információk híján eldöntöttél valamit, igazából rád mutat vissza, és innentől fogva teljesen mindegy, mivel akarsz magyarázkodni.
Tényeket, fotót, hiteles mérést két ismerten összehasonlítható információt tőled nem láttunk, tehát a véleményedet még csak szembe se sikerült az én hozzászólásommal állítani, tehát így, tények nélkül, pláne ebben a stípusban feleslegesen próbálod meg az általánosan ismert tényekkel szemben magyarázni, nálad mi volt jó, meg mi nem.
Én összehasonlítottam egyszerre két készüléket, betettem pár fotót erről, azt megindokolva, amit én a magam szemszügéből fontosnak tartottam, ugynaere neked is lehetőséged volt, de te nem éltél vele.
Úgyhogy valóban meg is beszéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest