Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#32839680 #196 üzenetére
Nyilván 5400-as... De rokonok vettek pár éve új gépet kereskedésből (olcsót persze), eladták nekik W10-el előtelepítve a 1TB-os 5400-as HDD-s gépet. Ráadásul még egy jó kupac magától induló bloatware-t is kaptak mellé, mintha nem lett volna elég kínzás már maga az OS is annak a HDD-nek.
Leszedtem a bloat cuccokat, de úgy is lassú maradt. Mondtam nekik, hogy adják el, nem érdemes foglalkozni se vele...
Gyuri27: én eleve nem adtam Windowst nagyszüleimnek mert nem akartam telefonon keresztül se vírusokkal foglalkozni, se fejfájást magamnak. Gyönyörűen elvoltak Ubuntun, az meg a hőskorban egy P3-as gépen is szaladt. Aztán később Debian lett mikor az Ubi elkurvult... Tudtunk Skypeolni, ment a facebook és maximum az fordult elő, hogy magának a böngészőnek a felületét sikerült teljesen átrendezni, míg végül egy kiegészítővel le nem lockoltam a lényegi dolgokat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest