- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
CPT.Pirk #194 üzenetére
Nem vagyok a birája senkinek. Arra költi a pénzét ha van amire akarja. Nyilván te is költesz olyanra aminek más szerint nincs értelme.
A helyzeten nem változtat. Azzal dolgozom ami van.
Igen vannak esetek amikor a hdd nagyon megfogja. Nem is állitottam az ellenkezőjét.
Ha valaki elvan linuxal telepitem azt. De az itt nem szokott előfordulni.
Saját idős anyuból indulok ki. Neki is 7-10 váltásnál már csak a kikapcsolás is gond volt.
Itt ez van. Olyan mint a net kisfalumban 15 mega egyik 30 mega másik szolgáltató és drágább mint máshol a gigás + tv. És hol van hol nincs mint a népmesében.
Ezzel főzünk. -
hunluki
senior tag
Igazság szerint én úgy állok a HDD kérdéskörhöz hogy adatot tárolni oké, de oprendszert rátenni... Egy 120-as SSD bármelyik rendszernek kényelmesen bőven elég, ráadásul még tempót is nyersz nem is keveset. Ha meg olyan régi a gép hogy az SSD nem dob rajta akkor lehet érdemes már elengedni a kezét.
-
Mondjuk az MS megoldotta, hogyha nem jó a helyesírásod, akkor inkább használj 2010-es officet, mert az újabbakban már nem a magyar helyesírás ellenőrző fut, ami borzalmas. Tudják, hogy kell rávenni az embereket régi verziók használatára...
https://szubjektiv.reblog.hu/office2016 -
törölt tag
Win 10 kb elég nekem mindenre ami kell (Adobe progik, játékok miatt), csak gondolom jobb eladni megint $139-ért. Szerencsére Officet nem kell használnom. VS Code mondjuk eleinte bejött <1s alatt, utóbbi pár évben már várat az is, hideg indításból 5sec, fájl open (pár tíz KB) 10sec
Plusz 90%ban biztos vagyok, hogy a telemetria off, az már kb vélemény értékű a programokban, attól még megy az rendesen, igazából ez a legnagyobb aggályom a 11-el kapcsolatban, hogy még ennyi kontrolja sem lesz a usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Plazma TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Így használod a ChatGPT-t
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest