Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nekem is van 3500 órám apexba, de már letettem, elég volt, viszont valószínű nekem sem ez lesz a kedvenc játékom, de ingyen van, az embereknek semmi nem jó ingyen? Én néhány kört mentem még eddig, nem estem hanyatt, de fogok vele játszani néha az biztos..
Apex mikor megjelent, nagyon új volt ez a fajta játékmenet, karakterek képességek, és a mai napig azt mondom a legjobb játék, nehéz lesz ebben a műfajban, vagy hasonlóban az apex után jót letenni az asztalra. Most épp közvetíti Aceu, és őt nézve ahogy tolja, nem is annyira rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- PlayStation 5
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Túraautó topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster T248 Force Feedback Kormány és Pedálkészlet - PS5/PS4/PC - ÚJ! Bontatlan, 2 év garanc
- Gigabyte G32QC A 32" 1440p (2k) 165hz 1ms ívelt monitor
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest