- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Mathiask #106005 üzenetére
Ezt olvastam nemrég:
"Szerintem két dolgot mond egy komplex(több mindent vizsgáló) mérés :
...
2.: Mennyire figyeltek oda a tervezők, hogy műszakilag rendben legyen a készülék."Az L30 jó mérési eredményeket mutatott, tehát a fenti idézet alapján műszakilag rendben volt. Egy műszakilag rendben lévő készülék (nem én mondtam, én nem értek hozzá) hogy lehet olyan szinten nem rendben lévő, hogy sorra nyírja ki a rá dugott fejhallgatókat, és a gyártó a teljes sorozatot visszahívja? Vagy az L30 valójában egy, a tervezőasztalon elrontott termék volt, és a kiváló SINAD ellenére gyilkolta a fejeseket? Akkor viszont ebből kifolyólag így a mérések nem is feltétlenül alkalmasak a tervezői odafigyelés, műszakilag rendben levés mérésére? Hogy lehetnek egy ipari hulladéknak kiváló komplex eredményei?
Ha egy komplex mérési procedúra nem dobja ki magából az ipari hulladékot, akkor nem lehet a műszakilag rendben levés indikátora. Vagy nem elég komplex a teszt, vagy nem erre szolgál, vagy mindkettő.
De legalább az kiderült, hogy az R2R 11 ipari hulladék. Mégis jó ez a komplex teszt valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- HP ProBook 640 G8, 1" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia (
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( o
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar