- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985 #117417 üzenetére
Köszönöm szépen!
Itthon 350 ezer forint az r-820 - ból egy pár. Az új RP-8000 - nek pedig 414 ezer forint darabja.
Elég beteg. Persze így kicsit torz a kép, mert az r-820f utódja, az r-800f már 290 ezer forint/db, így már nem olyan nagy a különbség. Kérdés meddig lesz még kapható az r-820f. Az RP-280F jó ötlet, lehet jobb vétel lenne, mint a 820f. Érdekes, hogy még mindig kapni a 280f-et, 2016-os cucc.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
proci985 #117259 üzenetére
Igen, pár hónapja (?) ha jól emlékszem, itt is (de máshol is már a nagyobb fórumokon, ahol vagyok) felmerült, hogy az MQA tartalom néha 1:1 az eredetinek (mármint forrás fájl), néha pedig nem.. utóbbi esetben eleve más master-t vesznek, vagy remasterelnek benne és az okoz némi eltérést, amivel utána ki lehet húznia magát az embernek, hogy na ez MQA, ez minőség, ez igen. Dehogy az
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
proci985 #117250 üzenetére
Nekem életemben nem volt még ennyi, de olyan, mint amikor a takarómat lecserélem egy 10x akkorára és akárhogy csomagolom magam este töltöttkáposzta formációba és gyűröm magam alá, még mindig nem jön le a nyakamról, mert endless, végtelen, egyszerűen rengeteg van belőle. Ez fantasztikus érzés. Amúgy marha jó áron vettem, boltból sosem húztam volna be őket így egyben akkor sem, nemhogy ma (csak ránézek az árakra) + kontroller is (de az már volt). Kapott egy ZFS-t, ami nálam már vizsgázott, úgyhogy szerintem peace jó darabig, forrással már nincs gondom.
(Pi4 lesz, ugyanezen a NAS-on lesz a Roon Core is, aztán wifin szépen átlöki, ahogy illik).
Gondolkodtam nagy SSD-ken én is, de ott a sebességen kívül semmit nem nyerek (ja és zaj, nyilván). Amikor elkezdtem matekolni, omg. Annyiból az egész hifim meglenne, asztalos munkástul hangszóróstul mindenestül - nem kéne az oda beallokállt-félretett kis tőkécskét ellőni egy nyamvadt lejátszóra + sebesség nem kritikus, most olyan 500MB/s körül olvasok róla, seek sincs agyonverve (1 user használja, nincs konkurrens menet, nem egy iroda 100 alkalmazottja tépi a NAS-t), úgyhogy triviális volt a HDD-nél maradás. Ha publikus szerver lenne, bajban lennék, bizonyos ultrasűrű forgalmakat cache-ből letudna, de azért na, reszelne észnélkül).
-
-
fehér_ember
addikt
válasz
proci985 #117226 üzenetére
Lehet az lesz a vége hogy veszek egy fractal design hangszigetelt házat és átpakolok mindent abba.
Bár nem tudom hogy mennyit számít a hangszigetelés ha hárrafelé részben nyitott. Van ventillátorhely és venti is kifelé. Illetve a bővítőkártyák helyeinél is vannak rések + a befúvó ventiknél is részben nyitott (porszűrő van csak). Persze valamennyit biztos számít. -
fehér_ember
addikt
válasz
proci985 #117198 üzenetére
Ezt a mennyiséget nem fizeted meg ssd-ben. Amúgy az jól hangzik hogy valami lap alá, amit utána felragasztunk egy szivacsra, a szivacsot meg a pc házba vagy egy újabb lapra/lemezre amit aztán már be tudunk csavarozni a pc házba . Csak azt kell kitalálni/megtervezni hogy hogyan tudjuk majd utólag a lapjáról leszerelhetővé tenni a hdd-t, hogyan férjünk a rögzítő csavarjaihoz hozzá. De simán kivitelezhető.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
proci985 #116549 üzenetére
Most csak kammererre reagálnék, a többire úgyis felesleges. Kammerer valóban törölte magát. Csak éppen évekkel később (idén). Előbb permanens kitiltást kapott innen. De a ph fórum maradék részére száműzve is gyakran, irreális mértékben érte utol a moderáció. Ezt elégelte meg.
-
orbano
félisten
válasz
proci985 #116393 üzenetére
Ezért kérdeztem. Tudtommal van azért pár UDP-s megoldás még itt-ott, de a jelenlegi hálózati eszközökkel szerintem az sem nagyon lehet probléma.
Persze egy központi órajelgenerátorra kötött audiofil switch lineáris táppal és aranyozott SFTP aljzatokkal sosem árthatKöszi, tápban egy HDPLEX 400w DCDC lesz egyelőre egy dell tégla táppal. Ez utóbbi nem tudom milyen minőséget képvisel...
-
válasz
proci985 #58614 üzenetére
"oke, de az elektra az erre 2800 euro"
Az az új ára lehetett, most már csak használtban van.
"mondjuk ez a pack igy egesz jo?"
Én a centert és az állványosat nem hallottam, így összességében nem nyilvánítanék véleményt, de a DF-6 front nekem áráért tetszett. És való igaz, hogy még bejáratva sem volt. Egyébként akkor Arcam AVR250-em volt, azzal hallgattam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
proci985 #58588 üzenetére
Pedig azt gondolná az ember, hogy helyben olcsóbb.
Dynavoice-ból amit már láttam, hogy többen dicsértek az pl. a Challenger M-65. De ez nem sokat jelent mondjuk, nekem személyes tapasztalatom nincs vele.
DF6-ot futólag hallottam Liszinél. Még nem volt bejáratva sem, de emlékeim szerint áráért "kellemes", viszonylag meleg hangot produkált. -
Tamoo
nagyúr
válasz
proci985 #58581 üzenetére
Ha már úgyis kint vagy, vehettél volna inkább Dynavoice szubot.
Én nem vennék ilyen "kis" frontot. Személy szerint sztereó zenéhez nem szeretek / nem szoktam szubot kapcsolni. Mozin megint más, ott ha thx ajánlás szerinti 80Hz-en vágod és nincs túl nagy térben, akkor nem lehet rossz ez sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Hobby elektronika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fedora Linux
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Apple Watch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest