Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
orkester
őstag
De jó, hogy ma újra Győzike show!
Egyébként ha nincs jobb dolgom meg szoktam nézni. Nem köt le igazán, de kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni.
Ma talán befejezem a Harry Potter utolsó kötetét. Aki a filmet szereti, az mindenképpen olvassa el a könyveket is, sokkal élvezetesebb és főleg részletesebb. Persze nincs Dolby Surround, meg moziélmény, de jobb.
Aktív témák
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- S21 Dobozában 128/8
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ha nincs jobb dolgom meg szoktam nézni. Nem köt le igazán, de kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni.
Ma talán befejezem a Harry Potter utolsó kötetét. Aki a filmet szereti, az mindenképpen olvassa el a könyveket is, sokkal élvezetesebb és főleg részletesebb. Persze nincs Dolby Surround, meg moziélmény, de jobb.