Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
adamkaa777 #1993 üzenetére
Nem, mondjuk van már mögöttem több mint 1000 meccs, így van némi tapasztalatom (minden hőssel legalább 6-os szint megvan, 4-el master vagyok és rengeteggel 8,9-es szinten járok, szóval nem stream alapján megmondó ember vagyok ahogy trollkodni próbálsz éppen.
Van Murkym is, és rohadt szorakoztató troll hős, de ladderbe nem vinném, mert azonos szintű játékosok esetén mind2 oldalon nem fogja lehozni a meccset, és kevesebb támogatást ad, mint más hősök.
Elég sok pro játékosnak van tier listje + youtube-n is van rengeteg kibeszélő videó ahol összeraknak tier listeket, és elég nagy az összhang, ami szerintem nem véletlen egybeesés.
Hearthstoneban sem ladderezek (sőt mostanában nem is játszok) mégis meg tudom mondani melyek a legeffektívebb deckek.
ígyvanferi: ha lesz elég ember akkor majd normálisan fog működni az MMR alapú összerakás, így nagy valószínűséggel hasonló szintű játékosokat fog a rendszer összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest