Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
adamkaa777 #1997 üzenetére
Beta játék, kevés játékos, nem igazán ladderként működő ranked. (120-90 rekorddal már rank 1-es lehetsz.)
Hogy a HS-re is utaljak: ott is ment / megy a FotM-ozás, aztán mégis mindenki hunterrel lett legend a topicból.
-
DaveNo1
veterán
válasz
adamkaa777 #1993 üzenetére
Nem, mondjuk van már mögöttem több mint 1000 meccs, így van némi tapasztalatom (minden hőssel legalább 6-os szint megvan, 4-el master vagyok és rengeteggel 8,9-es szinten járok, szóval nem stream alapján megmondó ember vagyok ahogy trollkodni próbálsz éppen.
Van Murkym is, és rohadt szorakoztató troll hős, de ladderbe nem vinném, mert azonos szintű játékosok esetén mind2 oldalon nem fogja lehozni a meccset, és kevesebb támogatást ad, mint más hősök.
Elég sok pro játékosnak van tier listje + youtube-n is van rengeteg kibeszélő videó ahol összeraknak tier listeket, és elég nagy az összhang, ami szerintem nem véletlen egybeesés.
Hearthstoneban sem ladderezek (sőt mostanában nem is játszok) mégis meg tudom mondani melyek a legeffektívebb deckek.
ígyvanferi: ha lesz elég ember akkor majd normálisan fog működni az MMR alapú összerakás, így nagy valószínűséggel hasonló szintű játékosokat fog a rendszer összerakni.
-
F-ECT$
titán
válasz
adamkaa777 #1993 üzenetére
Tyrande az emberek 95%-nak a kezében rossz. Nagyon kell hozzá érteni és olyan csapat kell hozzá, amivel szinergizálnak a képességei. Ha ezek nem állnak fenn, akkor jobb eredményt lehet elérni bármelyik másik supporttal.
Tehát még egyszer: ha jó vagy és a csapatod is megvan, akkor jó Tyrande is, de ha csapat nélkül mész, akkor a csapatod nyerési esélyét növeled egy másik support választásával.
-
ígyvanferi
addikt
Már csak az a kérdésem, miért gondoljátok, hogy egy low tier random pugban a két csapat skillje meg fog egyezni? Segítek: nem fog, ergo nem a menő, streamerek által használt hősökkel játszók fognak nyerni, hanem akik ügyesebbek. Már az esetek nagyobbik részében.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
DaveNo1 #1991 üzenetére
"Stream néző megmondó ember vagyok " Akár ezt is írhattam volna . Egyszerűen van sok pug karakter, amivel megpróbálják az emberek lehozni a meccset . De emellett ugyanúgy lehet jó akár egy murky tyrande gazlowe is. Persze nem a kompetitív gamekről beszélek hanem a sima rankedről .
-
DaveNo1
veterán
válasz
adamkaa777 #1988 üzenetére
Valamennyit azért mentem + elég sok streamet néztem (ZPs, Grubby, Erho pl.) és szerintem nem véletlen, hogy gyakorlatilag mindig stitches a first pick, és legalább az első 3 pickben ott van valla/tychus/bw/uther/arthas/nazeebo ...
-
kippedli
tag
Mentem egy versus meccset és már az elején sírtam a csapat miatt. Raynor, Tychus azonnal leave és Tyrande is kb 5percig bírta. Kerrigan is olyan volt mint a hátrafele menet. Szóval teljes csőd és valahogy mégis
-
gbela
senior tag
nem a magyar utakra megyek vele (ha már eröltetni akarjuk ezt a hasonlatot), hanem ugyanazon az "úton", pályán kell vele teljesítenem mint a pro-nak. tehát igen, wrc autot fogok választani, hogy megadjam magamnak az esélyt, hogy a másik noobbal aki is wrc autot választ felvegyem a versenyt.
-
DaveNo1
veterán
A verseny statisztika 90%-ban letükrözi a laddert, persze lehet first pickelni Diablot meg Azmodant, aztán ne lepődj meg ha téged fognak szidni az egész meccs alatt a rossz választás miatt.
Jelenleg körülbelül 15-20 hero van a játékban ami kiemelkedik a többihez képest szinergia és játszhatóság tekintetében. Lehet persze trabantot választani a ferrari helyett, de olyan is lesz
-
gbela
senior tag
Ez trollkodáson kívül eléggé nem állja meg a helyét. Pont azért "kell" FotM hőst pickelni, mert nem vagyunk annyira prok, hogy egy gyengébb arzenálúval is felvegyük a versenyt az ellenféllel, aki bizony Stitch-Valla-Tychus pickekkel jön.
Másik meg, hogy ha pro lennék prokkal rakna össze, ha csak átlagos játékos, (mint aki vagyokis), akkor olyanokkal. Nincs más válaztás sajnos, mint hogy a hasonló tudás mellé megpróbálni erősebb hőst pickelni. Ha lehetne bannolni jobb lenne, én szivesen játszanék megint Zagarával Novak meg Illik ellen.
Most h megírtam rájöttem nincs értelme, feeding the troll, de ha már leírtam nem törlöm
-
kexksz
addikt
válasz
ígyvanferi #1975 üzenetére
Tudhatnád, hogy a topicban mindenki fizetett profi esportoló akiknek több ezer órájuk van mobákban és ezért az életük árán is fel kell ugraniuk a FotM vonatra.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Ezt a játékot ne hasonlítsad LoL meg Dotahoz mert teljesen máshogy épül fel, főleg a közös xp miatt. Döntő a játékban a nagy pvp összecsapásoknál a CC, így azok a supportok/tankok alapból kiesnek akik ezzel nem nagyon rendelkeznek, nem beszélve arról, hogy néhány assassin bőven a többi felett áll mindig túlélő képességben, mind sebzésben. Ahogy Fects is írta két hasonló csapatnál nem lehet diablo meg hasonló szemetekkel szórakozni mert akkor tuti kikaptok.
-
gbela
senior tag
válasz
Nem mi visszük túlzásba, én pl örömmel látom itt, hogy sokan látják, hogy a picknél dől el a meccsek nagyrésze, játékban nem annyira látom ezt.
Nem arról van szó természetesen, hogy vannak jó hősök és szarok, de nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy ugyanolyan hős ismeret/játéktudás mellett bizonyos hősök sajnos jóval erősebbek másoknál (jelenleg). Ha valaki sokkal jobb játékos mint a másik akkor ez persze mind1. Illetve 5ös premade-ben persze egész más, ott lehet synergy-re játszani, de random 5nél, sajnos nagyon nagyon erős a különbség egy high tier és egy low tier csapat között. Eleinte utáltam ezt a hozzáállást, Zagara volt main karim, megvolt 10 hősöm, de igyekeztem mindig vele menni, mert azt szerettem. És hiába ment jól, nem is vagyok totál ügyetlen vele (régóta lvl10-es), valahogy nem éreztem erősnek. Váltottam Vallára, akkor még alig toltam vele (lvl5), és ég és föld. Zagara ettől még bőven jó, mert teamfightban is helyt tud állni, de pl hősök akik teamfightban nem erősek azok használhatatlanok. A legjobb Gazlow aki végigsolozza campeket, tényleg jól játszva a saját role-ját nem jó semmire, mert esetek 90%-ban a team wipe nyeri meg a meccset, oda pedig sokkal jobb karik vannak. Nem egy meccsen jött Gazlo, volt ügyes, campekkel ütötte be egyedül core-ig majdnem az ellent, de közben teamfightokban kikaptunk, még akkor is ha 1-2szer ott volt.
Persze minden meccs más, illetve mindig vannak üdítő kivételek, de (és ez nagyon szomorú, és remélem változni fog), ha valaki nem hoz legalább 2-3 top hőst akkor esélytelennek mondható (hasonló játéktudás mellett). -
F-ECT$
titán
válasz
Itt 33 hős van, aminek a fele használható. Az alábbi statisztika azt mutatja, hogy az elmúlt 1 hónap Kings of the Storm versenyeken az adott hős hány %-ban volt banolva vagy választva, kb a 12-ik Kerrigan és 15-ik Malfurion után van benne 2 nagy esés, nem véletlenül:
Hero Pick/Ban
Valla 100%
Stitches 96%
Arthas 86%
Tassadar 82%
Uther 82%
Zeratul 78%
Brightwing 73%
Falstad 73%
Nazeebo 73%
Tychus 65%
Hammer 63%
Kerrigan 59%
Muradin 45%
Tyrael 45%
Malfurion 43%
Chen 27%
Thrall 18%
Jaina 14%
Rehgar 12%
Tyrande 12%
Abathur 10%
ETC 10%
Illidan 8%
Zagara 8%
Anub'arak 4%
Diablo 4%
LiLi 4%
Nova 2%Persze, funolni bármelyik hős jó, de ha 2 azonos képességű csapat akad egymásra, akkor sok múlik a választott hősökön.
-
kippedli
tag
Hogyan lehet printscreenezni, nekem folyton fekete lesz a kép
-
ígyvanferi
addikt
válasz
DaveNo1 #1972 üzenetére
Ez meg a másik: szerintem kicsit túlzásba viszitek ezt a "csak ez a 10 db hős a használható, a többi szemét" dolgot. Megint csak a másik játékból tudom a példát hozni, mert mögöttem van már legalább 10 ezer meccs. Van néhány olyan hős, amik rég kiestek a competitive metaból, ráadásul a pub statisztika legutolsó helyein vannak, én mégis szeretem őket, simán jól szórakozom velük, és ugyanolyan eséllyel nyerünk, ha azokkal játszom, mint ha csak a legjobbnak tartott pár tucattal lennék. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a jelenlegi meta elég nagy hero poollal dolgozik, tehát könnyű választani megfelelőt. Itt meg ugye eleve kevés a hős még.
-
zws
senior tag
Hidd el a 3-4 fős partyk sokkal rosszabbak mint ha 5en mentek. Az esetek nagy részében premade az ellenfél, és a random 1-2 ember akit kaptok meg nem biztos h elég tapasztalt szinten játszik és rajtuk bőven elmegy a meccs. Arról nem is beszélve h hulladék hőssel is jöhet valaki, az meg végképp végzetes.
Amúgy én is észrevettem, hogy eléggé sok az új arc (gyökér) a játékban. Valamelyik nap megéltem életem legrosszabb liga meccsét. Curseos pálya, és picnél az első két ember Gazloweot és Azmot pickelt, tovább szerintem nem is kell részletezni, hogy olyanok is voltak
Majdnem minden liga meccsen én vagyok stitchel, viszonylag jó hookolónak tartom magam, de csapattársat nem igazán érné meg. Az esetek 90%ában 5v5ben estek egymásnak, tank vagy, nem fogod tartogatni a hookot védekezésre, ha épp ki tudsz kapni valakit az ellenfélből + Gourge.
-
DaveNo1
veterán
válasz
ígyvanferi #1970 üzenetére
lol, ha ellenfélnél van Uther vagy BW akkor Relentless alap a dupla stun dupla poly ellen, márpedig ez a két hős alap support pick szinte mindig. A hookolás meg nem csak bénaság kérdése, előre nem láthatod hogy a csapattársad hogyan fog mozogni egy rizikós helyzetben (jobbára össze vissza).
-
Derrewyn
senior tag
Nekem a Mega Smash a kedvencem, nem ritka, hogy 3-4 ellenfelet is lehet Slam-mel stunolni lvl16-tól, illetve nagyon jól jön, a játék vége felé a lane-eken felgyűlt creep gyors irtására, ami kicsit sérült, egy ütésből is hal, és lehet menni tovább.
Relentless akkor igazán jó, ha ellenfélnél sok a CC.
ígyvanferi Javaslom, próbáld ki a talentet. Aránylag jó hookolónak tartom magam, a single targeteket simán hozom, de ha 2 vagy több hero van egymáson, akkor azért drasztikusan esik az esélye, hogy meghatározott embert sikerült kirántani.
Kb. 3-4 tizedmásodperc, mire a Hook teljes távolságra kiér, ennyit idő alatt sok minden változhat. -
ígyvanferi
addikt
Ha kevés cc-je van az ellennek, én mindenképp ezt választanám. - azt gondoltam, ennyiből egyértelmű lesz, hogy mi a véleményem a Relentlessről.
Egy initiation spellből egy univerzálisat csinálunk. Nem tudom mi a gond ezzel. Igen, figyelni kell, hogy mit húzol ki. Ha nem vagy béna, menni fog. Ha meg az vagy, akkor tök mindegy, így se, úgy se fogod tudni kihúzni, akit akarsz. Rengeteg kreatív megoldásra ad módot, ha társat is hookolhatsz.
-
F-ECT$
titán
válasz
Derrewyn #1968 üzenetére
Tipikusan az a talent, ami papíron jól néz ki, de a gyakorlatban kiderül, hogy crap.
ígyvanferi: A másik két talentnél szerintem mindenképp jobb
3 talent van még ezen a szinten, és a Relentless-t semmiképp nem mondanám rossznak, gyakran még Assassinok is választják, tankok meg főleg. -
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #1967 üzenetére
Én egyszer próbáltam ki azt a talentet, szerintem is közel használhatatlanná teszi a Hook-ot.
Nélküle csak épületekre és creep-re kell ügyelni (ezek nem nagyon mozognak, vagy ha igen, az kiszámítható), így viszont már a csapattársaidra is figyelni kell, ha ellenfelet akarsz rántani.
Volt, hogy üldözésben vissza akartam rántani egy ellenfelet, de előre teleportáló Tyrael-t ránottam vissza. Ellenfél 0 HP-val túlélte.Csapattársnál meg az van, amit leírtatok.
-
DaveNo1
veterán
válasz
ígyvanferi #1965 üzenetére
A helping hand csak "tiszta" helyzetben tud segíteni, mert a kampó simán bele tud akadni bármibe, creep, nazeebo zombie fal, stb, ráadásul nem árt kommunikálni csapattárssal sem, mert ha össze vissza mozog nehéz lesz kimenteni.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #1963 üzenetére
Az a gond vele, hogy nem választhatsz, hogy mit húznál. Ha bajban van egy társad, és körül állják, akkor hiába a Helping Hand, valószínűleg ugyanúgy ellenfelet fogsz vele húzni.
De mint írtam: full premade esetén el lehet gondolkozni rajta. -
ígyvanferi
addikt
-
DaveNo1
veterán
válasz
ígyvanferi #1963 üzenetére
Mivel a DOTA warcraft hősökből áll így nem meglepő a hasonlóság (márha a W3 modra gondolsz és nem a DOTA2-re)
BTW. hihetetlen hogy a Blizzard képtelen megoldani a reconnectiont, ha ez tartósan így marad akkor nagy felháborodást fog kiváltani. Valaki kiszakad, nem tud visszamenni annyit kell várni, ez így totál vicc.
-
ígyvanferi
addikt
Minimális egyelőre az ismeretem a játékról, viszont minthogy Stiches gyakorlatilag létező hős a DOTA-ban is, azt kell mondjam a Helping Handet nagyon szituációsnak tekinteni hiba. Ha kevés cc-je van az ellennek, én mindenképp ezt választanám. A másik két talentnél szerintem mindenképp jobb. És nem kell ahhoz 5-ös premade, hogy valakit kihúzz a sz.rból.
-
F-ECT$
titán
Utolsó adag frissítés:
Elkészült Stiches is, és ezzel véget ért "tömeges" a talent guidok sora. Van még 1-2 hős, akire várható ilyen, de a többséggel olyan keveset játszottam, hogy nem sok releváns infót tudnék hozzá írni. Akikre még van esély: Muradin, Tyrael, Falstad, Zagara. Viszont ha valaki érzi magában az erőt, hogy írjon a kimaradó hősökről, az ne fojtsa el magában ezt az érzést
-
gbela
senior tag
Én amúgy nem rögtön 5 főre gondoltam, oda már tényleg durvább premadek jelentkeznek. Hanem duo trio jelentkezésekben kb megismerni egymás játékát. Fix 5 fő pl soha nem lesz, persze szép lenne, de felnőttek vagyunk, ez sosem fog összejönni. Sokkal jobb sztem ha van 8-10 ember, akik bármikor össze tudnak jönni akár 5-en is, de már hárman is exponenciálisan jobb a nyerési arány ha van összjáték, és kommunikáció, és még mindig nem 5ös premade-eket kap az ember.
És ja, vezér az kell. Én pl szivesen csinálom ha vagyok, de valsz én kevesebbet tudok lenni pl mint mások, esténként 2-3 óra aztán annyi. Illetve moba tapasztalatom sincs, wow arénát toltam és vezettem évekig, sikerült is radiator cím 1-2szer. De itt tényleg inkább az a lényeg h 1 ember mondja, a többi kövesse, mind1 ki, még ha nem is mindig 100%-ban optimális döntést hoz.
Mindenesetre sztem legjobb ha aki benne lenne az felmegy TS-re, én pl nem szeretek bewhisperelgetni játék közben, hisz ahogy írjátok általában mindenki épp meccsen van. De ha közben belépünk TS-re mert amúgy mennénk együtt is (nekem van amikor antiszoc vagyok és csak szolozok bármi is van) akkor könnyebben összejöhet.
-
John_Deere
tag
Hát ez a játék még nagyon új sokaknak, a mazsolák hamarosan lefognak morzsolódni, akik ráéreznek pedig maradni fognak, befog állni idővel a többi Moba-nál megszokott arány. VérPistikék meg sajnos mindig is voltak, lesznek is.
Hasonló hatás fog kialakulni, mikor teljesen megnyitják a játékot mindenkinek majd évközben. -
Derrewyn
senior tag
Én egyébként szívesen rankedeznék csapatban, viszont jó lenne fix 5 fővel és fix időben. Mondjuk heti 2-3 alkalommal 4-6 meccset, de ez persze megbeszéléstől is függ.
Amivel mostanában többnyire játszok, az Brightwing, Stitches. Emellett Uther, Tychus, Sgt. Hammer, amikben igyekszem fejlődni.
Megvan még Valla, Raynor, Tassadar, Lili, Malfurion, Muradin és Sonya. Remélem nem hagytam ki semmit... -
F-ECT$
titán
válasz
John_Deere #1956 üzenetére
Persze, hogy jó. Amúgy is jellemző, hogy az adott játékot játszó embereknek csak kis százaléka aktív ezeken az oldalakon, tehát minél több ember fordul meg ott, annál többen is ragadnak meg.
Egyébként nagyon látszik a kulcsosztás hatása, nagyon sok kezdő játékos jelent meg mindenhol, sajnos rankeden is.
-
John_Deere
tag
-
F-ECT$
titán
válasz
Derrewyn #1953 üzenetére
Nekem is csak Thrall és Murky nincs meg, remélem csak berakják őket is egyszer. (Thrall mondjuk még új, szerintem kb 1 hónap múlva várható legkorábban. Murky meg passz, őt direkt hanyagolják, de hátha egyszer level 15-ös free hősnek beteszik.)
gbela: én pl minden meccs után néztem, hogy szabad-e valaki, de mindenki épp meccs közben volt. Egyébként ment már jó pár meccs 5-en TS-sel (igaz csak Quick Match), de ez egy igazi premade ellen kevés volt az, hogy összálltunk és néha-néha szólt valaki valamit. Egy csomó dolgot le kellene előtte beszélni, mert nincs mindenre idő a meccs alatt. De legfőképp egy "vezér" hiányzik, aki bemondja a játékot, kit kell fókuszálni, kire menjen a cc, ki kezdje a harcot, stb, mert hiába tudja mindenki kb a dolgát ha a harc 3-ik másodpercében 2 képernyő távolságra vagyunk egymástól, mert az egyik ember az assákat kezdte ütni a másik meg a supportot. Olyan is volt Mines-on, hogy felálltunk 4-1-re, aztán senki sem szólt a 4-ből, hogy az ellenfél 5 taggal pusholt lenn, így a 4-ből 2-en feküdtek, aztán ezen el is ment a meccs.
Tegnap aztán mentem a ranked után pár quick-et duo-ban, de akkora noobokat kaptunk, hogy az fájt. Persze mikor megláttam a kék diablot és etc-t a csapatban már tudtam, hogy ez nem lesz meg
-
zws
senior tag
TS van, csapat is szokott lenni, de vedd figyelembe azt, hogy ha 5en joinoltok, nagy eséllyel 5 fős csapat ellen mentek, ahol kis hiba is végzetes lehet. Ez mellet van aki pár meccsre megy fel, én ha meglátom, hogy mindenki meccsen van, és kb 5-10 perce kezdett, akkor nem várok 15-20 percet is azért, hogy legyen ismerős, hanem addig lejátszok 1et. Megbeszéljük h utána megvárjuk egymást vagy h éppen ki hol tart.
Nagyrészt hétvégén van mindenkinek több ideje, hogy leüljön játszani és csapat legyen. -
Derrewyn
senior tag
Murky piszok régen, konkrétan tavaly augusztusban volt utoljára. Érdekes, hogy bizonyos hősöket 2-3-4 hetente rotálnak...
Nekem csak ő, Chen és Thrall hiányzik.gbela
Az a gond, hogy ha premade-del mész, akkor szinte biztos premade az ellenfél is, és összeszokott parti hiányában jó eséllyel iszonyatos rekt a vége a meccsnek.Ha egyedül mész, akkor jóval nagyobb az esélyed nyerni, ha nem hülyéket/trollokat fogsz ki. Ellenfél is nagyon nagy eséllyel pug lesz. Még ami esetleg premade-nek tűnik, az sem biztosan az.
-
gbela
senior tag
Többeteket láttam tegnap este solo rankedezni. Én is ezt tettem, inkább kevesebb sikerrel, aztán 1-2 dual/trio menettel random friendekkel kicsit köszörültem a csorbán.
Senkinek nincs affinitása ezt csinálni alapból, TS-sel? Vagy mindenki inkább solozik és akkor lehet a random embert bátran ekézni mert ETC-t pickelt, és nem a honfitársat TS-en -
Derrewyn
senior tag
válasz
John_Deere #1948 üzenetére
Rengeteg kulcs ment ki béta kezdete óta (főleg a játékhoz kapcsolódó oldalakon keresztül), előtte kb. 25-30 ezer ember volt a játékban (ingame chat), mostanában ez inkább 45-50 ezer, és ez nyilván csak egy része a teljes játékosbázisnak. Nem kizárt, hogy duplázták a hozzáféréssel rendelkezők számát az elmúlt hónapban.
Szerintem elég jól csinálja Blizzard, hogy a különféle streameket, oldalakat látja el a kulcsokkal, hogy azok népszerűsége nőjön, és ezáltal közösség épüljön a játék köré.
Khaldor nézőszáma pl. folyamatosan növekedett az elmúlt héten, eleinte pár száz ember között sorsolta a kulcsokat, pár napja már ezer fölött. -
F-ECT$
titán
Freeze és PeeT innen valakik?
-
F-ECT$
titán
válasz
adamkaa777 #1929 üzenetére
Pont ugyanebbe belefutottam én is: volt Tassadarunk, utolsó pick Aba, mindezt Mines-on. Következő meccs: Li Li, na mondom legalább heal lesz, erre mindent a Serpent-re tesz, és közben meg folyamatosan írja a hülyeségeit, meg hogy noob team. Ma sikerült egy 1-4-et menni solo-ban
-
userxy
őstag
Na ha esetleg lenne kedve valakinek valamikor Atika#2759
-
Madwe
nagyúr
Pár napja csatlakoztam, megvettem a behoppot... Meg az USA legelső időpontban igenyeltem betat, azóta a magyar bnetes accommal is de mar nem győztem kivárni, ennyit megért... Egyelőre noobkodok, igaz azert moba tapasztalataim vannak, illetve azert mar párszáz videót is megnéztem róla, szóval azert valami sejtesem van mikor mit hogy kene... Ha valaki esetleg felvenne, ne fogja vissza magát: nymadwe#2686
-
kippedli
tag
Ti vesztek skineket? Ha igen akkor mi szerint? Ami tetszik skin hőstől függetlenül vagy csak olyan hősre amit sűrűn használtok.
-
TBT
addikt
Closed Beta Giveaway - Hivatalos Facebook oldal
Itt kapásból 25 000 kulcsot osztanak ki.
-
A ranged assakkal nekem általában jól megy, ellenben az inhuman karikkal nem tudok mit kezdeni. Pl: BW bár tudom durva kari, én béna vagyok hozzá, nyílván olyannal fogok játszani akivel megy és szeretem is, szal részemről off. Kihívásban meg a melee assak tűnnek nekem nehéznek a lófax hp miatt. Vhogy nem érzem mikor kellene velük fightba menni/visszavonulni. Thrallt megvettem iro money-ert, vele mindenképp meg akarok tanulni játszani, szal stream/video nézés lesz..
DaveNo1: Naze jó hír, végre tudom tesztelni, mielőtt megveszem.
Adrina360: szerintem 2-3-an csapatban már egész jókat lehet menni, totál randommal max quick match-t tolj..
-
adrian360
őstag
nekem a legutobbi patch óta bugos a játék, csak dawn kóros éticsigákkal sorsol egy csapatba. egyszerüen nem értem ennyi idiótával nem találkoztam egy hónap alatt összesen, mint az elmúlt héten.
-
Lacee1986
senior tag
Van olyan aki csakis egyedül játszik rankeden? Ha igen meddig jutottatok eddig?
-
DaveNo1
veterán
Heti hősök holnaról:
Arthas
ETC
Kerrigan
Nazeebo
Tychus
Uther+ valami még
-
adamkaa777
senior tag
Olyan buták az emberek pickelek egy tassadart erre írja hogy nem kell healer és hoz egy aba -t
.
-
F-ECT$
titán
További frissítések:
Li Li - ő teljesen új a Beta-s változások miatt.
-
Wolverine
félisten
válasz
John_Deere #1926 üzenetére
Sokan kapnak kulcsot, de mindig lesz lemorzsolódás: mégsem jön be az illetőnek, vagy valamilyen probléma miatt nem tud játszani. Nekem is van accessem, de mivel 3 hete nincs saját netem, ezért nem tudok játszani, még ha akarnék sem.
-
John_Deere
tag
válasz
adrian360 #1924 üzenetére
Értem a reakciódat, csak akkor azt nem, hogy mire fel kellett ennyire sok key-t szórniuk szét.
Mert akkor érted, írják, mondják azt, hogy bocs fiúk, elegen vagyunk teszthez, április elején nyitunk, és csöndben vagyok, várok. Annak ellenére, hogy nem tegnap este pipáltam key-igényt.
Ennek ellenére azt olvasom, hogy hígul a játékosbázis, azaz, vagy sokan vásárolják be magukat a játékba, vagy még mindig szórják a key-t. Gondolom, képben is vannak, hogy mit bír el a szerverük/mennyi key-t osztottak. -
Gunian
csendes tag
válasz
John_Deere #1923 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nemsoká valaki, vagy valamelyik oldal meglep egy kulccsal, és hamar értékes tagja lehetek valamelyik rankedezni vágyó teamnek
-
adrian360
őstag
válasz
John_Deere #1923 üzenetére
"... szó se róla, megpörgethetnék már a Blizzardnál is az invite-ot, mert ahogy olvasgattam, boldog-boldogtalan játszik már ..."
boldog-boldogtalan játszik akkor miért pörgesse meg a blizzard az invite-ot ? az elmúlt két hétben rengeteg kulcsot osztottak szét promóban.
Nem vagyok biztos benne, hogy van már akkora szerver kapacitás a HotS mögött, hogy még nagyon sok kulcsot elbírna. a rendes fizetős játékok is behalnak néha egy egy rohamnál, hát még egy closed beta hogy megtudna feküdni -
John_Deere
tag
Nem vagy egyedül. Hihetetlen régóta várom már Én is a key-t, sok helyen lecsúsztam az osztogatásokról, vagy dolgozok, vagy alszok vagy éppen nincs eszemben nézelődni, csak amikor már késő...
...szó se róla, megpörgethetnék már a Blizzardnál is az invite-ot, mert ahogy olvasgattam, boldog-boldogtalan játszik már, Én meg durván egy év Dota után még várakozok, pedig szeretem a Moba-t, a BlizzWorldbe oltva meg egyenesen vágyakozok rá. -
tomazin
veterán
jah eszem ágában sincs eladni az accom, csak csillagkapuból a Tauri, mint Föld jutott eszembe és tauri gold = földi valuta
láttam amúgy, hogy 10-15$ körül árulnak a jótét lelkek accokat. (meg azt is, hogy 1k$-ról indították)
nagyon sok nyereményjáték van, ha nem akarod azt a 35eurt kifizetni, ugyan elég időigényes mindre jelentkezni. itt fórumban is linkeltek már többet is. (a német azonnal adunk másnap már nem adott, gondolom pillanatok alatt elkapkodták)
és most heroesfire.com-on láttam egyet.most beléptem és kiderült, hogy ez már véget ért...
-
Gunian
csendes tag
Hát én minden itt linkelt és egyéb Google által talált oldalra bejelenttettem az igényem egy kulcsért, mégse kaptam
aki tudna egy jó tippet, hálás lennék érte
esetleg Tauri goldot ajánlok cserébe
-
Derrewyn
senior tag
Ez mekkora: Step into the Nexus with the Founder’s Pack!
Hát én dőltem a végén a nevetéstől.
-
fritzke
csendes tag
Sziasztok,
én alphában kaptam még kulcsot, de sajna meghalt a videokarim közben, szóval pihenőre kényszerültem. Viszon most már a probléma elhárultával teljes erőbedobással játszhatok.
Egyelőre a starter packt vettem meg és a heti hősöket szintezem, de szívesen játszanék veletek, szóval aki szeretne fegen fel: fizo#2321 -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #1911 üzenetére
Kellene nekem még kb 60k goldnyi hős: Tyrael, Kerrigan, Falstad, Zera, Bw, Nazeebo, Thrall, most van 27k-m. Mondjuk a fő 3 az Zera, Bw, Nazeebo, szóval ezeket venném elsődlegesen goldból, de pont ezeket lenne jó leértékelve megvenni pénzért. Még csak 4 eurót költöttem a játékra, 10-15-öt még adnék 2-3 hősért, és utána már kb meg tudnám venni az megjelenő hősöket goldért is. De ha nem lesznek leárazva, akkor 2 hónap alatt meglesz mind goldból is mondjuk...
-
kippedli
tag
Közben rálestem redditen.
Tassadar -- Sale Price: $3.24 USD
High Templar Zeratul Skin -- Sale Price: $2.49 USD
Medic Uther Skin -- Sale Price: $4.99 USD -
kippedli
tag
Következő akciósokról valami hír?
-
Derrewyn
senior tag
Ha valaki kulcsot szeretne, akkor nézze Khaldort, ma eddig 24 kulcsot sorsolt ki, és még nincs vége streamnek.
-
Derrewyn
senior tag
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam szépen gyűlnek a block-ok és reportok... All caps Jaina, egész meccs alatt NOOB ez, DICK az, rajta kívül mindenki hülye.
Vagy egy Zagara (szerencsére ellenfél), aki csak előremászott meghalni a mi fortunkhoz, és mindezt Hero League-en. Az sem kizárt, hogy botozik, és csak 3-ból 1-szer ha nyer, már jól jár.Mondjuk azt sosem értettem, miért jó botozni egy játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest