Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Bár itt ott bele lehet kötni, de szerintem a top hősök rendben vannak, + jól össze is van foglalva pár szóban miért top hősök azok. (Healben én mondjuk Malfot Lili elé helyezem, Tranq nem szakítható szemben az 1000 jugssal, és LiLi csak lvl20-tól igazán erős)
-
F-ECT$
titán
válasz
egyedülülő #2695 üzenetére
Van valami összefoglaló oldal ahol a játékos mélyebben beleáshatja magát a játék mikéntjébe? Taktikák, melyik karit, hogy érdemes játszani, stb.
Ilyenről nem tudok. Reddit-et érdemes nézegetni.Ha megveszek egy karit és nem tetszik van e refund vagy bármi hasonló opció?
Nincs.Ahogy olvastam a hozzászólásokat még elég lutri mindegyik karakter, hogy miként fog szuperálni mire kijön a teljes játék.
A havi patchek eléggé megkavarják, így venni bármit is csak akkor érdemes ha a heti free hősökkel már jórészt megvan a lvl5, illetve hero league-ezni akarsz.Eddig Raynor és Zagara volt akiket tesztelgettem, ők tetszenek is
Ők közepes karakterek "profi" szinten, de bőven el lehet velük lenni.Vannak favoritok amúgy?
Jelenleg épp alakul a meta, de akik most a legjobbak között vannak: Valla, Nazeebo, Uther, Stiches, Zeratul, elég jónak számít még: Tassadar, Rehgar, Malfurion, Tychus, a többi hős között is vannak nagyon jók, de ott már bejön a képbe az, hogy megfelelő csapat kell hozzájuk, pl: Illidan, Sgt. Hammer, Kerrigan, Tyrande, Muradin. -
Madwe
nagyúr
válasz
egyedülülő #2695 üzenetére
Nincs refund. De a free rotationben le tudod csekkolni éles helyzetben, nomeg ott a try, hogy kapargasd a felszínt. Nyilván sok újradolgozás van még betában, de miután kijön, azután is lesz biztos jópár, blizzardról beszélünk azért mégiscsak
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Új vagyok még a játékban és még csak most tanulgatom a moba stílust. Kérdezném, hogy van e itt olyan akivel játszhatnék, meg esetleg eltanulhatnék tőle pár trükköt, okosságot menet közben.
Van valami összefoglaló oldal ahol a játékos mélyebben beleáshatja magát a játék mikéntjébe? Taktikák, melyik karit, hogy érdemes játszani, stb.
Ha megveszek egy karit és nem tetszik van e refund vagy bármi hasonló opció? Ahogy olvastam a hozzászólásokat még elég lutri mindegyik karakter, hogy miként fog szuperálni mire kijön a teljes játék.
Eddig Raynor és Zagara volt akiket tesztelgettem, ők tetszenek is. Este fogom megnézni Hammert és Falstad-ot. Vannak favoritok amúgy?A segítséget és az esetleges válaszokat előre is köszönöm.
-
Ellia
addikt
Lehetséges, hogy hosszútávon a játék asztalra letéve (értsd fut a háttérben) memory leak-et kap és felzabál minden memóriát? Kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
. Szóval 8gb memória tűnt el úgy, hogy a böngésző meg a spotify futott csak (meg ugye a hots), más komolyabb alkalmazás nem. Szerintetek?
-
Derrewyn
senior tag
Én annyit hozzátennék, hogy amíg minden héten van lvl5-re felhozandó hősből legalább 4-5-6, addig nem érdemes megvenni bármit is. Pusztán a hatékonyság miatt, de persze ez egyéni preferencia.
Ja igen, és nem érdemes ragaszkodni a korábbi Blizzard játékokban megszeretett hősökhöz, érdemes előbb kipróbálni mindent, és annak fényében választani.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cray Tyler #2682 üzenetére
2-4k kategóriában nem nagyon van kidobott pénz, ha az adott hős tetszik. Jelenleg egyébként Illidan jobbnak tűnik a kettő közül. (Viszont most free, szóval én a héten nem feltétlenül venném még meg.)
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Cray Tyler #2682 üzenetére
Kipróbáltad már őket? Mert ezzel kéne kezdeni.
Illidan szerintem csak normális csapattal élvezhető. -
Első hősömet tervezem megvenni, 4000 és 2000 gold kategóriában. Illidan és Raynor között vívódok. Egy rövid véleményt kérnék róluk
-
gbela
senior tag
EU
BX7C4E-D4WF-JTFPDJ-GBMC-TPFGNP(submitted a minute ago)
Ha vki épp itt van és nagyon gyors
-
DaveNo1
veterán
válasz
Tyler Durden #2678 üzenetére
Tegyük hozzá az ellenfél zera elég gyengén játszott szerintem, egy dupla supportos felállással többre mentek volna.
-
-
F-ECT$
titán
Előző hetiek:
-Jaina - szép dmg, de tényleg papír, nagyon kell tudni vele játszani, nem olyan egyszerű, mint pl Valla
-Mafurion - van dmg buildje is, illetve a heal buildbe becsempészve 1-2 dmg talentet már nem gond a wave clear, de főleg healer
-Tassadar - jó second support és dps
-Tyrael - sajnos kapott egy nerfet (lvl16-on volt egy enemy eltolós talentje), persze az általános tank nerf miatt még így is játszható maradt
-Valla - top hős, nem is kérdés
-Zagara - jó lane pusher, kicsit gyenge a menekülő képessége legalábbis lvl20-ig, és nagy burst-je sincs, viszont az ultija könnyen eldönthet egy TF-et
-Chen - a nerf után még keresi a helyét, de szarnak nem mondanám, legalábbis hozzáértő kezekben nem azMostaniak:
-ETC - a tank nerf után kezd feljönni, jól kombózik pl Nazeebo-val és egyéb aoe erős hősökkel
-Illidan - toltam vele most 1 meccset, és ha van egy jó healer, illetve nem vállalod túl magad, akkor eléggé gyilkos
-Li Li - jó kis healer, figyelni kell, hogy az ultiját ne szakítsák
-Sonya - inkább melee assassin, mint tank, de a Hardened Shield azért segít ez utóbbi szerepben is
-Uther - top support a 2 stunnal + healekkel, (hero) dps-e valóban kicsi, mivel melee
-Hammer - ha hagyják, akkor betol egy lane-t, TF-ben meg védeni kell, és akkor pár sec alatt szétszed bárkit 1 képernyőről
-Falstad - az átalakítása óta nem sokat toltam vele, van auto attack és ability buildje is, a Z-je miatt jó azokon a pályákon, ahol egyszerre több helyszínen kell helyt állni -
Más.
Ezt kaptam most az arcomba:Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le?
Most volt rotation és Illidan-on kívül mindenki kemény lvl0, ezzel meg nem szívatnám a csapatot QM-ben.(#2667) DaveNo1: Ok, én más véleményen vagyok. Azért is írtam, a kis szösszenetet a hősökről, hogy aki másképp látja, tudjon szólni.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
Tyler Durden #2661 üzenetére
Igen
-
-
DaveNo1
veterán
Tegnap egy hasonlóval találkoztam QM-ben, vicces volt mikor egy basketball eltüntette a hp-m felét.
D1Rect: Tassadar a legjobb hibrid hős, Malfurionnak meg minek dps? Ő egy healer.
-
Kipörgettem az ingyenes hősöket, sztem ebből a szekcióból a Valla (meg is vetem) - Zagara - Tyral trió ér valamit.
Tassadar - Furion elmegy, előbbinek a CC utóbbinak a DPS hiányzik nagyon és ránézésre Li Li jobb.
Jaina nem jött be, lehet aprítani vele, de lassú, papír, és egy örökkévalóság amíg újra el tudod nyomni a kombót.
Chent nem bírtam megfejteni, akárhogy skilleztem, egy rakás sz@r.(#2658) efge: Na ez derék.
-
efge
aktív tag
következő 1 hétben 25% xp boost! [link]
-
Mister_X
nagyúr
Igen. Annyi különbséggel, hogy még letölt, de már az Optimal szakaszban van.
Elindítom a játékot, Authentication, majd Error: You were disconnected from the Battle.net servers (vagy hasonló), utána bejön a login képernyő, de a Login gomb nem kattintható. Ha alt+tab kombóval rámegyek a kliensre, ott online-nak mutat és a HearthStone is megy. Fene érti.
-
Mister_X
nagyúr
Megy a HearthStone. Minap kaptam emailt, hogy kaptam béta hozzaférést, kliensben megnéztem és telepíthető a játék. Csekkoltam az emailt:
"Daniel - You’ve Been Selected for the Heroes of the Storm Closed Beta. – Try it Free Now!"
Utána egy sablon kép, ahol annyi a lényeg, hogy hogyan töltsem le.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok,
Blizz megdobott egy beta access-szel, letöltötte playable-ig az adatot, elindítom, de az authenticationnél elakad és benyögi, hogy le vagyok csatlakozva a Battle.netről, loginolni játékon belül sem enged. A kliens viszont online-nak mond.
Mi a megoldás?
-
Madwe
nagyúr
válasz
KaiotEch #2641 üzenetére
Release idejére remélem előjönnek vmi normális elo-s mmr-el, addig adj neki időt szerintem, s legyen meg a hero leaguehez mindened. Meg keress normális társakat premadere
Amúgy tudtok olyan youtuber csatornákat ajánlani, ahol akár kis theorycraftos talentezés, milyen ellenfél ellen mit miért tipusú (persze ez patchenként változik), akár több emberes, csapat szintű taktikákról is esik szó pl? Akit eddig követtem, az csak a kedvemet hozta meg hozzá, most hogy van vmennyi személyes tapasztalatom, kicsit mélyebb dolgokat néznék szabadidőmben
Mondjuk ez a viking+aba kombó nem tűnik rossznak most tőle
-
DaveNo1
veterán
Mentem egyet most Hammerrel, nagyon beteg, warriorokra 400 felett lő autoattackkal lvl20 felett, nexus frenzy mellett ráadásul iszonyat gyorsan. Egy chen kevesebb mint 10 sec alatt bedaráltam és azonos szinten voltunk.
Nem lepődnék meg ha a nexust el is vennék tőle következő patchben...az a +20% range +20% as sgt-nek nagyon erős talent.
-
adrian360
őstag
válasz
Cray Tyler #2640 üzenetére
csak aki az kiegészítőt megvette az első hónapban az kapott vallát ha jól emlékszem
-
-
Na gyerekek asszem nálam ez az egész játék most ért véget. Most mentem be egyetlen meccsre, de annyira retardált faszkalapok játszanak ezzel, hogy hihetetlen. Kisiskolás majmok.
-
Kérdés: megvan a Diablo3 RoS, de nem kaptam meg Valla-t. Ez normális?
-
Z()L3
tag
Sziasztok !
Battle.net-ről kapott már valaki beta kulcsot ? Be van jelölve hogy érdekelne a béta de már talán akkor amióta be lehet jelölni és nem kapokVideók alapján tetszik a játék
A riválisokat nem szerettem a sokféle itembuild, egyhangú pályák meg a fraglopók miatt. Nameg hogy osztanak hogy 3x annyi a killje mint nekem oszt én meg support karakterrel tolom
-
1m1s
tag
Mindig lemaradok.
-
kippedli
tag
Valakinek nincs még 1 kulcs véletlen elfekvőbe?
-
F-ECT$
titán
Nyertem egy beta kulcsot. Aki bármi frappánssal meglep itt vagy privát üzenetben, az kapja meg. (Ha nem lenne tiszta: nem pénzre vagy egyéb pénzre váltható dologra gondoltam.)
-
Derrewyn
senior tag
A kötelező QM mellett rangot is buksz, ha kilépsz Draft közben. Nem mintha túl sokat számítana jelenleg.
A legjobb, ha azzal mész, amivel sok "ki ha én nem" stílusú emberke lenne. Én is Illidanra tippelnék, bevallom nem igazán nézem jó szemmel az ismeretleneket ezzel a hőssel. Túl sok rossz tapasztalatot szereztek már nekem a hülyeségükkel pl. Global Hunt és... 10+ halál/meccs
-
-
Ellia
addikt
Azt észrevettétek, hogy játék elején a karakterek kifejezetten egymással "társalognak"? Pl most Jaina-val mentem és volt egy Athas is a csapatban mire valami ilyesmi játszódót le:
Arthas: Jaina!
Jaina: Ne beszélj hozzám, lehet, hogy úgy nézel ki mint Arthas, de nem ő vagy!Az ilyenek valahol mindig megmosolyogtatnak
-
F-ECT$
titán
Heti free:
Li Li
E.T.C.
Illidan
Uther
Sonya
Sergeant Hammer (Unlocked at 12)
Falstad (Unlocked at 15)Csupa "olcsó" hős, így ezekből 1-et vagy 2-t valószínűleg meg is veszek alaposabb kipróbálás után: Illidan, Hammer, Falstad.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DaveNo1 #2618 üzenetére
Esetleg lvl16-on lehet a Hover Siege módot választani, a Graduating Range nem feltétlenül szükséges, főleg az új lvl20 Nexus Frenzy miatt se.
Ilyen pusholos buildhez a +2 akna sem ad annyit hozzá, mint némi mobilitás.Szerk. Lassú vagyok meló mellett.
DaveNo1
Aki Abával jó, az Vikingekkel is elboldogul szerintem. -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #2618 üzenetére
Ja igen, amit linkeltem az még kicsit oldschool build volt
De a kérdés továbbra is áll: lvl 16-on jobb a range a hovernél? A full range miatt talentelnek rá?
Egyébként Hammer tipikusan az, amihez kell a csapat, mert ha nem védik meg, akkor elég könnyen leszedik.
Mehetnénk premade-ben mi is pár kört a fenti felállással (viking, hammer, zagara, stich, uther), hogy érezzük a powert a nerf előtt
-
F-ECT$
titán
válasz
Drenadar #2613 üzenetére
Raynor most lett átalakítva, várjuk még meg, hogy mennyire lett használható. Az biztos, hogy nem a legjobb Assassin, de a 2k goldos hősök általában nem csak azért kellenek mert jók, hanem segítségükkel könnyebben megvan a 10 hős, ami kell rankedhez.
A Starter és Nexus bundle sem feltétlenül a legjobb hősöket tartalmazza (sőt), de jó a gold / euró arányuk, így ezekre beruházva, a maradék hősöket goldért megvéve egy elég ütős hero csapat állhat össze.
(Persze lehet menni teljesen f2p módban is, csak akkor tovább tart a hősöket összeszedni / be kell válogatni olcsóbb hősöket is a portfólióba, legalábbis eleinte.)
-
DaveNo1
veterán
Jó nekem meg sikerült kifognom ma a legújabb premade taktikás csapatot, el is mentem a kedvem mára a játéktól:
Sgt. Hammer + Vikingek + egy warrior + egy healer + valami random assassin
Taktika: 3 viking soaking (kell hozzá valaki aki ért a multitaskinghoz), maradék 4 ember meg elkezd egy lanet betolni ami abból áll hogy Sgt. Hammert védik, aki kellő távolságból szét tudja lőni a tornyokat.
Tegnap Grubbyékat láttam ezt csinálni, már early gameben összeszedtek 2 szint előnyt, gyakorlatilag átmentek mindig ellenfélen.
Most én is kifogtam egy ilyet, 0 esélyünk volt. Sgt. Hammer nagyon OP ha 3an is védik...
-
Derrewyn
senior tag
Ütős felállásnak tűnik, Zagara+Hammer push az elég durva lehet együtt. Vikingek miatt meg vagy XP hátrányba kerül az ellenfél, vagy nem tudják megállítani a pusht.
Érdemes lenne összedobni egy összefoglalót, mert rendszeresen ugyanazok a kérdések merülnek fel...
arni1 A matchmaking valami borzalom a jelenlegi formájában, szerintem szimplán nem azt nézi, hogy csapatokon belül közel azonos MMR legyen mindenkinek, hanem a két csapat átlag MMR-je legyen azonos. Ezért fordulhat elő, hogy totál kezdőkkel kerülhet össze az ember.
Remélem ezen változtatni fognak, most már azért nem olyan kevés a játékos, hogy erre szükség legyen. -
Köszi mindenki!
Azt láttam, hogy a leárazás csak €-ra vonatkozik.F-ECT$: Vettem egy hetes stimpackot, meg esetleg a starter bundle-n gondolkozom, de abból kb. Raynor érdekelne.
Meg kaptam valami csillámpónit a vásárlás mellé, már látom, hogy az a beta alatt jár mindenhez. -
F-ECT$
titán
Tegnap néztem Grubby-t lefekvés előtt, Hero League-t ment. A csapat: Hammer, Stiches, Zagara, Uther, Vikings, Dragon pálya. Azt csinálták, hogy 4.33-an toltak egy lane-t, 1-1 viking meg gyűjtötte az xp-t a másik kettőn. Amikor betoltak egy lane-t, akkor mentek a következőre, elég hatékonynak tűnt
-
arni1
aktív tag
Most jott el a matchmaking melypontja, ugyanis osszerakott egy lvl8-as jatekossal, ami meg nem is lett volna problema ha erti mirol szol a jatek. Elso merkozese tyraellel, aztan amikor megkerem, hogy mit csinaljon meg neki all feljebb.. Szanalom.
Elhiszem, hogy beta, de ~1000 meccs utan ne rakjon mar ossze ilyennel.
Es beszolt, hogy epp most vehettem meg a kulcsot
Szerk.:nem valasz akart lenni
-
efge
aktív tag
a weekly sale eddig hetfotol hetfoig tartott, de mult heten mar hetfotol keddig volt [link]
a sale mindig csak az euros ertekre van. tehat ne sporolj golddal, hogy majd "felaron" megveszedfree hero rotation az eddig keddtol keddig volt. [link] itt lathatod az aktualisat
egyebkent patch ota sokaknak (mindenkinek?) bugos, elerhetoek a lockolt hosok is akar teljesen kezdoknek is. -
Gondoltam veszek már valamit pár euróért, de minden mocsok drága. 7,5-10€ egy skin átlagára? Rly?
Mikor van sale rotation és mikor van free hero rotation?
Esetleg veszek egy 7 napos boostot, ezen a héten most úgyis jobban ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest