Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
válasz
Kisgépkezelő #14613 üzenetére
A nincsenek FPS problémáimat úgy értem, hogy átlagosan megvan 60 felett.
Miért vacak ez az AM3-as rendszer? Még most is sokkal stabilabb és jobb teljesítményt nyújt több év távlatában, mint egy két mai megoldás.
Felnőttként még mindig szórakoztat a PC ipar játékélménye és egyelőre minden kielégítően fut rajta
-
F-ECT$
titán
válasz
Kisgépkezelő #14594 üzenetére
Mindenki más hülye, de te jól tudod indítani az exe-t, hogy ne akadjon.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kisgépkezelő #14002 üzenetére
Nekem mindegy mivel megyek. Mondjuk nerf előtt xul volt a kedvenc. D2 miatt. Meg mondjuk erős is volt.
Én a jó és kiegyenlített játékot szeretem. A win se érdekel túlzottan. Persze szeretnék 48-50-re felmenni.
Ugyanúgy szeretek johannával menni mint vallával vagy tassával vagy zagarával. Még az elhanyagolt jainával is.
Igen szeretem tájkuszt is. Viszont hl-ben gyenge. Nem is viszem csak ha fullba nyomom a kretént.
Viszont bármennyire szeretem xult is tájkuszt is nem fogok only qm-t játszani.Szeretem a pickeket is egy értelmes csapatnál. Szeretem, hogy agyalni kell mit miért. Mit hozott az enemy, mit a mi teamünk. Szeretem azt amikor az enemy zerát + novát játszik én meg tassát pickelek. Ez qm-ben nincs.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kisgépkezelő #13991 üzenetére
Oh jesus. Hl-be is beírja, hogy fun az orosz. Eszerint is pickel.
Abszolult nem is hajlandó emberi nyelven beszélni. Cirill betükkel ír. Mert hát azt mindenki érti.
Qm-nek én se hasznát, se értemét nem látom. Pont ugyanannyi idő megy el vele. Ha a napi q-t akarnám minimálisan megcsinálni easy ai és kész. Akkor megyek qm-re ha ki akarok próbálni valami újat. Nagyjából fix herókkal és talentekkel játszom.Fél vesém odaadnám 50% körüli wr-t.
Madwe: amit írok ha csak velem történne nem lenne érdekes. Amit irok az elég sok emberrel megtörténik. Hiszen sok ember van low rankon.
Másrészt senkinek a játékát nem kritizálom úgy hogy azt se tudom ki az.
Az meg nem segítség, hogy vakon valaki osztja az észt. Már bocs.Egyébként ez egy fórum. A szabályokon belül mindenki azt ír amit akar. Ahogy én át tudok egyes emberek posztjai felett görgetni. Ezt te is, más is megteheti az enyémmel vagy máséval kapcsolatban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kisgépkezelő #13988 üzenetére
Rank 1000 pont olyan mint a qm. Random herok, random talentek. Van, hogy tank nincs van hogy heal stb-stb. Rank 1000-n van aki csak solózik. Van aki az összes tf első mozzanataként meghal. Szóval mindegy min megyek. Qm-n is javarészt orosz iq betyárokat kapok. Meg low rankon is.
Amúgy mindegy, hogy qm vagy hl. Ha játszom szeretem azt ha van esélye a győzelemnek. Ezt viszont rég éltem át. Pontosan azon dolgok miatt amit te is írsz.DaveNo1: azért kérdezd meg, hogy a panaszkodók szeretnének-e tőled bármit is. Mert nem biztos, hogy mindenki hasra esik ettől a felajánlástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Robot fűnyírók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest