- Ég veled, KEndre! :(
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Heroes of Newerth: Reborn Announcement
Az egyetlen moba, amivel tartósan több időt el tudtam tölteni, nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki a névből a 2025-ös közönség számára.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KismAji
tag
Sziasztok, látom halott a topic, de azért megpróbálom: értelmes, játszani tudó aktív embereket keresek, ingame nevem Bala24, ha valaki esetleg magára ismerne vegyen fel.
-
mkbla
senior tag
Megintcsak meg vagyunk halva emberek!!
Sajna régóta nem játszok csak hébe-hóba a sok idióta miatt... Van aki még valaki aki aktív??''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Buuster
tag
Van egy Heroes Of Newerth 200 Silver Coin kulcsom Alienwarearenáról, ha valaki felhasználja azért szóljon: JZWegyDWQnullaOJUNhatAhatTzéróXKU
-
Djuree
félisten
3050 gold kód eladó 2000ft-ért. 50 dollár értékű.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ovibankenobi
csendes tag
Hali.
Múltkor behívott 3 ismeretlen egy Mid wards group-ba és a game végén kaptam 100 Gold coins-t és kérdezném hogy miért kaptam ezt a gold-ot? Talán mert csoportba játszottunk többen vagy már rég nem játszottam csoportba vagy valaki tudja rá a biztos választ? Köszönöm előre is. -
mkbla
senior tag
Hú, de halott ez a topik
EMBEREK!!!
Játszunk együtt, még ha nem is alakítunk klánt,de már rohadtul unom, hogy egyszerűen egyedül és kettesben sem tudok sokszor egy értelmes játékot játszani. A közeljövőben tervezek felkeresni embereket. Engem mkbla néven megtaláltok, csak írjatok rám, hogy kik vagytok meg honnan
Inv1sus
esetleg valaki más? Játékra?
Sajna nekem még azzal van a problémám, hogy állandóan látom változtagni a neveket aztán a 100-as friendlistemnek a fele már nem is játszik sose, 30meg a nevét megváltoztatta, azt se tudom ki kicsoda néha
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Gandhi
csendes tag
válasz PumpkinSeed #138 üzenetére
Youtube link
Samuel L. Jackson Announcer Pack Annihilationhttp://www.youtube.com/watch?v=ywHVHwpbA-8 /// http://www.sk-gaming.com/video/140348-Fishstickz_vs_DKS_ESL_Clanarena /// http://youtu.be/jrvoOG_NH40
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy "200 Silver Coin" kódom. PÜ-ben elsőnek jelentkezőnek odaadom.
Februárban kaptam, remélem beváltható még.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
lacex
tag
-
PumpkinSeed
addikt
-
lacex
tag
válasz PumpkinSeed #132 üzenetére
Nekem is bejön, kellet már ez a változatás.
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
lacex
tag
válasz PumpkinSeed #130 üzenetére
sosmogyi néven megtalálsz ha gondolod
-
lacex
tag
Van kedve valakinek játszni?
-
HeZzZ
senior tag
válasz PumpkinSeed #126 üzenetére
igen erről halottam.
valami kárpótlás járt érte egyáltalán?
powered by Tiger Lake & GA10x
-
HeZzZ
senior tag
-
PumpkinSeed
addikt
Thanx for the hackers!
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Stormcharger #122 üzenetére
DirectX és társai, sajnos már nem emlékszem, hogy még mik voltak ott
Bár egy újratelepítés lehet segítene rajta. Jobbat nem tudok tanácsolni
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Stormcharger
csendes tag
válasz PumpkinSeed #121 üzenetére
Ezt sajnos most nem tudom mire vélni, én csak letöltöttem, telepítettem, frissítettem, és ennyi! Nem tudom sajnos mire/mikre gondolsz.
No pain, no gain.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Stormcharger #120 üzenetére
Minden kiegészítő programod megvan?
-
Stormcharger
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, regisztráltam. Matchmaking, kiváltasztottam valami hőst, betöltöttem a többiekkel együtt. Ez után pedig semmi, nem tudok mozogni , a többiek mozgását nem látom, 0:52 nél megállt az időszámláló, és ki kell lépnem. Megpróbáltam másik hőssel is , de semmi. Valakinek ötlet?
Üdv, asdtrueterror.
No pain, no gain.
-
PumpkinSeed
addikt
-
lacex
tag
válasz PumpkinSeed #117 üzenetére
Létezik magyar hivatalos oldal a HON-hoz?
-
lacex
tag
-
PumpkinSeed
addikt
Ilyen esetben én régen azt csináltam, hogy ALT+TAB és Feladatkezelő->Folyamatok kikeresed a hon.exe -t és pioritást max 2-vel feljebb teszed.
-
lacex
tag
válasz PumpkinSeed #113 üzenetére
Nem hiszem, van hogy maxon játszom 2 órát hibátlanul majd gondol egyet és elkezd akadni a karakterem, ha leveszem minimumra akkor is folytatja.
-
lacex
tag
Csak nekem van olyan problémám hogy játék közben akadok? Nem net probléma pingem 30 körül van az nem lehet probléma. Kliens bajra gondolok de ez csak egy tipp.
-
PumpkinSeed
addikt
Kár, hogy nem sokan írnak ide, padig elég jó kis topic lenne, ki lehetne tárgyalni dolgokat ugyan is a HUN channelben nem sok beszédes kedvű ember van.
-
pachito
őstag
Udv!
Ez nemigaz, hogy igy ki van halva a HoN topik...mi tortent? Vagy irogatas helyett mindenki jatszik, hozzam hasonloan?
-
Fooler89
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet szavazás hívni afk miatt?
-
AlyArkhon
őstag
Jó jó ez a game , de kapásból találkoztunk akkora magyar parasztokkal első meccsen , hogy haverom azt mondta ha megtudná abban a pillanatban hol lakik az illető , kocsiba ülne és lemenne hozzá szétrugdosni a tizenéves gyökér fejét az illetőnek ... Nem mellesleg egyet értek vele ..
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Kassadin
addikt
LoL-ra hasonlítana? Vagy 1,5 évig loloztam, de nekem inkább a hon-ra hasonlít a dota2.
"A figuárk túl műanyagok, az effektek túl "gyerekesek" és túlexponáltan színesek a dolgok, kezelőfelület és egyebek terén is túlságosan hasonlít a LoL-ra az egész..."
A kezelőfelületen kívül mindennel egyetértek. Másrészt nehéz ebben a műfajban egyedit alkotni, van egy kép a hősről, az alapadatok, a képességek, inventory, meg a térkép. Ezekkel nagyon mit nem lehet kezdeni, gondolom van egy standard recept, aztán azzal lehet valamennyire trükközni.
[ Szerkesztve ]
-
Worker
aktív tag
Ahogy néztem a Bajnokságról a videókat, erősen LoL-DotA kombó lesz a DotA 2, ami számomra nem annyira meggyőző...
A figuárk túl műanyagok, az effektek túl "gyerekesek" és túlexponáltan színesek a dolgok, kezelőfelület és egyebek terén is túlságosan hasonlít a LoL-ra az egész...Persze ez még sokat változhat, de én alapvetően valami HoN-DotA kombót vártam, és láthatóan IceFrog-ék nem ebbe az irányba mentek.
Ergo egyelőre maradok a HoN-nál, de ha beválogatnak a DotA 2 bétájába, akkor majd persze megnézem azt is, nem véletlenül játszottam a DotA-val kb. 6 évig, van még bizodalmam IceFrog-ban
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Worker
aktív tag
Sziasztok népek!
Sajnálattal látom, hogy elég inaktív a topik, ezen szeretnék változtatni
Mikor ingyenes lett a HoN, béta óta most megnéztem magamnak újra a játékot.
Korábban kb. 6 évig dotáztam, ebből legalább 4 évig napi szinten, de az utóbbi időben már kezdtem beleunni.
Most valahogy a HoN-nal újra megvan a lendület, azok a kis plusz dolgok, amik benne vannak, nagyon megdobják nálam a játékélményt.Tegnap este értem el a 4-es szintet, vagyis még kb. 20 game és verified lehetek.
Kérdésem az lenne, hogy vannak-e itt aktívabb játékosok, akikkel lehetne együtt játszogatni, és egyúttal nagyobb csapatjátékot felmutatni, mint egy normális pub game-ben?
Nemcélom klánt alakítani, csak hogy valakivel/valakikkel együtt röhöghessek, és dumálhassak a játékok során.Ez lennék én, ha valaki addolni szeretne friendnek.
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Inv1sus
addikt
Én is megkívánok válni tőle, de az enyém legacy .
A s2-nek hála rare lettem[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
D4v3
őstag
Igen, minden péntektől-péntekig tartó héten új hősök játszhatóak (meg mostanában van egy-két "bugos" szerver, amit ha bead, akkor mindegyikkel lehet játszani .
Amúgy meg a store-ban tudsz silver coin-ért venni hősöket, ami gyűlik, ahogy játszol, és elég egyszer megvenni természetesen. A másik mód, hogy veszel 10-20-30-40$-ért gold coin-t, amivel szintén tudsz venni hősöket, illetve "verified" lesz tőle az accountod, vagyis tokenek megvételével tudsz játszani bármilyen játékmódot, és asszem bármelyik hőssel is lehetsz.
Amúgy most az Alienware ingyen osztogat 100 gold coin-t egy regisztrációért cserébe:
http://alienwarearena.com/giveaway/hon -
Inv1sus
addikt
Most már nem lehet legacy accot szerezni, mint ami nekem van (korlátlan: minden hős, minden mód stb).
Úgy tudom, hogy a hősöket pénzért vagy játékért lehet megszerezni. Gondolom ezüst coinokat kell a te esetedben is gyűjtögetni. Ezüst coinokat MM (MatchMaking) játékban tudsz szerezni.
Erről sajnos biztos információim nincsenek, mert nincs verified vagy basic accom.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
nofi
addikt
Monkey King elég tetszős, ha bedob egy all picket legközelebb ki is próbálom. Részemről örülök az ingyenességnek, mert egy sokak által nagy hátrányként emlegetett tulajdonsága szűnt meg a játéknak. Bár elég új vagyok, de ha nem lett volna anno trial akkor haveri kör ide vagy oda, nem nevezek be a HoN-ra.
Xbox GT: nozsolt
-
Inv1sus
addikt
Két profi csapat barátságos mérkőzése, melynek célja az újdonságok bemutatása (új spectator mód, új hősök: drunken master, monkey king stb)
Szóval ilyen a játékmenet jelenleg.
-
Inv1sus
addikt
Változott a rendszer, mostantól ingyenesen játszható bárki számára!
Viszont kezdetben csak 15 hős van és nem érhető el minden mód, csak pénz ellenében (vagy kemény játékkal). Szóval aki eddig megvette, az nagyon jól járt, mert legay accountja lett (ilyen az újoncoknak már nem lehet).
Lusta vagyok most bővebb leírást adni a jelenlegi állapotról, akit érdekel olvassa el a játék honlapján.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz basaharc502 #77 üzenetére
Köszöntjük csabikát köreinkbe!
-
Inv1sus
addikt
válasz basaharc502 #75 üzenetére
Ha másnak is hasonló problémája lenne, szívesen segítek. De csak amíg 10$ az account (1.900-Ft), mert utána már kockázatos lesz nekem és nem vállalom.
[ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Bárki, aki segíteni tudna a játék megvásárlásában az jelentkezzen plz! Mivel nincs netes fizetésre alkalmas bankkártyám, így sajnos nem tudom megvenni, pedig 10 $ nagyon megérné. Bárki, aki benne lenne abban, hogy utalok a számlájára és megveszi nekem a játékot írjon!
-
Inv1sus
addikt
Egy kis kedvcsinálás, hátha felpörög a topic:
Dota vagy League of Legends klónjáról van szó, egyszeri díjas, 30$ helyett 10$ (kb 2000Ft), mivel elérték az 500.000db regisztrált accountok számát. Úgyhogy vegyetek accountokat és csatlakozzatok hozzánk a "hun" szobába. Mindenkit szívesen látunk!
Chat parancs: /j hun (Van "hungary" is, de azt kevesen használják.)
Színvonalas megmunkálású játék, szép grafikával, módolható, folyamatosan jönnek új hősök és patchek. Addiktív.
http://www.heroesofnewerth.com/media.php?t=mov
Ezen az oldalon lehet nézni a trailereket a játékról, de kis Youtube-s keresésekkel találsz még pár ezret, ha akarsz .Ha megtetszene a játék, itt regisztrálhatsz
A játékba megtalálhattok _Inv1sus_ néven.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Újra csak 10$ a HoN! Vásárláskor felajánlja ugyan, hogy további 20$-ért lehet venni plusz gold coin-okat, de a pipát nyugodtan ki lehet venni abból a box-ból.
[ Szerkesztve ]
-
kisuti
csendes tag
most se engedett be.
-
Zedroxine
tag
Klán engem is érdekelne, Exitz néven megtaláltok online.
PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
kisuti
csendes tag
Most se megy kezdek morci lenni. Itt a pihenőnapom és nem tudok játszani vele.
-
nepszter1
addikt
4napja nem megy HON egy kicsit unalmas...
-
Oszy88
csendes tag
Sziasztok!
Magyar MM-es klánt keresek, akik nem prok.
Kb 1500 pont körüli klánt.
Casual játékos vagyok, főleg hétvégente játszok.Ingame: Oszy
-
kisuti
csendes tag
Sziasztok nagy hon rajongó vagyok béta teszt óta játszom.
Most viszont se belépni nem tudok ha sokára be is lép nincs szerver. mi a nyavalya van?
-
J3richo
tag
Most lehetett egy trial accot regelni egy hét erejéig, amivel teljes jogúan bármit tudtál játszani. Tudom, hogy későn szólok, de...
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
nincs valami próba verziója a játéknak? Ha játszani szeretnék egyből fizetnem kell érte 6000-7000ft-ot? -
mkbla
senior tag
Én is játszok folyamatosan (most pl annyira nem meló+suli miatt) mkbla néven általában engem is megtalálhattok, ha van kedve esetleg valakinek valami klán létrehozására akkor szóljatok csak kellene még pár ember
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
nepszter1
addikt
én játszok folyamatosan
nepszter néven megtaláltok -
Haart
addikt
Upp nagyon lehelt a topic. Ilyen kevesen lennénk rajongók?
-
mkbla
senior tag
válasz nepszter1 #51 üzenetére
Volt, de nem tudom mi lett vele. Jelenleg nem tudok róla, hogy lenne, de ha mégis van akkor írjátok le, hogy milyen címen
-
nepszter1
addikt
esetleg van magyar hon oldal ?
-
mkbla
senior tag
AKCIÓ AKCIÓ!!!!
10 USD a HON ACCOUNT!!!! márc 27-ig!!!!!!
-
mkbla
senior tag
Hi!
én inkább valami csapatot keresnék vagy pár embert akivel érdemes lenne játszani.1 hete uninstalálltam a gamet mert ugy felb@szott mint az állat. Egyszerűen napokon keresztül napi 7-8 gameből 1et tudtam megnyerni. mert mindig én kaptam a sok hülyét meg lívereket, már unalmas volt alapbol 4v5 meg 3v5 öt kezdeni amikor 1-2 dc volt az elején. meg elkezd pofázni h h vegyetek wardot stb meg h én support vagyok sw-vel és kussoljak... meg mert meghalt mint állat a hsaját hülyeségéböl 0-8 ban van, a többiek nem concedelnek mert megnyerhető a game, ez meg afk-zik vagy feedel tovább.
Igaz én se vagyok vmi über po de annyira totál kokk sem, szoval ha valakinek van kedve én szivesen csatlakozok valami csapathoz/társasághoz, csak írjatok ide
-
Inv1sus
addikt
Aki esetleg mostanság tervezi, hogy kipróbálná a játékot, az itt tud regisztrálni.
10 játékot ingyen ki lehet próbálni no statos módban. Utána meg úgyis megveszitek, mert jó! Bővüljön a magyar scene!
Hajrá hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Up a topiknak.
-
nepszter1
addikt
válasz dinnyev1tez #44 üzenetére
Én várok a karácsonyra hátha leakciózzák akkor megveszem de ha nem akkor nem veszem marad a lol
-
dinnyev1tez
csendes tag
Na kipróbáltam, így elsőre egészen tetszetős, kicsit bonyolultabb mint a lol. A grafikája bejön, a herok eléggé hajaznak a dota-ra (kinézetben és képességekben is ami nem túl kreatív a készítőktől) A hangok rohadt jók, (announcer, csatazajok, stb.) jobbak mint lolban szvsz. Összességében nem rossz game, játékélményről nem tudok mit mondani, még nem fogtam ki egy normális csapatot, de szerencsére még a lol gyermekbetegségivel se futottam össze (pedig gondolom HoN-ra is jellemző) feeder, afk, leaver, teamblamer. Ha lenne kivel/kikkel tolni, lehet megvenném.
LoL nick: dinnyev1tez (EU), dinnyevitez (US)
-
Fr3eWar
őstag
válasz dinnyev1tez #42 üzenetére
Nincs már triál key. Az még a Beta verzsönben volt.
-
dinnyev1tez
csendes tag
Valaki tudna küldeni egy trial keyt? Videók alapján eléggé megtetszett a játék, ha tényleg olyan jó akkor lehet meglepem vele magam karácsonyra.
LoL nick: dinnyev1tez (EU), dinnyevitez (US)
-
[sultan]
tag
akit érdekel egy használt acc dobjon privit
-
mkbla
senior tag
Jah, velem is sokszor előfordult, sok hülye miatt... kicsit már unalmas is volt... Egyébként hiába az óvatosság, mert akkor nem ölök senkit, ugyanúgy legenkelnek csak a többiek pofáznak h ménem segítek. Meg ha már vki fel van feedelve a másik oldal mint állat akkor nagyon nehéz megfordítani ilyen 11/16-nál a 16.percben concedelnek folyamtosan hard carry-kel... nem értem... Mert gyenge volt az early/mid game a sok intes ellen, már fel kell adni...
-
mkbla
senior tag
thx, ezt szoktam nézegetni amugy a magyar csatin is fenn szoktam lenni, velük is volt pár csúfos bukásom de mind1 az poén volt
amugy miért adod el az accod?''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Inv1sus
addikt
-
mkbla
senior tag
Na valaki tolja még? Játszotok? Én egy hete felkurtam az agyam mint állat ezen. Elegem lett a folyamatos psr veszteségekből, 1 nap alatt -200 psr. LOL és miért a sok hülye idióta retard miatt. Nem is az a baj, hogy vannak, legyenek, hanem az a baj h noob gamekben az összes velem van és a másik oldalon totál prok vannak akik szétfeedelik magukat aztán lesek h 5 szinttel nagyobbak és szétvágnak a fenébe majd az összes társam 15 perc után folyamatosan concedel... valahogy idegesítő... Ti hogy álltok ezzel a témával? Kellene egy kis ütős csapat/klán vagy legalább pár ember aki összetartana és nem baszná el a sok hülye a játékot....
-
Inv1sus
addikt
Acc eladó 4k-ért. pm me
-
mkbla
senior tag
Hátja, lehet, de akkor is az volt az igazi amikor lanon nyomtuk vagy kollégiumban vagy otthon vagy valahol nagyobb lanpartin a dotát
-
mkbla
senior tag
Érdekes lehet a map editor, de én inkább az offline modot hiányolom, jólenne ha lanon is tudnánk játszani estleg vmi normálisabb ai-val.... vagy anélkül...
-
Inv1sus
addikt
válasz [pod]Diablo #28 üzenetére
Gondolom a linux klienses telepítővel próbálkozol. Nincs leírása?
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki probalta mar esetleg ubuntu alatt elinditani?Felrakom,de mikor inditanam el elkezdeni betolteni aztan kilep.Erre tud vki vmilyen megoldast?
Elore is koszonom!
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Inv1sus
addikt
Hamarosan jön a map editor, amivel mindenféle hülyeségeket lehet szerkeszteni: tower-defens, ügyességi pályák, survival módok.
www.playhon.hu[ Módosította: Viktor77 ]
-
Inv1sus
addikt
válasz nepszter1 #25 üzenetére
http://www.heroesofnewerth.com/heroes.php
70, ha jól számoltam.
-
nepszter1
addikt
összesen mennyi karakter van ?
-
pokroc
tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, teljesen kielégítőek voltak
Igaz egy sráctól vettem meg, így olcsóbb volt, de bármikor szükségem lehet erre az információra
Ty all:)
-
Fr3eWar
őstag
Helló, mindenképpen szükséges hozzá egy elektronikus számla=folyószámla mindegy hogy OTP vagy K&H vagy Erste..., a lényeg hogy be kell menned egy bankba és igényelni egy Bankkártyát, ha nem vagy még 18 akkor valamelyik szülő jelenléte szükséges (azt hiszem). Erre a kártyára kell pénzt feltöltened, pl megvan a 7000forint ami kell a HoN-hoz, bemész a bankba ahol váltottál kártyát, odamész a bankosnénihez és lerakod az asztalra a kártyád + a pénzt és mondod neki, hogy szeretnéd ezt az összeget a kártyádra feltöltetni. De ha a kártya igénylésnél már van nálad annyi pénz akkor egyből fel rakják ha kéred. Ezután a HoN honlapján regisztrálsz, név/login/jelszó/email/kutyapöcse -> tovább itt kell fizetni. A plasztik kártyán van sok szám meg dátum miegymás.
First Name: igazi család neved ami a kártyán is szerepel [PL: Kisss]
Last Name: igazi kereszt neved ami a kártyán is szerepel [Pl: JÁNOS]
Credit Card Number: a bankkártya számod (a 4karakterenként elválaszott nagy számok (16 szám) [Pl: 1111 1111 1111 1111]
Expiration Date: kártya lejáratának dátuma (alsó fél középtájt) [Pl: 01 JAN / 2009]
CVV Number: A kártyád hátoldalán található egy 3 számjegyű álló szám a fehér csík végén [Pl: 111]
Zip/Postal Code: a település irányítószáma (ahol laksz) [Pl: 1001].
Ezzel kész is vagy.
Én személy szerint PayPal-al fizettem, azt jobban szeretem. Ahhoz is szükséges ugyanúgy a bankkártya, a www.paypal.com oldalon
bal oldalt lennt Sing Up (regisztráció)
utána: Personal (személyes célokra használod)
itt is kitöltesz mindent:
Email address: valós email cím
Choose a password: válassz jelszót
Re-enter password: ismét írd be a jelszót
First name: családnév
Last name: keresztnév
Address Line 1: (cím) utca, házszám
City: város/település
State / Province / Region: megye
Postal Code: irányítószám
Phone number: telefonszám, szükséges mert küldenek sms-ben aktivációs kódotKöv oldal:
Pay with my
credit cardköv oldal: kártyaszám / lejárati dátum
CSC ugyanaz mint a CVV az a 3 karakterha kész a reged itt is, akkor vissza a HoN honlapra és a fizetési oldalon van olyan, jobb oldalon, hogy PayPal ikon rákattintassz, átvisz a paypal oldalra ott bejelentkezel az adataiddal, kidobja hogy fizetsz 30$-t a HoN-ért? kattintasz a Pay Now.ra és abban a pillanatban megvan véve a játék (én így fizettem ki egyik vasárnap este a játékot, nem tudom hogy közvetlenül a HoN honlapon mennyi az átfutási idő)
Üdv, Fr3eWar
-
mkbla
senior tag
Üdv
Szóval, nyitnod kell egy eur/usd alapú bankszámlát. Nekem pl eur alapú van a Raiffaisennél. Dombornyomott visa kártya, amivel interneten keresztül tudsz vásárolni. Ha bemész akkor így kérd mindenképp. Nekem pl pókerezés miatt kellett , azért csináltattam Aztán a többit meg a regisztrációnál értelemszerűen kitöltöd, a kártyaszám érvényességi dátum, az a ccv kód meg a bankkártya utolsó 3 számjegye.
Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed akkor mondd bátran.''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
pokroc
tag
Üdv mindenkinek!
Szívesen megvenném én is a játékot, de sajnos nem tudom...
Abban kérnék tőletek segítséget, hogy hogyan tudnom megvásárolni a játékot.
A játék hivatalos oldalán ahol meg kell venni, 1 kicsit elakadtam...
Ezért kérem hogy valaki írja le hogyan kell megvásárolni!
Elég részletesen kéne leírni, mivel fogalmam sincs mi az a ccv number, meg hogyan is kell ilyen elektronikus számlát nyitni.
Válaszotokat előre is köszönöm.:)
-
mkbla
senior tag
Zsír
Én most néztem itt a fórumot a felvettelek barátnak, majd vegyél fel te is , ugyanezen a néven mint itt.
Ma már nem játszok mert elegem lett, én valahogy ilyen "retard" mágnesként működök, mert ha bemegyek noob gamekbe akkor ott a csapatom ultranoob+feeder+leaver, az ellen meg atompro, vagy épp nálunk disconnectel valaki az elején és az elejétől 4v5 van mai nap 10/9 az ilyen játékok aránya, hogy full retardokkal toltam, elgem is van.
Legközelebb holnap tolom, sztem egész nap, majd jelentkezz.
Klán is jólenne, de a fórum eddigi látogatottsága alapján nem hinném h menni fog, még DOTA klánt se tudtunk összehozni a ph!-n... De próbálkozni lehet... Nekem van fenn pár "haverom" meg van magyar szoba is , beírod h /join hun és ennyi, addig is jó játékot''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
mkbla
senior tag
Jólvan, akkor majd szólj, hogy mikor veszed meg aztán tolhatjuk, én már tolom
egyébként szétnéztem még a league of legends meg még valami hasonló játék oldalán de azok vhogy nem igazán jöttek be... csak ezzel is tolni kellene mint állat h pro legyek''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Inv1sus
addikt
Tetszik. Én is megfogom előbb-utóbb ne félj, azt majd tolhatjuk együtt
-
mkbla
senior tag
szal, eddig csak próba volt, de innentől hivatalos lett a hon és fizetős, az meg úgy emléxem hogy amikor felmentem az oldalukra, volt ilyen hirdetve, hogy "vásárold meg az accod, vedd el azt a nicket amit szeretnél" és gondolom ezért lehet ha te már regelve voltál, akkor vki lecsapott a nickedre, vagy csak egyszerűen meg kellene vásárolni, én ma megyek rakok a számlámra és veszem megfele teccikérteni?
-
MZsoltee
veterán
Hogyé van? Régebben játszottam a bétával szép lett a játék...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
mkbla
senior tag
én is tervezem, hogy megveszem, mondjuk igaz sok hülye van de sikerült összepajtizni pár értelmes külföldi gyerekkel is lehet h jövő héten töltök is kártyára h megvegyem
egyébként ami eddig volt az a béta server most meg talán elindult hivatalosan...?? ugy láttam mintha lett volna ilyen "akció" az oldalon h vehetsz nick nevet, lehet h benézted és aki előtted regelt az megvette a tied...
-
Inv1sus
addikt
Én is megvenném, de még azt írja, hogy létezik a nick, válasszon mást. Mikor lesz stat reset vagy nicknév törlés?
-
faber24
őstag
Sziasztok!
Jelentem, én megvettem
Esetleg van itt olyan értelmes ember, aki szívesen játszana közösen? Nem muszáj különösebben jónak lenni (én sem vagyok pro), elég, ha nem nyáladzó szellemi fogyatékos az illető (mint a külföldi random emberek nagytöbbsége)...általában du. 18-22 között szoktunk egy cimborámmal játszani, jól jönne még 2-3 értelmes jelentkező!
Akinek van kedve,e-mial/msn elérhetőségem: emilfabrice@gmail.com
Köszi,
F.i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Inv1sus
addikt
Pöröghetne ez a topik jobban. Ki veszi meg ezt a játékot?
Van valamilyen klánba felvétel?
-
felyx
csendes tag
Ha valaki tudna adni nekem egy beta kulcsot azt nagyon megköszönném, mert még nem volt lehetőségem kipróbálni! Előre is köszönöm! (Privátban adok emailt ha valaki tud küldeni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest