Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dinnyev1tez
üzenetére
Nincs már triál key. Az még a Beta verzsönben volt.
-
Fr3eWar
őstag
Helló, mindenképpen szükséges hozzá egy elektronikus számla=folyószámla mindegy hogy OTP vagy K&H vagy Erste..., a lényeg hogy be kell menned egy bankba és igényelni egy Bankkártyát, ha nem vagy még 18 akkor valamelyik szülő jelenléte szükséges (azt hiszem). Erre a kártyára kell pénzt feltöltened, pl megvan a 7000forint ami kell a HoN-hoz, bemész a bankba ahol váltottál kártyát, odamész a bankosnénihez és lerakod az asztalra a kártyád + a pénzt és mondod neki, hogy szeretnéd ezt az összeget a kártyádra feltöltetni. De ha a kártya igénylésnél már van nálad annyi pénz akkor egyből fel rakják ha kéred. Ezután a HoN honlapján regisztrálsz, név/login/jelszó/email/kutyapöcse -> tovább itt kell fizetni. A plasztik kártyán van sok szám meg dátum miegymás.
First Name: igazi család neved ami a kártyán is szerepel [PL: Kisss]
Last Name: igazi kereszt neved ami a kártyán is szerepel [Pl: JÁNOS]
Credit Card Number: a bankkártya számod (a 4karakterenként elválaszott nagy számok (16 szám) [Pl: 1111 1111 1111 1111]
Expiration Date: kártya lejáratának dátuma (alsó fél középtájt) [Pl: 01 JAN / 2009]
CVV Number: A kártyád hátoldalán található egy 3 számjegyű álló szám a fehér csík végén [Pl: 111]
Zip/Postal Code: a település irányítószáma (ahol laksz) [Pl: 1001].
Ezzel kész is vagy.
Én személy szerint PayPal-al fizettem, azt jobban szeretem. Ahhoz is szükséges ugyanúgy a bankkártya, a www.paypal.com oldalon
bal oldalt lennt Sing Up (regisztráció)
utána: Personal (személyes célokra használod)
itt is kitöltesz mindent:
Email address: valós email cím
Choose a password: válassz jelszót
Re-enter password: ismét írd be a jelszót
First name: családnév
Last name: keresztnév
Address Line 1: (cím) utca, házszám
City: város/település
State / Province / Region: megye
Postal Code: irányítószám
Phone number: telefonszám, szükséges mert küldenek sms-ben aktivációs kódotKöv oldal:
Pay with my
credit cardköv oldal: kártyaszám / lejárati dátum
CSC ugyanaz mint a CVV az a 3 karakterha kész a reged itt is, akkor vissza a HoN honlapra és a fizetési oldalon van olyan, jobb oldalon, hogy PayPal ikon rákattintassz, átvisz a paypal oldalra ott bejelentkezel az adataiddal, kidobja hogy fizetsz 30$-t a HoN-ért? kattintasz a Pay Now.ra és abban a pillanatban megvan véve a játék (én így fizettem ki egyik vasárnap este a játékot, nem tudom hogy közvetlenül a HoN honlapon mennyi az átfutási idő)
Üdv, Fr3eWar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest