- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a tv.com szerint ez a chapter 14 részből fog állni, tehát a maival együtt 5 rész van még hátra. igggen izgalmas spoilereket lehet olvasni, úgyhogy erősen várom a következő epizódokat, asszem unatkozni nem fogunk
nem egyszerű a történet...
-
Pitterix
őstag
Ma lesz a 10. epizód!!!!!
Hajrá Peter!!!!! -
Pitterix
őstag
Talán itt találsz.....
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok,
ehhez:
SPs03e08van valahol magyar felirat
..sehol nem találok
Mr.CsiT
-
Bibby
addikt
És ez az évad még el fog tartani 2x részig?
Kb 3 részen belül be lehetne fejezni az egészet a jelenlegi történettel... ha meg csak csavargatják tovább az elég erőtlenné válhat a végére. Fő a pozitív szemlélet persze.
-
brownus
veterán
válasz
ngabor2 #1985 üzenetére
SPs03e09
"Arthur el tudja venni a képességeket, hogy nem marad vissza az eredeti személyben. Sylar úgy tudja elvenni, vagy inkább megtanulni, hogy megmarad. "
nem értem, mit akarsz mondani, mi marad vissza? a képesség vagy az emlékei? azt csinál amit akar, mert hironak megmaradt csak vissza repítette a gyermek korba....
hmm, ez a harmadik évad a legjobb eddig, nem is tudom, volt-e már ilyen, hogy egy sorozatnál a következő évadok jobbak voltak mint az első!? ja, a bsg, ott a 2. volt a best eddig...
(#1990) Bibby, telhetetlenek vagytok, és mohók
ez a Ti bajotok! jó lesz ez ne parázzatok
-
brownus
veterán
SPs03e08
basszátok meg (elnézést) artúr elvette/veszi hiro képességét?!?!?!? mocskos állat
mi lesz itt??
-
ngabor2
nagyúr
SP
Arthur el tudja venni a képességeket, hogy nem marad vissza az eredeti személyben. Sylar úgy tudja elvenni, vagy inkább megtanulni, hogy megmarad. viszont képességeket adni egyik se tud, vagy legalábbis nem láttam. Mohinder tudna, ha meglenne nála a katalizátor, de jó eséllyel nem fogja megkapni.
gyógyítani asszem jelenleg senki nem tud, csak gyógyulni. bár Claire vére gyógyít. úgyhogy van esély, hogy visszakapják a képességeiket, ha úgy vesszük, hogy Arthur "elrontotta" őket. Lindemann is úgy adta vissza Angela emlékeit, hogy "meggyógyította" az emlékek elvételével okozott sérüléseket. a futó csaj most nem tudja, melyik oldalon álljon, mint ahogy Tracy se. csak az oldalkeresés módja más.
-
diegho
nagyúr
SP
Csak az a gond, hogy Arthur tudja, hogy nem bízhat benne, mivel említette is, hogy van benne empátia és ezt be is akarta neki bizonyítani ezért küldte be Elle-hez. Amúgy lényegében Arthur se akar rosszat a saját értékrendje szerint. A két csapat megvan igen, de ez nagyon egyenlőtlen küzdelem lenne, ha így maradna, ugyanis Peter oldalán egyetlen egy olyan karakter sincs aki a képességével fizikai sérülést tudna okozni egy puszta halandónak. Mondjuk az ő oldalukra fog még jönni szerintem Noah, Merridith és a Haiti, így már elég erősek lehetnek.
-
janeko
őstag
komolyan mondom a hiro-s részek miatt nagyon unalmasak a részek
SP
megvan a 2csapata, a "katalizátor" és a napfogyatkozás is jön..
szerintem sylar lehet a kulcs... megtanulta, hogy lopjon képességet úgy, hogy életbe marad az ember, és ezzel azt is megtanulta, hogy-hogy adjon át képességet is szvsz..
nem lennék meglepve ha, arthur tanítana neki még 1-2 dolgot és aztán sylar átállna peterék oldalára -
janeko
őstag
ilyen se mindig van, hogy 3 órakor már van felírat
-
diegho
nagyúr
SP
Nagyon jó az új rész. Kicsit átrendeződnek az erőviszonyok, Gabriel tényleg sokkal erősebb, mint amilyennek hiszi magát, igaza volt anyucinak.
-
diegho
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1975 üzenetére
SP
de a képességeket hogyan kapják vissza a többiek? Szerintem ha lesz haiti akkor ő blokkolja, Matt-meg rákényszeríti, hogy visszaadja a képességeket, ha ez lehetséges egyátalán.
-
diegho
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1973 üzenetére
SP
de a haiti ellen egy sima pisztoly is elég lesz, ráadásul van most neki 1-2 csatlósa, bár Gabriel is ellen tudott állni a blokkolásnak ott bent a cégnél, amikor kiszabadult, hiszen ott is blokkolva vannak a képességek a szobákban, vagy valami ilyesmi.
-
diegho
nagyúr
SP
azon én is elgondolkodtam, hogy ugyan hol szedhették össze
és nem Sylar hanem Gabriel
Szerintetek hogyan fogják leverni Petrelli papát? Mert ugyabár regenerálódik, halhatatlan és most már úgy néz ki Hiro képességét is megszerezte, szóval cumi lesz ez így. Gabriel nem tudja megölni egyedül, esélytelen ellene. Mondjuk a következő részek címeiből ítélve még odébb lesz a nagy harc.
-
attisx
addikt
Meg amiket még elfelejtettem. SP!
Nagyon úgy tűnik, hogy Sylar-t "rehabilitálni" akarják a készítők és meg kell hagyni, sikeresen. Az első gyilkosság után még volt némi lelkiismerete, de aztán Elle és Noah sikeresen átbillentették a sötét oldalra, tulajdonképpen ezüst tálcán kínálták fel neki a következő áldozatot.
A másik dolog egy baki: Peternek igazán találhattak volna egy sötétebb árnyalatú parókát is, mert ez köszönő viszonyban sem volt az első évados saját séróval...
-
janeko
őstag
még ma megnézem, látom felírat is van már.. minden adott
-
attisx
addikt
SP 3x08
Hát jahh... Nagyon durva volt. De azért az egész rész eléggé érdekes volt, egy rakás első évados jelenetet teljesen más szemszögből látni. És a következő részek fejezet címei is biztatóak:
3x09, 'It's Coming'
3x10, The Eclipse Part 1
3x11, The Eclipse Part 2
3x12, Our Father
3x13, War
3x14, A Clear and Present DangerJó kis sorozat ez. Már alig várom a jövőhetet...
-
attisx
addikt
Nos, ez egy jó kis nosztalgikus rész volt...
-
fpeter07
veterán
TV2-n csak jövőre lesz?
-
brownus
veterán
egyem a szívét a drágának
hayden tattoo
-
7
addikt
SPOILER
A mostani reszt meg nem lattam, de azon gondolkodtam, hogy Peternek igy sikerult megszabadulnia a kepessegehsegtol, ami Sylar tulajdonsagaval jott neki. Van egy olyan erzesem egyebkent, hogy nem fogja egycsapasra visszakapni a kepessegeit, de itt meg boven van jatekteruk a forgatokonyviroknak, ugyhogy felesleges lenne most mindenfele meresz elkepzelesekbe bocsatkoznom.
-
janeko
őstag
SP
Heroes NBC Episode 3x08 "Villians" HQ Preview!
Hiro attempts to delve into Arthur Petrelli's past to uncover the mystery behind him creating the rival company Pinehearst, and his hatred towards Angela. Meanwhile, Sylar is stricken by guilt when tries to stop his murderous ways, while Noah Bennett and Elle both team up to try to kill him. Also, Meredith's training with Claire goes up in smoke with the arrival of her murderous brother.SP OFF
Azt nem értem, hogy van ahol november 3. és van ahol november 10. a dátum, most akkor mikor is lesz?
-
janeko
őstag
a mai rész nagyon tetszett.
SP
annyira nagy a kavarodás... dalphn (vagy ki) átvágta parkman-t, parkman meg a félös embert és most azt hiszi ő a király
Peter jelenleg "szabaduszó" nincs képessége, sylar lassította az esést, és ezt arthur is tudja
Nathan meg belerohan a vesztébe szerintem, meg Elle is..
Hiro csak pár percre volt, de nem is baj, mert nála unalmas a story
A jöbőbeli peter azt a sebhelyet szerintem az apjától kapja majd, már csak az a kérdés, hogy -hogy szerzi vissza a képességeit peter -
-
fark.zolt
újonc
Én is arra gondoltam, hogy kap majd egy injekciót és az alap képességét visszaszerzi.
Viszont, ha nem így lesz, akkor én nem is nézem tovább. A kedvenc szereplőm volt.
Egyébként nem azért halt meg a jövőben Peter, mert a Haiti elvette a képességét és fejbe lett utána lőve?
Mondjuk a sebet tényleg megmagyarázná, hogy a seb már megvolt, amikor visszakapta a képességet, de annak is be kélne gyógyulni. (Meg hát akkor tudta volna a jövő beli Peter, hogy kinél van a formula és akkor nem kell Sylar képessége se...) -
Kanczy
veterán
SP
Hat ez tegnap megint beste durva volt.Nem olyan jo,mint a mult heti,de ez is igencsak izgalmasra sikeredett.Meg fogtok lepodni,de ismet alig birom kivarni a kovetkezo hetfot...szemetek,kicsinaltak Maury-t
-
diegho
nagyúr
SP
még ez a rész, hát ekkora kavarásokat se sok sorozatban látni
-
diegho
nagyúr
SP
no ugyebár Arthur Adam-től elvette az egyetlen képességét, tehát alapvető képességet is elvesz (azért vált porrá mert sok száz éves), ergó szerintem Peter-től mindent elvett, totál normális ember lett, csak az a kérdés, hogy Mohinder cucca nem tudja-e visszaadni neki az eredetit, mert ugyebár annak az a lényege, hogy képességet ad annak aki normális, de Arthur a DNS-t nem manipulálta, csak elszívta a képességeket, vagyis Peter az injekció hatására elvileg visszakapja a tanulást. Természetesen ez csak egy feltevés volt. -
janeko
őstag
SP
szerintem tudja irányítani, hogy kinek ne működjön a képessége, de a haitian csak a 11. rész-be fog szerepelni az imdb szerint..
most az a nagy kérdés, hogy peter-től a képesség tanulást is elvette arthur vagy csak a képességeit... mert ha megvan akkor csak tali sylar-el és újra megvannak a képességek...
SP
attisx: a 8. részbe adam is szerepelni fog.. ezért mondtam, hogy nem biztos, hogy ennyi volt neki.. akár mi lehet..pl. a múlt-ból vissza hozzák
-
_seth_
veterán
Olyan jó lenne ha kiadnák egyszerre az egész évadot
Mindig ez a várakozás....
-
diegho
nagyúr
SP
amúgy Noah-ék simán leverhetik Petrelli papát, csupán a Haitian kell és máris mindenkibe elég 1 golyó, ezért is volt Noah és ő a legjobb páros a képességgel rendelkezők ellen. Már csak az lenne a hab(L) a tortán, ha tudná irányítani kit kapcsol ki és kit nem, mert akkor Gabriel pillanatok alatt elintéz mindenkit.
-
attisx
addikt
SP
"Adam szerintem már végleg kiszállt a játékból"
Mivel a csontjai is elhamvadtak, eléggé valószínű. Azért kicsit berezelt, mikor meglátta az öreg Petrellit, sejtette, hogy neki most annyi...
Peter egy nagy kérdés. Unokahúgom majdnem elsírta magát, hogy ugye majd visszakapja képességeit...
Egyébként szerintem ez lesz a magyarázata, hogy miért van sebhelye a jövőbeli Peternek és hogy Claire miért tudta olyan könnyen kiteríteni némi ólommal.
A Hiro szál tényleg unalmas idáig, de azért az ásós-leütős részeken jókat nevettem...
Mindenestre érdekesnek ígérkezik a folytatás.
-
janeko
őstag
jó volt
SP
nem értem, hogy miért csak az utolsó 10 perc ver oda mindig
Adam szerintem már végleg kiszállt a játékból, peter meg kérdéses, bár ha még mindig megtudja tanulni a képességeket mint eddig akkor nincs baj, mert csak sylar-el kell találkoznia.. azért jót bunyózott sylar és peter
hiro része megint unalmas volt
merridith, noha + sylar(?) vajon mit bír kezdeni a "gonoszokkal"?
asszem a következő rész is jó lesz -
-
diegho
nagyúr
jéé ilyen topic is van?
SP
Nagyon jó ez a 3. évad, tele csavarokkal és nem várt eseményekkel, olyan képességekkel amik vetekszenek Gabriel és Peter erejével. Ráadásul ami most történt, erre azért nem gondoltam. Monroe elszállt Peter nullázva. Gabriel elég gyenge lesz egyedül ellenük, bár, ha Noah rájön, hogy bízhat benne, akkor Merridith-el hárman már van esélyük.
-
lorcsi
veterán
spoiler
nagyon jó az afrikai néger fickó angol kiejtése az S03E03-ban, oylan jól érthető
össze vissza kavarják már kínukban az eseményeket
egyszerűbb néző azt se tudja majd mikor ki kivel van -
Kanczy
veterán
Hat ez a resz valami eszmeletlen volt!
SP
Hiro atesik az igazi teszten,Claire es Sandra jatszanak egy kicsit,Suresh pedig lebukik.Peter es Sylar civakodnak egyet (heroes style),Usutu kurva jo trukkoket tol.Ezek utan Peter behatol a Pinehearst Labs epuletebe,de apuci jol megszivatja,szo szerint.Kivancsi vagyok,hogy ezek utan mi lesz Piszar Pe'szarellivel,hiszen se ereje,se csaladja.Egy eselyt latok,az pedig Sylar.Sylar for president of the world,komolyan! Legjobb villain/hero a tortenelemben...
Kicsit kemeny fordulatok tortentek az uccso ket hetben,eh? Nagyon durva reszt rittyentettek ide a keszitok,nem is tudom hogy fogom kivarni a kovetkezot
-
janeko
őstag
-
S e t h
nagyúr
Esküszöm lassan már csak Songokut hiányolom a sorozatból, kezdik elvetni a sulykot a készítők.
-
ngabor2
nagyúr
most volt időm megnézni a 4-5. részt. elég húzós volt, erősen várom a folytatást.
SP:
akkor most kinyírták nathant, meg tracy-t, peter meg "be van csövezve"? adam érdekes lesz... picit zabos leheta mohinder-maya szál is érdekes, miért hálózza be az áldozatait? mit akar tőlük?
-
BalaNce87
addikt
válasz
brownus #1922 üzenetére
Hát aki a 2. évadnál jár az mit keres itt, úgy értem úgyse az utóbbi oldalakon fogja keresni a 2. évadról szóló beszélgetéseket, mást meg meg tud bárhol (neten) keresni a sorozattal kapcsolatban, nah de mind1 most már oda fogom írni, ha vmi mondandóm lesz.
Wolverine: Mondjuk annak nemtudom mi értelme van, hogy amíg végig megy a sorozat utána kezdem el csak nézni, minek várjak ha már elkezdődött, ha érdekel vmi nem szivatom meg azzal magamat hogy várok fél évet míg vége, az oké hogy benne van hogy nincs rá ideje vkinek, de akkor is mulasztok egy hetet, és akkor kettőt megnézek egymás után, ilyen már volt velem.
Utólag: őszintén te ilyenkor mit olvasol ha felnézel ide, mert ha jól látom többségében csak a részekről beszélnek, ami téged egyenlőre nem érintSpolier
A gyűrűs részt én is értem, csak mivan a gyűrűn, hogy lehet tudni hogy az a peterék apjáé, van rajta vmi jel?
-
janeko
őstag
válasz
brownus #1914 üzenetére
SP
amíg peter fejébe a csö addig halott, akivel az anyjuk találkozott peter apja arthur az szerintem... és ő is a gyűrűs ember akit a végén mutatnak, aki meg az apjuknak dolgozik az Maury Parkman azaz matt apja, tehát aki a végén beszélt arthur petrelli-vel az maury
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #1919 üzenetére
Gondoltam hogy ezért kapok majd egy beszólást, de most belegondoltam minek írjam oda hogy spoiler, amikor valószínűleg csak a srozozatról beszélgetnek hiszen erről szól ez a topic, tehát feleslges állandóan oda írogatni hogy spoiler, úgyis tudja mindenki hogy miről van szó, miről beszélgetnek.. Nemtudom ki az aki feljön ide és mást találna azon kivül hogy mi történt egy részbe v mit nem értek a résszel kapcsolatban (max olyat hogy mikor jön a köv rész) nyilván azután feljövök miután megnéztem és megnézem mások véleménéyt stb...
Nah mind1 legközelebb odaírom nem halok bele, csak szerintem felesleges olykor. -
BalaNce87
addikt
SPOILER
Hát nemtudom nekem az a rész nem jött be annyira, igaz a vége oltott meg hogy kiderült hogy mindenki csak kapta a képességeket vagyis az újabb generáció
, és a gyűrűről honnan lehetett tudni hogy a fater az?
[ Módosította: ngabor2 ]
-
brownus
veterán
válasz
L|zsidoboz #1916 üzenetére
végül is igen, amíg benne van...
-
brownus
veterán
nekem a 3. évad még az elsőt is übereli
a 5. rész meg letaglózott,
SPs03e05
peter nem tud meghalni, nathan és tracy sem halt mert a vágást már nem tudta befejezni. az ki volt akivel az anyjuk találkozott? az a csóka aki az apjuknak is dolgozik?
az nem parkman apja volt, vagy kire gondolsz? akivel claire anyja "vacsorázott"?
-
janeko
őstag
nem volt rossz ez a mai rész
SP
ha Mr. Petrelli bánt el peterékel akkor durva a képessége. Valóság volt vagy csak képzelet, hogy peter, nathan és strauss is meghaltak? Csak azért mert parkman apja is ott volt, és lehet, hogy ő csinálta és nem is volt valóságos
én már nagyon unom hiro szerencsétlenkedését, unalmas már..
úgy nézz ki, hogy a jövőheti rész jó lesz -
janeko
őstag
fent van az új részhez a felirat
-
Bibby
addikt
Nathan családjával mi van? Valahol elvesztettem őket, világosítsatok fel.
-
janeko
őstag
szerintem a 3. évad leggyengébb része
SP
kiderült, hogy sylar megtanulja kezelni az éhségét, viszont most már peter is megszerezte ezt a képességet is... szerintem értelmesebb lett volna ebbe a részbe csak a jövővel foglalkozni.. engem jobban érdekelt, hogy ott mi lesz stb.. mint amit hiro szerencsétlenkedik, a végén visszahozták adam-et is.. remélem az 5.rész jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BMW topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest