- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Native
csendes tag
válasz
bolondember #1399 üzenetére
szerintem nem fedik fel az ötödik részben az űbergonoszt, meg nem tudom, nem is olyan gonosz feje van, pedig minden jel erre utal h ő az
szerintem is Bob lánya -
bolondember
MODERÁTOR
SPOLIER
szerintem inkább Aranyszerszám (Bob) lánya lesz a lányka...
Viszonte felfigyeltetek arra, amit Parkember apja mondott? köbö: "ezzel kezdődött", tehát én úgy értelmeztem, h mindenkinek fejlődhet ki másik képessége, nem csak az az egy, ami megjelent, azzal kell beérni...
"a gondolatolvasás csak kezdet. később többé válik"
viszont én még mindig nagyon csodálkozom rajta, h az a pohos, illuziókeltő bácsi lenne az űbergonosz?! hmmm
vélemény?
-
Algieba
őstag
Most nézem a 3. részt. Az elsőről lemaradtam.
Jóóó. Tetszik.
Csak tudnám (első rész hiánya), hogy SPOILER a Petrelli tesók miként maradtak életben? És Peter miként került Írországba? A fene, Sylar igazán hulla maradhatott volna. Nem bírom a képét és az aljas képesség lopási módszerét. -
ngabor2
nagyúr
no, én is beértem a sorozatot. végre ismét történik valami.
-
S e t h
nagyúr
válasz
bolondember #1391 üzenetére
Viszont a rész beszólása: "I'm not a cargo jet!"
Ez nagyon ott volt
-
S e t h
nagyúr
Spoiler
Parkman apja, na ez a szál most nagyon bejött
Kivácsni vagyok az új szöszire, hogy kinek dolgozik és mennyire is erős(Peterhez képest)
-
The DJ
addikt
SP
Jó kis rész volt, bár mostmár nekem is kezd olyan érzésem lenni, hogy kicsit túl sok a szál és túl kevés idő jut az egyes történetek kibontására is. Pl. ebben a részben kb 2 percig volt összesen Hiro és Kensei, abban a 2 percben se történt semmi
Viszont az új villámos szöszi csajszi elég bejövős
Monica képessége is egész hasznos lesz, bár hogyha beviszi Mohinder a céghez akkor ez nehezítheti a dolgokat. Parkman apuka meg elég durva dolgokra képes, ezt nem néztem volna ki belőle. All in all, várom a következő részt
-
bolondember
MODERÁTOR
SPOILER
Hát, ez az Odesszás rész a blue/greenbox szégyene volt...
Rickyt sajnálom, bár az elég gáz, h ugyanúgy végig kell szenvedni Péterünk "fejlődését", mint S1ben... Na meg a "jó lakozik benned" mondat...
Mohinder barátunk lett a JollyJoker, mindenhol ott van most már..
Boogeyman meg kellemes képességgel rendelkezik...
Viszont a rész beszólása: "I'm not a cargo jet!"
összességében nem volt rossz, bár egyszerűen nem jut elég idő a különféle szálak kiteljesítésére... Viszont át lehetne lassan nevezni a sorozatot "Mohinder and Heroes"-ra...
-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember #1384 üzenetére
Nekem ez eddig úgy jött le, hogy a hosszabb téli szünet alatt jön az Origins, a 2. évad közben - amíg abból nem vetítenek; a 2. évad meg a szabvány 22 epizódos lesz..
-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember #1381 üzenetére
Remélem, winnie-nek ezúttal nem lesz igaza; a 11 részes évad ugyanis bukott, tölteléksorozatot jelent
-
Kanczy
veterán
válasz
bolondember #1381 üzenetére
vááááá
ez nagyon jó,legalább nem lesz annyira húzott-érzése,legalábbis 11 rész alatt extra-töketlenég kell egy nagyon erőltetett sztori megírására
-
bolondember
MODERÁTOR
a napokban olvastam, h ez itt és most "csak" 11 részes lesz, aztán jön az Origins, ami lehet mégse Origins néven jön, de utánanézek...
na.
IMDB-n 23-at írnak, de a sorozatjunkie-n winnie ezt írta 2007. 10. 16. 18:41-kor:[I]"viszont a maja+sylar banda egyre inkább sötét árnyalatot kap. alakul a gonosz oldal?
amondó lennék, hogy ez jól kihúzható sztori lenne, de így, hogy tudjuk, hogy 11 rész a 2. etap, hamar lezárást kap. vagyis… valszeg csak a szülők sztorija zárul le, sylarék gonoszkodhatnak a 3. etapban is, csak kérdés meddig, mert nemsokára indul a star trek forgatása…"[/I]
de mivel ő eléggé felkészült, lehetséges, h igaz - ENNYIRE nem ástam bele magam...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #1378 üzenetére
ööö... ezt hol láttad? sehol nem találom nyomát, hogy hány epizódos lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
bolondember #1378 üzenetére
7 rész? Azmiaz és hogyhogy?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ngabor2 #1377 üzenetére
igen, a Maja VS Űbergonosz már az első pillanatban gyanítható volt - De Szájler képességvesztése (illetve Péter emlékezetvesztése és ezzel szintén minimálképességgel rendelkezés)...
Majd meglátjuk - elvileg nincs már sok vissza, 7 rész, úgyhogy lehet, h gatyákat (legalábbis remélem) felkötni!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Woodslave #1376 üzenetére
SPOILER & prekoncepció
pedig úgy tűnik, itt a mumus lesz a fő szál, különben mi értelme lenne Maya-nak, aki magát a gonoszt is elpusztítja, Alejandro, aki vissza tudja hozni az életbe Maya áldozatait (ha a közelben van), Sylar képesség-vesztésének, Molly álmainak és "elrablásának", Mrs Petrellivel történt eseményeknek, és mindannak, ami még ezután lesz...
-
Woodslave
félisten
lehet én nem figyelek eléggé, de az első évadhoz képest hol van itt olyan sok szál? Sztem annyival nem növelték a szálakat, több szereplő van, de ezek csatlakoznak néhány régihez. Egyáltalán nem találom még zavarónak. Max annyiban, hogy nem jutott idő Hirora meg Pete-re..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #1371 üzenetére
ha sok szál van, és ügyesen bánnak vele, akkor sokáig kitart a sorozat, és nagyra tud fejlődni.
-
bolondember
MODERÁTOR
HERE BE SPOILER
egy idézet a comment:com-ról:
"A második évad sorsfordító lehet a Hősök történetében, és ami az első négy epizódot illeti, félelmeink beigazolódni látszanak: mintha a készítők nem tudnának mit kezdeni a nagy szereplőgárdával, és kissé kapkodva nyúlnak egy-egy történetszálhoz."
tehát nemcsak én vagyok a fentebb kifejtett véleményen... (mindezek ellenére nem olyan rossz sorozat ez - mondjuk a Bionic Womanhez képest a legjobb - az egy borzalom... Ha nincs Katee Sackhoff, kuka lenne fullra, a szöszi menti meg az egészet, s emeli tizes skálán négyesre...)
-
Azazello-
senior tag
elindult mar a heroes masodik evad?
-
Native
csendes tag
Claire meg West tiszta édik
-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember #1363 üzenetére
Előfordul; bár ilyenkor általában egy másik sorozatba távoznak a szereplők - pl. régebben Árnymacska, Árnyék, Rachel és Kolosszus kitérője az Excaliburbe... No meg azt se felejtsük el, hogy sokkal gyakrabban vannak crossoverek, amik eleve több füzetet fognak össze (az utóbbi időben a nagyon alapvető történetek már eleve így kerülnek kiadásra; lásd még az ősidőkből a Titkos Háborút, mostanából a Civil Wart vagy a World War Hulkot...)
-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember #1360 üzenetére
A frászt nem. Csak a legtöbben nem ismerik az összes odakapcsolható füzetet (bevallom, én sem, pedig fannak tartom magam...)...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
S e t h #1351 üzenetére
A néger(igen csinos csaj) képessége nem újkeletű, volt ilyen az első évadban is, ott Sylar nyírta ki vagy rákos lett miközben Hiro próbálta megmenteni
Az sztem más képesség volt. Ott a csaj megjegyezni tudta a dolgokat, a feka csaj viszont alkalmazni is tudja a látottakat.
-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember #1358 üzenetére
Ez bonyolultabb, sokszereplős történeteknél így szokott lenni; pl. a Hősöket ilyen szempontból simán rokonítom a képregényben kiadott X-Mennel.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #1356 üzenetére
SP
lassulni? szerintem épp most kezd izgalmas lenni. tudnak egy címet, és el kell oda menniük. monnyuk valszeg a fater meglép onnan addigra... de nem hiába rendőr a csávó.
az monnyuk zavar, hogy aki feltűnik, azok nagyrészének kiderül, hogy van képessége. kicsit "unalmas".
amúgy ha jól láttam a könyvet, az nem angol volt.
-
bolondember
MODERÁTOR
SP
hmm, nem volt rossz, bár mintha megint kezdene kicsit belassulni a történet - a legjobban arra lennék kíváncsi, miért is látja magát Natániel olyan rusnyának a tükörben...
Parkember és faterja kapcsolat télleg jó húzás volt, gracc... Sajnálom, h Pétert kihagyták most (oly jó felüdülés az íres akcentus - bár a kis gangztafekakölök szövege se rossz
)...
-
sghc_toma
senior tag
válasz
S e t h #1354 üzenetére
spoiler
- Please don't make me look for him, please don't make me look!
- I don't understand. Why not?
- He is the man in my dreams. He is the nightmare-man.ez a beszélgetés hangzott el Molly és Parker közt, ha jól értettem.. És ebben a kiccsaj azt mondja, hogy az az ember a rémálom-ember, akit meg akarnak kerestetni vele..
-
S e t h
nagyúr
válasz
sghc_toma #1353 üzenetére
spoiler
Ránézett a fényképre amelyen 12 ember volt és kiakadt, hogy neki azt többet ne mutassák meg.
Persze Parkman apját kereste de én nem zárom ki, hogy
--az a fószer a gonosz akinek most Mohinder dolgozik,nekem az elejétől gyanús,nem lennék meglepve ha ő akarná hidegre tenni a többieket és Mohinderre is csak azért llenne szüksége , hogy túlélje ezt a fertőzést
--ott van az öreg néger fószer (tolókocsis)aki elvileg halott de egyszer az első évadban bocsátott már álmot Peterre, ergo ő tud az álmokkal mahinálni és Mollynak is mindig az álmaiban jelenik meg.Nem tudom de van egy olyan érzésem ,hogy ez a 12 ember áll az egész sztori mögött, ők csináltak vmit ami okán kialakult ez az egész mutálósdi és most vki el akarja őket tenni láb alól.Kérdés, hogy közülük vki vagy vki akit "megmahináltak".
-
Kanczy
veterán
-jó rész volt...eléggé tetszett
meg ahogy Monica betolta Rey Misterio 619-ét,az igencsak látványos volt-megint mindenki hazudik,meg pont nem látják a lényeget...ez viszont tényleg húzásnak hat...
-Molly/Parkman/Nathan vonal tetszik a legjobban a részből,de összességében még mindig Peter a nyerő
-
S e t h
nagyúr
Miért van az ,hogy a képeséggel rendelkező emberek egymás közelébe sodródnak vagy csak úgy ott bukkannak fel?
A néger(igen csinos csaj) képessége nem újkeletű, volt ilyen az első évadban is, ott Sylar nyírta ki vagy rákos lett miközben Hiro próbálta megmenteni(mindenestre látványos a képessége
Sylar egyelőre csak szeretne olyan lenni mint régen de az arcára kiülő gonoszság nem sok jót sejtet a mexikói testvérpárnak, kérdés mit tud tenni a csaj képessége ellen.
Parkman apján egyelőre még én is csak hüledezem, nem tudom ő e a gonosz vagy vki a fényképekről de jól sikerült ez a szál.
Az ötödik részben Peterrel fura dolgok történnek majd . alig várom már. -
ngabor2
nagyúr
én meg már csak a magyar feliratot várom a 4. epizódhoz... angolul már kinn van, de magyarul jobb lenne
türelem feliratot terem, úgyis otthon nézem meg, addigra meg csak meglesz
-
Dictator^
veterán
mult héten irtam, hogy alejandro nem tud angolul blabla, ep4 elején vok, de itt tényleg ugy látszik, hogy nem tud..
szal jól mondtam
-
Thulcandra
senior tag
s02 e04 SPOILER
Há ez a hülye Sylar h a francba került arról a szigetről át mehikóba ?
Clair meg az apja közötti titkolózásodtól meg már hányingerem van.
Szegény Mollyt meg jól kicsinálja ez az akaratos állat.Kezd megint idegesítő lenni ez az egész. Semmi értelmes, semmi hasznos nem történt ebben a részben. Csak húzzák az egészet.
-
Native
csendes tag
elcsesztem, nem is foxos bocsi
-
Native
csendes tag
ugye lesz Heroes holnap??? mert a Prison Break nem lesz [link]
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire lett kivesézve ez a Sylar képesség-tanulás dolog, nekem most egy olyan ötletem van, h mivel ő ugye a nulladik jelölt, esetleg előfordulhat, h benne megtalálható az összes képesség, csak nem tudja, h kell használni... Ezért kell szétszedni a többiek agyát, h megtudja, mert sztem az vszínű, h nem eszi meg, mivel mikor Candise-t megölte akkor csak a keze lett véres, márpedig egy agyat ilyen tisztán megenni.... -
brownus
veterán
sp
na, lehet, hogy ők niki/jess és a flyin'man
lövés nyomok is vannak a falon azt majd ki derül
vagy egy új csaj
-
Kanczy
veterán
válasz
L|zsidoboz #1337 üzenetére
bár SZE folyamatosan azt hangoztatja,hogy mennyire szereti a lányát...ki tudja mennyire?
és akkor az édesapja mennyire bírhatja...ajjaj -
ngabor2
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1335 üzenetére
jessicának kicsit alacsony... és ölelkezni még ölelkezhet a faterral...
-
brownus
veterán
válasz
bolondember #1333 üzenetére
sp
aki meghalt, az a nevelőapja, akivel a háttérben ölelkezik az meg spermapa, a flyin' man
-
Kanczy
veterán
válasz
bolondember #1330 üzenetére
ebben egyetértek...(ritka köztünk az ilyen
)
Toma : akkor okés,mesztör!
-
Kanczy
veterán
válasz
sghc_toma #1315 üzenetére
na nézd meg,hát mit nem találtam [link]
szóval a TV-ben Candice a neve...használhatom,főnök?SP
#1318 : én is felfigyeltem rá,hogy ugyanolyan típusú a kocsi,de nem gondoltam rá,hogy Claire-é,csak arra,hogy biztos a Nissan nagyon nyomatni akarja a verdáit a sorozatban
Sylar tényleg megölte a csajt...úgyhogy ebben neked volt igazad (Producer Greg Beeman confirmed in his blog that Candice is in fact killed by Sylar)
-
Native
csendes tag
Peternek olyan non sense a viselkedése... eddig ö volt a kis angyal, most meg beáll egy bűnszövetkezetbe...
-
Woodslave
félisten
Az nem volt titok, hogy Claire apja csinálhatott húzós dolgokat a cégnek. Mondjuk ez a bimbódzó románcot kicsit visszavetheti..
-
bolondember
MODERÁTOR
SP: hmm, azt hiszem SZE helyében elkezdeném elhagyni az össze s hemüvegem, biztos, ami biztos....
-
Woodslave
félisten
Sp
A kocsi amivel meg Alejandroék menekülnek, az Claire kocsija
-
ngabor2
nagyúr
vagy egyszerűen Sylar is beteg... és valszeg mohinder rajta nem fogja lefuttatni a vírusírtót.
-
The DJ
addikt
válasz
sghc_toma #1315 üzenetére
SP
Logikus amit mondassz, de Peter sem tudta először használni a képességeit, ott gyakorolgatta a szobában és bármennyire akarta nem ment neki...
Mi van ha Sylar sem szerzett még tudomást róla, hogy nem kell neki agyat enni ahhoz, hogy átvehesse valaki képességét?Érdekes lenne, ha ez lenne az igazság, de végülis még nem zárható ki teljesen szerintem.
-
sghc_toma
senior tag
öhmm...Candice-nek hívják
de nem ám... Betty a neve...eddig nekem nagyon úgy tűnt, hogy csak vizuális illúziókat tud létrehozni, és nem olyan komplex dolgokat, mint mondjuk a 4400-ban Balwin nője.. bár ennek némileg ellentmond, hogy a "tengerparton" nem voltak fájdalmai Sylrenek.. franc tudja.. de én személy szerint nem tartom valószínűnek a dolgot.. majd meglátjuk...
The DJ: mikor Peter dartvéderezte az ír csókát, furán gonosz volt a tekintete, de arra, amit mondasz, nem gondoltam... mindenesetre érdekes lenne.. na, mire bepötyögtem ezt, leesett, hogy nem cserélődhettek fel a képességeik: akkor Syler tudná a csaj képességét..
-
The DJ
addikt
Spoiler
Csak nekem tűnik úgy hogy mintha felcserélődött volna Sylar és Peter képességáradata?
Peter hirtelen mindenre képes, sőt azt mondta meg akarta ölni az áruló gengszter csávót mikro a falnak szegezte. Sylar meg agyat evett és sehova nem jutott vele. Nekem ez furcsa...
-
Kanczy
veterán
válasz
sghc_toma #1312 üzenetére
öhmm...Candice-nek hívják
De lehet,hogy Sylar igazából egy kórházban fekszik,és azért nem működtek az erők,mert csak a képzeletében van az egész...miért ne flash-eltethette volna be a csaj Gabe-bel,hogy ott fekszik holtan,hogy azt higgye,baj van a képességeivel? biztos valami nagyszabású terv lesz a végén...
-
sghc_toma
senior tag
esspé
Sylar szitu meg szerintem egyszerű...nem létezik a világ,amiben legyakta a csajt,az egész egy illúzió,és így a semmit ölte meg,és nem kapott képességet
tuti nem.. a világ ugyanaz volt, csak Betty máshogy láttatta vele... meg különben is, ott feküdt halottan a csaj az eredeti formájában.. -
Kanczy
veterán
válasz
ngabor2 #1310 üzenetére
SP
-szerintem Hiro nem bírja otthagyni a csajt,mert beleszeretett...és ugyan tudja,hogy Kensei-é kell,hogy legyen,de a végén úgyis kiderül,hogy ő Kensei
tetszett,ahogy üzent Andonak
-szemüveg bá' szál szerintem úgy lesz,hogy Claire az apja ellen fordul,összebúrnak,és amikor döntenie kell West meg Apu között,az elsőt választja ~> a nyugati srác meg kicsinálja az öreget! (legalábbis azt gondolom,hogy a festményen is West-tel falják egymást,meg hogy ő a mumus/nakamura papagyilkos ~> + mit tudom én,fiatal Sylar)
ne tudjátok meg,hogy meglepődtem,mikor összejöttek és kiderült a hasonlóságuk...kb. a 19-20. részben szokás összehozni az ilyen párokat...
-Sylar szitu meg szerintem egyszerű...nem létezik a világ,amiben legyakta a csajt,az egész egy illúzió,és így a semmit ölte meg,és nem kapott képességet
-szvsz Niki-nél a szobában,ahonnan telefonált,a háttérben DÍEL volt látható (vagy lehet,hogy Jessica van a toppon,és leszarja a férje fejét ~> mondjuk eladta rabszolgának)
na meg hát nagyon úgy érzem,hogy a nénje,akihez Micah került a Linderman-group tagja volt,és neki is van valami spec. képessége (vagy D.L. anyja)
-Peter meg egy nagy segg...ez milyen nyomorék dolog már?
-
ngabor2
nagyúr
SP
miért kellett Hironak ott maradnia? vagy csak nem bírt elszakadni a jó helyről?
mindenesetre kezd megint kuszálódni a dolog... a szemüveges ember valamibe megint vagy nagyon belenyúlt, vagy direkt van ott.
(asszem lassan a topikcímbe is bele lehetne írni, hogy SPOILER, és akkor nem kellene minden hsz-t így kezdeni
)
-
Dictator^
veterán
válasz
L|zsidoboz #1306 üzenetére
Hm tényleg.. nem figyeltem ennyire pontosan, kétszer bök a kezével a kocsira.. amugy igen, kiderül ha beérnek Amerikába.
Amugy még annyi, amikor a csávó szól, hogy i have a car (vagy mit mond pontosan) arra nagyon felfigyelnek, szóval lehet benne valami, csak akkor miért mondja alejandro mikor bekerül, hogy "no english".. lehet nincs kedve beszélni
-
Dictator^
veterán
spojler wárning:
a rész közepe fele, amikor alejandrot dutyiba rakja a tag, bemegy a cellába és a tag aki ott van mellette, leoltja őt (angolul beszél), majd alejandro szól, hogy nem beszéli az angolt...
a rész vége fele, meg mikor maya kimenti alejandrot, akkor ilyet szól a tag, van egy kocsim... alejandro észbekap, és a tagot is kimenti a börtönből.. majd kapásból tudja melyik autóhoz kell mennie
bár lehet én értettem vmit félre..bár sztem nem -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #1303 üzenetére
ja, egy órája már kishazánkban is elérhető
-
bolondember
MODERÁTOR
elvileg már ment kinn, az Újhazában...
-
Bibby
addikt
válasz
bolondember #1300 üzenetére
....
Inkább hagyjuk, jobb lesz ha ezeket a hozzászólásokat nem olvasom ezután. Aki elégedetlen úgyis magával cseszik ki, nem pedig velem. Én vagyok jobb helyzetben, nekem tetszik és úgy tudom nézni hogy közben nem nyavajgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest