- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bolondember #1467 üzenetére
Yataaaa
Meg a végén az a tánc. Hát ez tetszett
-
The DJ
addikt
Magamhoz se térek, micsoda rész volt
Végre a szálak is kezdenek összeérni, tudjuk ki, hol, mikor, miért van, de még így is épp elég nyitott kérdés maradt.Tetszik a 2008-as kihalt világ ábrázolása. Mindig csíptem a posztapokaliptikus ábrázolást
-
The DJ
addikt
SP
Jó kis rész volt, bár mostmár nekem is kezd olyan érzésem lenni, hogy kicsit túl sok a szál és túl kevés idő jut az egyes történetek kibontására is. Pl. ebben a részben kb 2 percig volt összesen Hiro és Kensei, abban a 2 percben se történt semmi
Viszont az új villámos szöszi csajszi elég bejövős
Monica képessége is egész hasznos lesz, bár hogyha beviszi Mohinder a céghez akkor ez nehezítheti a dolgokat. Parkman apuka meg elég durva dolgokra képes, ezt nem néztem volna ki belőle. All in all, várom a következő részt
-
The DJ
addikt
válasz
sghc_toma #1315 üzenetére
SP
Logikus amit mondassz, de Peter sem tudta először használni a képességeit, ott gyakorolgatta a szobában és bármennyire akarta nem ment neki...
Mi van ha Sylar sem szerzett még tudomást róla, hogy nem kell neki agyat enni ahhoz, hogy átvehesse valaki képességét?Érdekes lenne, ha ez lenne az igazság, de végülis még nem zárható ki teljesen szerintem.
-
The DJ
addikt
Spoiler
Csak nekem tűnik úgy hogy mintha felcserélődött volna Sylar és Peter képességáradata?
Peter hirtelen mindenre képes, sőt azt mondta meg akarta ölni az áruló gengszter csávót mikro a falnak szegezte. Sylar meg agyat evett és sehova nem jutott vele. Nekem ez furcsa...
-
The DJ
addikt
A 17-est épp 1 órája néztem meg felirattal
A 18-ast holnap (akarom mondani ma
) fogom majd... Ebből tuti lesz még 1 évad, bár lehet, hogy nem lenne jó, ha sokkal tovább nyújtanák, persze egy ilyen sorozatnál, ha van fantázia az új részekben, akkor talán nem fog annyira lankadni az érdeklődés, mintha a Szökést húznák még 2 évadon át
(Úgy tudom abból is lesz még 1 évad)
-
The DJ
addikt
Én is teljesen rákaptam erre a ''nézzük meg egyhuzamban mert az nekünk jó'' érzésre és mióta internetem van azóta a TV-t egy héten ha egyszer bekapcsolom. Ráadásul eredeti szinkronnal összehasonlíthatatlan élmény megnézni egy ilyen kaliberű sorozatot. Mindig is szerettem főleg az ilyen kicsit misztikus, fantasztikus és izgalmakkal telitűzdelt szériákat. Kivégeztem már sok-sok animét, a 4400-at is hasonlóan szerettem mint ezt, Stargate, Sliders, aztán itt van most a Prison Break és az újdonsült kedvencem a Heroes
Igazából én is nézhetném nyugodtan felirat nélkül, elvégre a nyelvvizsga se dísznek vanCsak szeretem ha a fejemet nem kell még azzal is terhelnem hogy mit mondtak
Bár valószínűleg holnap megnézem a 18-as részt így ''szűzen'', nem bírok várni
-
The DJ
addikt
Hehe, 2 nap alatt kivégeztem az eddigi 17 részt
Nem gondoltam volna, hogy a Prison Break-nél találni fogok jobb sorozatot mostanában, de ez nekem nagyon bejövős lett, alig bírtam kivárni, hogy leérjen a következő rész. Ahogy láttam már elérhető a 18-as rész is, de gondolom magyar felirat még nincs hozzá. Kb. mennyi idő múlva várható?
-
The DJ
addikt
Sziasztok! A Prison Break mellett úgy döntöttem elkezdem ezt a sorozatot is, mert az eddigiek alapján elég bejövősnek tűnik, namármost a gond az az, hogy nem tudom hol lehetne az elejétől elérni
Torrenteket néztem, de ahol kerestem ott nem nagyon volt már seeder az első részekhez nekem meg azok is kellenének...ha valaki tudna kicsit segíteni priviben azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest