Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
dXtr
tag
ecsem en mindig tuggyat meg ilyeneket irok megis 5ös a helyesirasom...sztem a net es a valos eletben hasznalt helyesiras mas ..najo nem az hoyg mas szabalyok vannak ,csupan annyi hogy ha ide irok valamit akkor azt nem uyg teszem mintha barki bele akarna kotni hiszen nem akar ..ugye?
ez kiscit mar mania es hibakereses szagu
attol hoyg valaki ide kicsit konnyedebben ir valamit nem feltetlen csucshulye
lehet hoyg csak igy esik neki jobban es amig masok ertik amit ir addig nincs is gond belole
szerintem
itt pedig az elmaradt vesszok mert ezekkel sem akartam szenvedni elnezest: ,,,, -
bdav
őstag
nem szükségszerűen. én is pl. úgy vagyok vele, hogy irkálok még pl. battle.neten a starcraftba, vagy az index fórumba, és ott nem mindig látszanak a hosszú karakterek, amiket írok, úgyhogy néha ide is sikerül olyat írnom, amiben nincs mindenhol hosszú, ékezetes betű. mondatkezdő nagybetűre sem figyelek mindig, és néha rövidítek is: ksz = x (szerintem = sztem, hogy=h.). ettől függetlenül merem remélni, hogy akad azért pár értelmes hozzászólásom is :) ) kell egyszerre mozgatni össze-vissza, és csak-csak könnyebben előfordul hogy félreüt valamit (azért az relatív ritka, hogy amikor kézzel írsz nem úgy írsz le egy betűt, ahogy kéne :) )
Az sem gond, hogyha valakinek 1-2 kommentje 0 helyesírásilag, ha a többi nagyjából OK (hülyülésből belefér), az már gáz azért, hogyha keresni kell a jól írt hozzászólásokat.
Fáradtság - fáradság:
Fáradtság: állapotot fejez ki. az a fáradtság, amikor nagyon fáradt vagy.
a fáradságot meg sztem csak így kifejezésben használják, veszi a fáradságot.
vesszők
egyszer kaptam egy szöveget, amit el kellett küldenem valahova, és abban az összes vessző úgy volt rakva, hogy [szóvége][spc][vesszö][szóeleje]. na abba beleőszültem amíg kijavítottam... -
gesuz
senior tag
Nekem valahogy mindig a space-re téved az ujjam és megnyomom. Kár, hogy ez nálam random működik:)
-
BEE
addikt
Az írás helyessége szerintem szorosan összefügg a
gondolatok értelmességével.
BEE -
localhost
Közösségépítő
A ''nem illik szólni'' témához:
° Nem illik szólni a borzalmas helyesírásért, ha a szóvá tételnek csak az az _egyetlen_ célja, hogy kijavítson másvalakit.
° Nem illik szólni egy társaságban, hogy haver olyan csúnyán kócos vagy - fésülködj meg, vagy olyan hosszúak a körmeid - vágd már le...
Etika: néha nem illik szóvátenni más hiányosságát.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest