Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nem tudom, nekem olyan körülményes. Amit el szeretnék érni, az az, hogy képeket mutogasson egymás után, frappáns áttűnésekkel, alatta meg menjen a zene.
Na most ráhúztam egy vagon képet, mindegyiket 3 másodpercig mutatja. Beállítottam az Eszközök / Beállításokban, hogy 5 másodpercig mutassa őket. No, ezt egész addig nem vette figyelembe, amíg ki nem töröltem az összes képet és be nem hívtam újra. Nem lehet neki egyszerűen megadni, hogy az összes képet x ideig mutassa?
A másik meg: az áttűnéseket csak egyesével lehet berakni? Mert van kb. 600 képem, addig szerintem felvágom valakinek az ereit. Olyat nem lehet, hogy kijelölök n db képet, és közéjük kérnék balról jobbra áttűnést?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest