- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
vacuumcleaner #4 üzenetére
láttál már szétszedve valamilyen elektronikus eszközt, Az alkatrészek egy vagy több áramköri lemezre vannak szerelve. A pc-ben a video kártya egy külön áramköri lapon van, amit az alaplaphoz csatlakoztatsz, ami egy másik áramköri lap. a notebookokban, a videokártya a hangkártya, alaplapi áramkörök, stb, mind ugyanarra az áramköri lapra vannak szerelve ezért nem cserélhetőek. Én még nem láttam olyan notit, aminek a videovezérlőjét cserélni lehetett.
-
rog
addikt
válasz
vacuumcleaner #1 üzenetére
[L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1681&p=5[/L]
-
róland
veterán
válasz
Én megkeresném a Portocom helyi partnerét, hátha tud segíteni.
Link:
[L]http://www.portocom.hu/pp.php[/L] -
Den
veterán
válasz
elég reménytelennek tűnik. A noteszekben az egész gép egy nyák-ra van szerelver, ott nem nagyon fogsz videokártyát cserélni, kívülre meg hova kötöd?
Egyébként ami neked van az ati rage, n- nélkül. -
vacuumcleaner
csendes tag
Szia mindenkinek!
Videókártyát vennék laptophoz, hol tehetem ezt meg? Valaki azt mondta vagy megszokom a régi 4MB-os ATI RANGE cardomat, vagy lecserélem a laptopot egy ujabbra.
Az ATI honlapja szerint ők forgalmaznak külön cardokat, csak MO-on nincs olyan bolt, ahol lehetne venni, rendelésről meg még nem hallottak. Tehát ez kilőve.
Arra gondoltam, esetleg külső videokártyát csatlakoztatnék a géphez. Mi a véleményetek erről, megoldhatónak tartjátok-e?
üdv: vc
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest