Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adaptív:
-
válasz
Eversmann #26 üzenetére
Az a helyzet, hogy a maximális nem tervezem beállítani. Adaptívnál az van, hogy:
alvás közben 80%-ig tölti, hogy ne legyen 100%-on órákig tartva. Aztán ébredés előtt felnyomja 100%-rá, reggel tehát levehetem 100%-os töltöttségi szinten úgy, hogy előtte nem 7-8 órát volt csúrrig töltve hanem csak mondjuk 1 órát.
Ha mégis korábban kellene levenni akkor van az,hogy 80%-ról, de nálam még akkor sem, mert akkor az A54-et veszem le a töltőről ami fixen 100%-on van, és van még egy Baseus 20 000 mAh-os PowerBankom is.
-
-
Akkumulátorvédelem:
Az elmúlt napokban figyeltem, hogy milyen jól bírja az Akkumulátor tartani a telefont a nap folyamán, és ez már elég nagy értékű készülék ahhoz, hogy kipróbáljam az akkumulátorvédelmet élesben is:
-
Azt vettem észre, ha a töltőpadon van, és kihangosítva beszélek rajta akkor a töltés lényegében leáll, és a telefon merül. Amint befejeztem a hívás, tölteni kezdi. Ezt korábban Xiaomi-knál is tapasztaltam.
-
domos
senior tag
A tavalyi év egyik nagy pozitív meglepetése volt számomra ez a telefon. Ha nem tértem volna vissza iPhone-ra, meg nem lennék csúcskészülék-függő, ilyet használnék tutira.
Használd egészséggel!
-
Elf
aktív tag
válasz
Lalikiraly #20 üzenetére
Böngészőn be kel nyomni az asztali módot és akkor jól néz ki DEX-ben.
Én egy Note20 Ultrát használok, teljesítmény gond nincs.
RAM azért lehetne több, most 12. -
-
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
patex1983 #10 üzenetére
Fent is van, viszont ahogy én észrevettem semmi köze az asztali Office-hoz, egyszerűen csak a telefonos csökkentett funkcionalitású alkalmazást teszi ki nagy képernyőre.
Lalikirály: Én ezzel az aliexpresszes hubbal használtam: [link] merem ajánlani, ha kell vezetékes internet, bill. egér, monitor, stb. Plusz ha betörik a telefonod kijelzője akkor is még lementheted ezzel az adatokat
-
Elf
aktív tag
válasz
Lalikiraly #15 üzenetére
Mire gondolsz? Hogy van megoldva?
Egyszerű USB-C dokkoló van rádugva.
Abba megy a hdmi, lan, billentyűzet, egér.
Appok méretezhető ablakokban nyitva, tálcán lehet váltogatni köztük. Némelyik app bután néz ki mert csak nagyobb lesz de több funkciót nem ad.
Mondjuk én csalok mert sokat távoli asztalozok Win11 gépekre az meg pont olyan mintha laptopon csinálnám. -
szabonagyur
félisten
válasz
Lalikiraly #15 üzenetére
Kis túlzással olyan, mint amikor telefonon használod, de mégsem, mivel lehet egér, monitor és billentyűzet pluszban.
Pl. egy Office olyan, mint telón, funkcióban a DEX miatt nem tud többet, inkább kényelmesebb a használat a plusz monitor, billentyű, egér miatt.
-
-
-
Eversmann
aktív tag
Üzemidőre lennék kíváncsi (leginkább, hogy az Exynos miatt mennyit esik %-ban), illetve nyáron majd a melegedésre
Egyébként ettől függetlenül jó telefon lehet.
-
válasz
Lalikiraly #4 üzenetére
Elvileg mennie kellene az Amazon Fire TV 4K Max Gen Sticken, de gyakorlatilag nem igazán akar egyelőre összejönni!
-
patex1983
őstag
Van komplett MS Office 365 androidra.
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Lalikiraly #8 üzenetére
Én is próbálgattam a DEX-et, de nekem az MS Excel, Word hiánya pont elég volt ahhoz hogy elengedjem. Netezésre, youtube nézésre tökéletes, esetleg a google saját irodai alkalmazásaival szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre is oké, de elég kompromisszumos kiváltani vele egy laptopot.
Mire szeretnéd amúgy pontosan használni? -
Hát nekem már több márkájú telóm is volt. mostanában már jó ideje a Samsungnál állapodtam meg. Most egy A25 öm van. Teljesítményben untig elég. Nem játszok...
Ez sok mindent elmond. Volt már amúgy iphone 14 plus om is.
Most a 16E csábít, már 250 ért megtudnám venni. Hogy miért? A méret és a kompaktság. Már ettől ver ki a víz, hogy a Samsung is egyre nagyobb tepsiket dob piacra. Köszi nem kell. Inkább könnyebb, kisseb legyen.
A DEX azért érdekelne amúgy, mert lehet egy sima egyszerű notebookot ki lehet váltani vele. De viszont ugye játszok a gépen, így csak mint másodlagos opció egyelőre. De sajnos még nem tudtam kipróbálni. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
szabonagyur #5 üzenetére
Amikor először megjelent a DEX akkor kipróbáltam kb 10 percig nézegettem és azóta még csak el sem indítottam. Ez évekkel ez előtt volt, ennyire kell a DEX az embereknek.
Az embereknek egy megfizethető telefon kell ami nem merül le 9 óra alatt alacsony fényerőn energiatakarékos módban játék nélkül.
Rengeteg Samu telóm volt már és most is van (S23 Ultra) de a következőt alaposan meggondolom majd hogy mi legyen.
A legszánalmasabb az a vacak lassú töltés.
Kajak egyre jobban csábítanak a noname kínai telók. -
szabonagyur
félisten
válasz
Lalikiraly #1 üzenetére
A Dex jo cucc, es nem sok minden kell hozza.
-
-
NvidiaRTX
őstag
Nekem is olyan vezeték nélküli töltőm van.
-
válasz
Lalikiraly #1 üzenetére
Szia, még nem próbáltam ki, de ki fogom, és akkor meg is írom, hogy mik a tapasztalataim.
-
Szia!
A DEX et kipróbáltad rajta? Arról írnál egy cikket?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez az eddigi legerősebb, legdrágább, és legtovább támogatott Samsung okostelefonom. Mind a három állítás igaz az összes...
- Futás, futópályák
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Belépőszintű ATX 3.1 tápokkal jelentkezett a Sharkoon
- The First Berserker: Khazan
- Ukrajnai háború
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest